Įkraunama...
Įkraunama...

VIVI. kosmetika

Siuo metu naudoju Makadamiju sampuna ir kondicionieriu. Galiu pasakyti, kad mane suzavejo! Sampunas, - labai susvelnina plaukus, beveik nereikia net kondicionieriaus, negausiai, svelniai putoja, konsistencija gana skysta (nelabai skalsiai naudojasi), bet gerai isplauna plaukus, neapsunkina. Kondicionierius toks gerai maitinantis (stengiuosi tepti tik nuo plauku vidurio), plaukus padaro svelnius, lengvai issukuojamus, purius. Kol kas tik komplimentai siom priemonem. thumbup.gif
Atsakyti
Turiu skalbimo pastą Vivi su ekologiškomis medžiagomis ir citrinžole - tikrai super skalbia. Jei ant ilgos programos 1 šaukštą dedu, jei ant trumpos mažiau. Jokio minkštiklio nededu.
Dar turiu prausimosi putas su rožių vandeniu. Kvapas keistokas, bet neblogai prausia, net akis plaunu. Po to aišku kremo prašosi. Išbandysiu daugiau ateityje - patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2014 05 23, 21:32)
Siuo metu naudoju Makadamiju sampuna ir kondicionieriu. Galiu pasakyti, kad mane suzavejo! Sampunas, - labai susvelnina plaukus, beveik nereikia net kondicionieriaus, negausiai, svelniai putoja, konsistencija gana skysta (nelabai skalsiai naudojasi), bet gerai isplauna plaukus, neapsunkina. Kondicionierius toks gerai maitinantis (stengiuosi tepti tik nuo plauku vidurio), plaukus padaro svelnius, lengvai issukuojamus, purius. Kol kas tik komplimentai siom priemonem.  thumbup.gif

Man šis kondicionierius irgi patiko biggrin.gif atsiliepimai labai panašūs į jūsų biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tik per grupinis.lt nusipirkau pabandyti Vivi soliariumo krema su mangais, dabar lauksiu atsiemimo 4u.gif Aprasymas sugunde, krema galima naudoti ir deginantis sauleje, bei po saules voniu, kaip paprasta kuno krema, sudetis labai patiko 4u.gif Pasidomejau placiau apie Vivi produktus tai radau net kelis kuriuos ketinu isbandyti artimiausiu metu smile.gif Labai sudomino Vysniu kremas veidui, taip pat skaiciau geru atsiliepimu apie veido prausimosi putas, artimiausiu metu bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 05 30, 20:52)
Tai jau dabar per grupinius pradejote prekes ispardavineti  g.gif  Geriau  didesnes nuolaidas esamom pirkejom pasiulykite.

Jei turite kortelę, tai visai nemaža ta nuolaida gaunasi smile.gif
Man nepavyksta atėjus iš karto už 100lt apsipirkti. Nors ir dovanų duoda..

Merginos, kaip jums jų Modeliuojamoji kaukė? Gundausi pabandyti, konsultantė labai gyrė smile.gif
Atsakyti
Kokiai odai priskirtumėt Vyšnių kremą veidui? Tiktų mišriai/riebiai besikemšančiai odai pabandyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 06 01, 20:54)
Kokiai odai priskirtumėt Vyšnių kremą veidui? Tiktų mišriai/riebiai besikemšančiai odai pabandyt?  4u.gif

Naudoju šį kremą apie porą savaičių, tai nuomonės dar nesu susidariusi. Mano oda tai normali, tai mišri būna. Galiu pasakyt tiek, jog šis kremas kaip ir rašo tikrai lengvas, bent jau mano odą padrėkina, patinka tuo, jog greit susigeria ir nepalieka to riebumo jausmo, kaip nuo kitų kremų būna.
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2014 06 01, 22:05)
Naudoju šį kremą apie porą savaičių, tai nuomonės dar nesu susidariusi. Mano oda tai normali, tai mišri būna. Galiu pasakyt tiek, jog šis kremas kaip ir rašo tikrai lengvas, bent jau mano odą padrėkina, patinka tuo, jog greit susigeria ir nepalieka to riebumo jausmo, kaip nuo kitų kremų būna.

Porų nekemša? Man kaip tik patiktų toks lengvas kremukas, nepaliekantis "tauko" ant odos.. Nes vis gi vasara jau, sunkiais kremais apsikrauti tikrai nesinori. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 06 02, 00:27)
Porų nekemša? Man kaip tik patiktų toks lengvas kremukas, nepaliekantis "tauko" ant odos.. Nes vis gi vasara jau, sunkiais kremais apsikrauti tikrai nesinori. smile.gif

Man nekimšo. Tik pamiršau paminėt, kad tas vyšnių kvapas tai toks specifinis bus, tikrai nėra tas tikrasis vyšnių kvapas.
Atsakyti
Sveikos visos lietuviško produkto vartotojos,kažkaip nieko neskaičiau apie dantų pastą ir šepetėlius,norėčiau pasiteirauti,gal kas naudojo,taip pat apie kremą vyrams,ar jis sausai ar riebiai odai.Pati jau ne vieną buteliuką prausiklio veidui sunaudojau,ne vieną kūno kremą(rankoms taip pat) ir dušo gelį su greipfruktais,neseniai nusipirkau putas intymiai higienai,viskas patinka,tik dušo gelis kiek skystokas,tačiau dabar jau gaminamas tirštesnės konsistencijos,o kokį kremą galima pirkti brandžiai odai(oda rieboka,reikėtų daugiau drėgmės,bijau eksperimentuoti).Norėčiau ir pasidžiaugti puikia parduotuve Kaune,skoningu dizainu. 4u.gif
Atsakyti
Aš naudoju dantų pastą su Mangu, man patinka skonis, nėra aštraus gaivumo pojūčio, tokia labai švelni skonio atžvilgiu. Man netrukdo, kad ji neputoja, kai valaisi, atrodo, kad ant dantų šepetėlio pastos nėra. Per parodą konsultantė labiau gyrė pastą su mira ir gvazdikėliais, sakė, kad joje yra daugiau naudingų medžiagų nei pastoje su mangais. Bet kadangi aš buvau gavusi mangų pastos mėginėlį ir man labai patiko skonis, be to dar beta.lt buvo akcija, tai ir nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaMon @ 2014 06 04, 15:43)
Sveikos visos lietuviško produkto vartotojos,kažkaip nieko neskaičiau apie dantų pastą ir šepetėlius,norėčiau pasiteirauti,gal kas naudojo,taip pat apie kremą vyrams,ar jis sausai ar riebiai odai.Pati jau ne vieną buteliuką prausiklio veidui sunaudojau,ne vieną kūno kremą(rankoms taip pat) ir dušo gelį su greipfruktais,neseniai nusipirkau putas intymiai higienai,viskas patinka,tik dušo gelis kiek skystokas,tačiau dabar jau gaminamas tirštesnės konsistencijos,o kokį kremą galima pirkti brandžiai odai(oda rieboka,reikėtų daugiau drėgmės,bijau eksperimentuoti).Norėčiau ir pasidžiaugti puikia parduotuve Kaune,skoningu dizainu. 4u.gif

Krema vyrams naudojom kartu su vyru, abiem po kurio laiko oda labai issausejo. Oda abieju normali, na gal kiek i sausuma sakyciau smile.gif
Atsakyti