Ar kas nors daretes VIVI veido odos analize su ju analizatorium? Kokie atsiliepimai?

QUOTE(sninga @ 2014 06 05, 17:59)
Ar kas nors daretes VIVI veido odos analize su ju analizatorium? Kokie atsiliepimai? 

Aš dariausi, papasakojo apie odos būklę, kas gerai, ką reikėtų pataisyti. Sakė po kelių mėnesių būtų gerai vėl pasidaryt, kad pamatyčiau VIVI kosmetikos poveikį, ar kas nors pasikeitė. Anksčiau nebuvau dariusis odos analizės, tai neturiu su kuo palyginti. Testą dariausi ryte, tą dieną netepiau ryte ant veido jokios nei dekoratyvinės kosmetikos, nei kremo.
QUOTE(DaliaMon @ 2014 06 10, 11:54)
Manau,kad su kremais neeksperimentuosiu,nes oda jautri,bet pastą dantims būtinai išbandysiu,ačiū 

As irgi renkuosi veido krema, bet neapsiprendziu. Rekomendavo vysniu krema, taip pat yra naujas 72h drekinimo. Viskas ok, pasakoja graziai, taciau paprasius meginuko, kad galeciau isbandyt namuose - neturi. Nesuprasi, atrodo imone rimta, o megineliu nera. Juk vienas dalykas ant rankos tepliotis kremus, kur jie daugmaz vienodi atrodo, o kitas uztepus ant veido ziuret kaip oda reaguoja. Klientui norisi isbandyt preke pries perkant, nesinori nusipirkt n-tojo kremo i lentyna, kuris pabandzius netinka ir turi galvot ar ismest, ar gal atiduot kam tiks.
Taip pat turiu voku krema su obuoliu ekstraktu - parodoje merginos dave pabandyt, jis buvo rusvos spalvos, nusipirkus namuose pradejau naudot ir maniskis baltas. Taip ir nesupratau ar cia pas jas meginukai ir parduodamos prekes skiriasi, ar kaip... Siaip si kremas bent jau man pasirode riebokas kaip paakiams.
Man kai vienas kremas netiko, nes sualergizavo odą, aš nunešiau atgal tą kremą ir pasiūlė grąžinti pinigus arba išsirinkti kitą produktą. Pasirinkau kitą kremą ir dabar gerai.
QUOTE(Macadamia @ 2014 06 10, 22:11)
Man kai vienas kremas netiko, nes sualergizavo odą, aš nunešiau atgal tą kremą ir pasiūlė grąžinti pinigus arba išsirinkti kitą produktą. Pasirinkau kitą kremą ir dabar gerai.
čia tai geras, mano dukrai išbėrė pažastis kremas nuo prakaito (juodas buteliukas), po to alergija išplito net iki veido, gydėsi 3 savaites vaistais, kasėsi, kai nuėjus papasakojau, tai tik užuojautą pareiškė nustebusios ir pasakė, kad ne visiems tinka. Šiaip ne visi produktai jų (beje kaip ir daugelio gamintojų) yra geri, pridėta ir erzinančių prezervų - taip jos pačios, konsultantės, pasakė, todėl skaitykite sudėtis.
QUOTE(korespond @ 2014 06 10, 23:49)
čia tai geras, mano dukrai išbėrė pažastis kremas nuo prakaito (juodas buteliukas), po to alergija išplito net iki veido, gydėsi 3 savaites vaistais, kasėsi, kai nuėjus papasakojau, tai tik užuojautą pareiškė nustebusios ir pasakė, kad ne visiems tinka. Šiaip ne visi produktai jų (beje kaip ir daugelio gamintojų) yra geri, pridėta ir erzinančių prezervų - taip jos pačios, konsultantės, pasakė, todėl skaitykite sudėtis.
Maximoj irgi kol nepasakai, kad tau priklauso 5 lt čekis už kainos neatitikimą, nei viena pardavėja nepasiūlo. Aš atėjau ir pasakiau, kad noriu grąžinti, nes alergizuoja.
Čia tai bent servisas,iš tikro jei prekė netinka,tai ir turėtų priimti,norėjau merginų paklausti,ar nors vienas šampūnas tinka dažytiems plaukams,jei taip,tai koks(plaukai linkę greit riebaluotis),dėl kremo veidui niekaip neapsisprendžiu,užtept ant rankos ir ant veido tai ne vienas ir tas pats

QUOTE(sninga @ 2014 06 10, 16:06)
As irgi renkuosi veido krema, bet neapsiprendziu. Rekomendavo vysniu krema
Aš turiu vyšnių veido krema. mano oda normali, turiu atopinį dermatitą, bet oda nėra super jautri. Kremas tiko, labai tinka karštu sezonu ir ryte. vakarui gal norėtusi kokio rimtesnio, manau moliūgų pabandysiu. turiu ir dezodorantą su karanjos aliejumi - man tinka, nėra jis super stiprus produktas, bet jokių alerginių reakcijų nebuvo, labai sušvelnina pažastų odą, ko dezodorantai niekada nepadaro.
Aš dezų išvis nevartoju,dėl kremų tai vis tiek man kelia abejonių,juk visam pasauly laboratorijos dirba ištisus dešimtmečius,kad pagamint rimtus produktus,kurie teikia naudą ir dėl odos senėjimo,drėkinimo ir t.t.,o čia dar tik keli metai tepraėjo su šiais gamintojais(kokius jie bandymus galėjo padaryt ir įvertint per tokį trumpą laiką).Šampunai,dezai,dušo geliai-taip,bet veido kremai tai ne šiaip sau pasitepimai...

QUOTE(Macadamia @ 2014 06 11, 13:47)
Maximoj irgi kol nepasakai, kad tau priklauso 5 lt čekis už kainos neatitikimą, nei viena pardavėja nepasiūlo.
Kokiais atvejais taip būna, kada tos kainos neatitinka?

Papildyta:
QUOTE(DaliaMon @ 2014 06 11, 15:08)
Čia tai bent servisas,iš tikro jei prekė netinka,tai ir turėtų priimti,
Mūsų atveju aš neprašiau, kad priimtų, nes ji buvo naudota apie 20 dienų, nors sunaudota nedaug, pagalvojom, gal kokia draugei atiduosim. Bet alerginė reakcija man keista, atsirado gan ilgokai vartojant. Gal kad pažastys yra skutamos, tai per žaizdeles sualergizavo.
Papildyta:
QUOTE(DaliaMon @ 2014 06 12, 09:14)
Aš dezų išvis nevartoju,dėl kremų tai vis tiek man kelia abejonių,juk visam pasauly laboratorijos dirba ištisus dešimtmečius,kad pagamint rimtus produktus,kurie teikia naudą ir dėl odos senėjimo,drėkinimo ir t.t.,o čia dar tik keli metai tepraėjo su šiais gamintojais(kokius jie bandymus galėjo padaryt ir įvertint per tokį trumpą laiką).Šampunai,dezai,dušo geliai-taip,bet veido kremai tai ne šiaip sau pasitepimai... 

Nevartoju ir aš, bet va dukrai stipriai prakaituoja, jaučiasi kvapas, reikia kažkaip su tuo kovoti, tai pabandėm pasiskaitę atsiliepimus, bet labai stipriai nepasisekė..

Vivi - jaunas gamintojas, tikrai neaišku, kas kuria formules, juolab kad natūrali kosmetika tik neseniai išpopuliarėjo, bet produktus reikia atsirinkti žiūrint į sudėtis..

QUOTE(korespond @ 2014 06 12, 19:09)
Kokiais atvejais taip būna, kada tos kainos neatitinka? 
Papildyta:

Papildyta:
Pvz. maximoj prie prekės rašo, kad kainuoja 10 lt., o kasoj įmuša 11 lt., tada su kvitu eini į info centrą ir parodai kainos neatitikimą, tada paprašai 5 lt dovanų čekio.
Aš VIVI kremą gražinau po gero menesio. Pradžioj panaudojau ir po savaitės sualergizavo, galvojau, kad gal ne nuo to kremo. bėrimas tęsėsi savaitę. tada nenaudojau jokios kosmetikos, gėriau antialerginius lomilan. dar po dviejų savaičių vėl pabandžiau tą patį kremą, pajaučiau perštėjimą, odos paraudimą, buvo akivaizdu, kad aš jam alergiška ir atnešiau grąžinti. Konsultantė patarė pabandyti "Rožių serumą", nes jis tinka ir labai jautriai odai. išbandžiau ir man patiko, nes sumažėjo raukšlelės, oda atsigavo, ypač padėjo, kai nudegiau veidą ant saulės. pasitepiau didesniu kiekiu kremu ir paraudimas bei perštėjimas atsiradęs dėl saulės praėjo, oda nenusilupo. po rožių serumo dar pasitepu drėkinančiu avokadų kremu, kuris taip pat man tinka ir patinka