Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Tiesiog vakar perkaičiau užrašą ant atviruko:

"Ratilai vandeny raibuliuos,
Amžinybė - tarytum mirksnis...

Jei klausysies šitos tylos -
Ir mane tikriausiai išgirsi..."
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2007 05 10, 15:10)
Tiesiog vakar perkaičiau užrašą ant atviruko:

Ačiū smile.gif
Kartais taip gera, ramu sieloj perskaičius tokį posmelį...

Kaskart susirinkę prie manojo Justelio kapo meldžiamės tokia maldele:

Už viską, ką ši diena dovanojo,
dėkoju, gerasis Dieve.
Už viską, kas pavyko ir kas buvo gražu,
dėkoju, gerasis Dieve.
Už visus žodžius ir kiekvieną susitikimą
dėkoju, gerasis Dieve.
Už savo šeimą ir visus draugus
dėkoju, gerasis Dieve.
Viską, kas neužbaigta ir sumaišyta,
paimk į savo rankas, gerasis Dieve.
Viską, kas sugriauta ir sužeista,
paimk į savo rankas, gerasis Dieve.
Visus kivirčus ir rūpesčius
paimk į savo rankas,gerasis Dieve.
Visą liūdesį ir šios dienos blogį
paimk į savo rankas, gerasis Dieve. Amen.

Šią maldelę mes skaitydavom vakarais su Justeliu prieš miegą, ji padėjo man ištvert sūnaus ligą, mirtį,... verysad.gif Mano mama šią maldelę vadina tiesiog Justelio maldele.
Gal ir Jums ji padės sunkumo minutę smile.gif
P.S. Skaičiau "Tavo vaike" Inga, jūsų šeimos istoriją. Labiausiai pradžiugino sakinys apie jūsų su vyru santykius. Šaunuoliai. thumbup.gif Taip ir toliau - kartu, viens kitą palaikant. Dideliausios laimės Jūsų šeimynėlei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritjuo @ 2007 05 10, 22:31)
Šią maldelę mes skaitydavom vakarais su Justeliu prieš miegą, ji padėjo man ištvert sūnaus ligą, mirtį,... verysad.gif Mano mama šią maldelę vadina tiesiog Justelio maldele.
Gal ir Jums ji padės sunkumo minutę smile.gif
P.S. Skaičiau "Tavo vaike" Inga, jūsų šeimos istoriją. Labiausiai pradžiugino sakinys apie jūsų su vyru santykius. Šaunuoliai.  thumbup.gif Taip ir toliau - kartu, viens kitą palaikant. Dideliausios laimės Jūsų šeimynėlei 4u.gif

Ačiū už maldelę.
O šiaip... Džiaugiuosi, kad mums su vyru užteko pakankamai proto, jėgų ir valios bandyti gyventi toliau. Rodos, mums pavyko, nors ir didelių pastangų dėka. Bet pastangos buvo to vertos.
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2007 05 11, 10:03)
Ačiū už maldelę.
O šiaip... Džiaugiuosi, kad mums su vyru užteko pakankamai proto, jėgų ir valios bandyti gyventi toliau. Rodos, mums pavyko, nors ir didelių pastangų dėka. Bet pastangos buvo to vertos.

Aš irgi labai bijojau kas bus mums su vyru, ar sugebėsim ištverti Agnytės netektį, ar išliksim kartu, kokie bus santykiai. Bet atrodo viskas gerai, kartu mąstom apie ateitį nestuke.gif Aišku būna visko , pasipykstam, nes nervai vis dar įtempti, ir Agnytės labai abu pasiilgom, nors kalbam apie tai nelabai dažnai. Ne dėlto, kad pamiršom, paprasčiausiai labai sunku apie tai kalbėtis... ašaros nepalieka...tuomet verkiam abu. Gerai kad turim dar vieną nenuoramą, kuri priverčia tvardytis ir vis klausia kada aš vėl gimdysiu, nes jai labai reikia sesytės ir broliuko. Taip ir gyvenam.
Atsakyti
Šiandien mums liūdna diena: turėjome uždegti 3 žvakutes ant Alekso gimtadienio torto, o uždegsime tik žvakelę kapuose... verysad.gif Pirmas Alekso gimtadienis be Alekso...
Martynas jau ruošiasi, ieško, kokį žaisliuką broliukui "padovanoti", t.y. padėti ant jo kapelio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 20 gegužės 2007 - 08:45
QUOTE(Rugiaveide @ 2007 05 20, 09:43)
Šiandien mums liūdna diena: turėjome uždegti 3 žvakutes ant Alekso gimtadienio torto, o uždegsime tik žvakelę kapuose...  verysad.gif  Pirmas Alekso gimtadienis be Alekso...
Martynas jau ruošiasi, ieško, kokį žaisliuką broliukui "padovanoti", t.y. padėti ant jo kapelio...

labai dažnai čia užeinu, nes man taip jūs visos mamytės rūpite...
Miela Rugiaveide, gaila, kad taip likimas pasisuko būtent taip... ir iš tavęs atėmė vaikutį, aš galiu tik pabandyti įsivaizduoti koks skausmas yra netekus savo širdies didesnės dalies...Tik mamyt, juk tu žinai kad tavo Aleksiukas dabar yra tave, broliuką saugantis angeliukas, tegul jo gimtadienis būna toks kaip visada būdavo, neverkit prie kapelio, Aleksiukas juk jaučia kai jums liūdna, tikiu kad šis angelėlis svajoja, kad mamytė būtų linksma ir per jo gimtadienį bent jau šypsotųsi... galbūt sakysit kad lengva taip šnekėti, kai to nepatyriau, bet tikrai iš visos širdies sakau, kad taip kalbėti nelengva...tiesiog išsakiau viską taip, kaip aš įsivaizduoju kad yra...
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2007 05 20, 09:43)
Šiandien mums liūdna diena: turėjome uždegti 3 žvakutes ant Alekso gimtadienio torto, o uždegsime tik žvakelę kapuose...  verysad.gif  Pirmas Alekso gimtadienis be Alekso...

Rugiaveide,
pabandyk galvoti tik gerai ir su Meile, jei gali, ir stengtis prisiminti tik gražius dalykus, kuriuos nuveikėt kartu ir kiek džiaugsmo bei laimės akimirkų išgyvenot drauge visi, visa šeima...
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2007 05 20, 22:46)
Rugiaveide,
pabandyk galvoti tik gerai ir su Meile, jei gali, ir stengtis prisiminti tik gražius dalykus, kuriuos nuveikėt kartu ir kiek džiaugsmo bei laimės akimirkų išgyvenot drauge visi, visa šeima...

Labai pasistengsiu...
Atsakyti
Nebeatsimenu kada rašiau šiame skyrelyję. Paprasčiausiai jau poreikio nebuvo. Jau buvau nusiraminus. Bet šiandien nuvažiavus į kapus labai nusiminiau, nes vaizdas baisus verysad.gif Igriuvo kapelis, viskas išvartytą. Lėkėm atgal namo pasiimti priemonių kapeliui patvarkyti. Labai širdį suspaudė sad.gif Na bet susitvarkėm, gėlių pasodinom ir vėl gražu unsure.gif
Atsakyti
Labukas Jennifer,as jau seniai lankaus siame skyrelyje.Skaudu be galo.Ydomu ar tavo skausmas nors kiek aprimo?kaip tu laikais?Greit bus metai kai palaidojau savo sunena.Verkiau kai maciau tavo Karolyte ir jos laiduotuviu nuotraukytes.Mane labai sukrete tai,kad Dievas abu vaikus pasieme tokio amziaus ir dar labiau sukrete tai, kad jie mire ta pacia nelemta diena-spalio 17.O be to dar vienas sutapimas- abu vaikai gime sausy,tik mano sunenas keleta dienu veliau.Nors tai ne mano, o sesers vaikas, bet tai tikrai nepakeliamas skausmas verysad.gif noreciau su tavim pabendraut.Tikiuos, kad tu perskaitysi si laiskely
Atsakyti
sveikutes stipriosios mamytes,daznai uzsuku i jusu skyreli,nors niekada nieko panasaus nepatyriau.Man idomu kaip jus laikotes,paverkiu skaitydama,pasimeldziu uz jusu mazus angeliukus.Ir is visos sirdies linkiu jums stiprybes.
Atsakyti
QUOTE(Mirriam @ 2007 06 12, 22:00)
Labukas Jennifer,as jau seniai lankaus siame skyrelyje.Skaudu be galo.Ydomu ar tavo skausmas nors kiek aprimo?kaip tu laikais?Greit bus metai kai palaidojau savo sunena.Verkiau kai maciau tavo Karolyte ir jos laiduotuviu nuotraukytes.Mane labai sukrete tai,kad Dievas abu vaikus pasieme tokio amziaus ir dar labiau sukrete tai, kad jie mire ta pacia nelemta diena-spalio 17.O be to dar vienas sutapimas- abu vaikai gime sausy,tik mano sunenas keleta dienu veliau.Nors tai ne mano, o sesers vaikas, bet tai tikrai nepakeliamas skausmas verysad.gif noreciau su tavim pabendraut.Tikiuos, kad tu perskaitysi si laiskely

Labutis,
Is tiesu, labai retai beuzsuku i si skyreli, bet siandien nusprendziau tai padaryti, ir tiesa pasakiu labai nustebau radusi man skirta laiskuti.
Mano skausmas, jis net nezinau koks paliko, kazkoks kitoks. Bet kasdien, kiekviena akimirka as apie Karolyte galvoju ir vis prisimenu geras akimirkas, kurias labai greitai uzgozia skausmingos ir baisios, nieko su situo negaliu padaryti, taip yra ir neaisku ar kitaip bus.
Labai gailiuosi, kad atsitiko tokia didele tragedija ir tavo seimoje...... Nuo to niekas neapsaugotas. Laikykites....
O man visada gali rasyti. Duagiausia paskaitau jei kas paraso i az, nes gaunu pranesima el.pastu...
Atsakyti