Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(Anandita @ 2006 07 04, 16:36)
va čia yra keletą angeliukų wub.gif :
1
2
3
4
5
6
7
8
9

be galo didelis aciu tau
Atsakyti
sveikos mielosios,
kaip laikotes?labai man patiko tie angeliukai.mes galvojam ant paminklo angeliuka raizyti.man dar labai patiko angeliukai rugiles forume,toj skiltyje kur apie angelelius rasoma.labai jau ten graziu yra.kada su vyru ziurejom paminkla,matem merginai daroma paminkla,tai israizyti du angelai-berniukas ir mergaite.angeliukai stovi salia vienas kito susikibe viena rankom ir mergyte padejusi galva berniukui ant peties.abu angeleliai ireminti i geliu rema.as taip aprasyti nemoku,na bet nerealiai grazu.bet ir kaina grazi-12500lt tik paminklas.
kas vilniuj uzsakinejot ar ziurejot paminkla,pasakykit kur didelis pasirinkimas?prie Karveliskiu ziurejom,tai keleta variantu neblogu radom,o kur dar patarsit paziuret?
Atsakyti
QUOTE(dinute @ 2006 07 05, 10:50)
kas vilniuj uzsakinejot ar ziurejot paminkla,pasakykit kur didelis pasirinkimas?prie Karveliskiu ziurejom,tai keleta variantu neblogu radom,o kur dar patarsit paziuret?

Aš tai užsakiau "Olivino Gabre" Verkių g. Ten kainos gal kiek didesnės, bet padarys viską ką nori.
Atsakyti
o koks tos rugiles forumo adresas, gal galetum, Dinute, imesti? dekui
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2006 07 05, 16:05)
o koks tos rugiles forumo adresas, gal galetum, Dinute, imesti? dekui

http://www.rugile.com/ turbūt šitas wub.gif
Atsakyti
Man labiausiai patiko šitas user posted image
Atsakyti
va dar keletas, nežinau ar dar reikia, bet gal nepamaišys wub.gif

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Atsakyti
O čia Švedijos kapinės

user posted image

Kapinėse yra laistituvai ir net vazelės gėlėm. Pas mus tai būtų seniai pavogta.

user posted image

user posted image

Atsakyti
grazu...daugiau net nezinau ka galima parasyti,tikra ramybes oaze...
Atsakyti
labai gražu ir man taip patinka tokie kuklūs paminklai, be jokių tvorų, ne tai kai pas mus...
Atsakyti
Taip pas mus tik ir lenktiniauja, kas didesnį ar brangesnį paminklą pastatys, o juk mirusiam nebesvarbu koks paminklas bus, svarbiausia, kad gyvieji nepamirštų kelio į kapus ir ateitų jų sutvarkyti.
Atsakyti
ku ku, mamulytės, kur jūs?
Gal meetą darome?smile.gif
po ano aptilome, po šio gal vėl atigausime smile.gif
Atsakyti