Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTEJennifer
kaip laikotes?
sestadieni suejo 8menesiai, kaip nebera mano grazuoles, o penktadieni butu jai 2,5metuku....

Sveikutė,
Laikomės po truputį, o kaip tau? Gal yra kokių pokyčių (sveikatėlei)?(tikiuosi sulaikti atsakymo apie pagerėjomą 4u.gif smile.gif )
Praeitą savaitę buvo 10 mėnesiukų, kai mano mažiaus nėra su manimi, kaip greit (kai pamastai kokio amžiaus, kokie didučiai jau būtų mūsų Angelėliai) ir kartu lėtai -eina laikas (nes, bent jau aš laukiu, kol laikas nors šiek tiek "aptrauks" žaizdas) ... verysad.gif
Atsakyti
Skaitau ir tiesiog negaliu sulaikyti ašarų.Viskas suprantama:likimas,dievo valia ir pan.,bet kad tik taip beprotiškai neskaudėtų.Esam žmonės ir mums nesvetimi žemiški jausmai,dievais negimėm,tad niekada nesuprasim ir nesitaikysim,kad tai,kas mums svarbiausia,KAŽKAS gali atimti kada panorėjęs-nes toks likimas..
Atsakyti
@Rasa@, nieko gero mano sveikatos reikaluose, sake, nera ko noreti kad po pirmo karto kas nutiktu, nebent stebuklas ivyktu, o juk mes visos is savo karcios patirties zinome, kad stebuklu nebuna, tai va.
Sake dar reikes kokius 6 kursus isgerti, bet jau po 2tabletes i diena.
Tai dabar per visus galus ieskome kas uzsienyje, gal ras tu vaistu, nes reikia butinai serono firmos ir clomid pavadinimu. Kirtokie ne taip veikia.
Nes cia tai uz tokius pinigus masina iseitu, jei lietuvoje pirkti...
Atsakyti
Tai labai liūdna, kad tavo Jennifer sveikatėlė nesitaiso, bet vistiek reikia tūrėti viltį, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
po dvieju 2dienu bus lygiai menuo kaip nebera su manim pilveli musu vaikiuko, Dieve kaip man siandien liudna, bet as nepasiduosiu, negaliu paluzt schmoll.gif , issiverksiu kol viena, ir kabinsiuos i gyvenima toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :)22: 20 birželio 2006 - 17:29
Laikykis :)22 Mes turim visa tai ištverti, nors kartais atrodo labai sunku. O man rytoj bus jau pusę metų, kai netekau savo mažylės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beana: 20 birželio 2006 - 20:23
bet žiūriu, kad mūsų angelėliai kažkaip panašiomis datomis mus paliko, įdomu tiksliai kokiomis.
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2006 06 20, 11:28)
@Rasa@, nieko gero mano sveikatos reikaluose, sake, nera ko noreti kad po pirmo karto kas nutiktu, nebent stebuklas ivyktu, o juk mes visos is savo karcios patirties zinome, kad stebuklu nebuna, tai va.
Sake dar reikes kokius 6 kursus isgerti, bet jau po 2tabletes i diena.
Tai dabar per visus galus ieskome kas uzsienyje, gal ras tu vaistu, nes reikia butinai serono firmos ir clomid pavadinimu. Kirtokie ne taip veikia.
Nes cia tai uz tokius pinigus masina iseitu, jei lietuvoje pirkti...

LAIKYKIS LAIKYKIS IR IŠTVERMĖS TAU IR JŪMS VISOMS NUOŠIRDŽIAI
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2006 06 20, 21:43)
bet žiūriu, kad mūsų angelėliai kažkaip panašiomis datomis mus paliko, įdomu tiksliai kokiomis.

tikrai g.gif
savo mazuleli as pagimdziau geguzes 22 verysad.gif

beana mat verysad.gif u neteko 21 diena verysad.gif

beana laikykis, viena kitai padesim kazkaip atsigauti

Jenifer atsiprasau kad vis neparasau az, bet pazadu greit parasyt blush2.gif
Atsakyti
Vakar buvau kapeliuose. Jau seniai verkiau ten. Bet vakar pačios ašaros tiesiog pylėsi, negalėjau nieko padaryti. Kaip man jos trūksta.
Atsakyti
as irgi vakar buvau kapeliuose, visos gelytes isdziuvo, naujas persodinau...
As jos ten nejauciu, tik zinau, kad ten yra be galo brangus jos kunelis, sodinu gelytes, kasu duobutes, ir vis norisi giliau, giliau, atrodo ja pasiekti, isiskasti, pasiimti ir parsivezti, ir niekam niekam niekada nei uz ka neduoti nuskriausti.
Atsakyti
O aš visai nebejaučiu savo angeliuko nei kapuose, nei kur kitur. Ta tuštuma tokia skaudi. Tačiau kartais užplūsta toks jausmas, kad ne visiems laikams ją praradau, kad ji laukia momento, kada galės sugrįžti. O gal aš paprasčiausiai kraustausi iš proto g.gif
Atsakyti