Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Gebe @ 2014 02 21, 11:26)
Sveika,
Naudoju šitą http://www.natinuel....nt01returnid=34 ir paskui dar naudoju fluidą http://www.natinuel....nt01returnid=45 . Kaip ir žadėjo kosmetologė, su veido oda problemų nebeturiu  thumbup.gif.

O kur galima įsigyti šių priemonių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leksyra: 21 vasario 2014 - 14:50
QUOTE(leksyra @ 2014 02 21, 16:50)

Aš esu pirkusi Universiteto vaistinėje, Vilniuje. Taip pat kosmetologės paprastai prekiauja kosmetika, su kuria dirba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2014 02 21, 14:50)

As perku IS CIA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brighitte @ 2014 02 22, 18:34)

Ir kokios maždaug kainos? Pvz. to anksčiau minėto prausiklio ir fluido? rolleyes.gif
Atsakyti
O as su Forever priemonem toliau sekmingai tvarkausi oda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 02 22, 20:12)
O as su Forever priemonem toliau sekmingai tvarkausi oda drinks_cheers.gif

papasakokite placiau kas kaip,domina kokios produktu sudetys,per kiek laiko pasimate rezultatas ir koks.kokiu bedu del odos turejote?ka naudojote ir kas netiko is bandytu?
Atsakyti
Man reikėtų tokio prausiklio, kuris būtų ale kaip muilas ar kremas koks, kad jį galėtum veidą užsitepti su ranka. O dabar nusipirkau Rasos prausiklį ir pasirodo ten skystas kaip vanduo ir su ranka neužstepsiu.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 02 22, 22:28)
papasakokite placiau kas kaip,domina kokios produktu sudetys,per kiek laiko pasimate rezultatas ir koks.kokiu bedu del odos turejote?ka naudojote ir kas netiko is bandytu?

Kokios produktu sudetys kiekvieno produkto reiketu ziureti atskirai, visos priemones alijosiaus pagrindu. Mano spuogai "mutave" paauglysteje kankino T zona, pries du metus pradejo mesti ant zandu, ko seniau nebuvo. Issiaiskinau, kad vyresniame amziuje tai normalu, dazniausiai del vitamino E trukumo, geriau ji nepadejo, iki to laiko bandziau ivairiausius prausiklius, kremus eucerin, octenisan, seba med, iwostin, uriage ir daugeli kitu, rezultatas budavo menesiui. Susireguliavau hormonu veikla, spuogu tai nesumazino. Eidavau i mechanininius valymus, paskui bandziau mezoterapija, pagerejimas buvo, bet laikinas. Pries Forever isbandziau ODA prausikli, visa oda nuejo puliniais, tokia isiaudrinusi buvo, kad bijojau, ka tepti. Su Forever ir prasideti nenorejau, nes ir priemones nera labai pigios, bet mama isgirdus kazkieno istorija, kad su jomis susitvarke spuogus, nupirko man pirmiausia geli ir isprase, kad ji tepciaus, nes baisiau tikriausiai negalejo buti, atrodziau, kaip kokia norkomane nusasusiu veidu ir neturejau ko prarasti. Nors si produkcija nera kazkokia specializuota gydytis spuoguota oda. Gelis buvo pirma priemone is sios firmos, nuramino oda po ODA padarytu nesamone. Nepatinka jis tuo, kad negali juo teptis diena, nes tokia, kaip plevele palieka ir jau jokios pudros neuztepsi, tai ji nauodju vietoj naktinio kremo, eidama miegoti uzsitepu, ryte nusiplaunu. Nuo sausio isigijau daugiau priemoniu: sviesinamasis gelis (mazinti po spuogu likusioms demems), veido prausiklis, sveitiklis (labai lengvas, neisbraizo veido), turiu dvi skirtingas kaukes, dabar pirksiu kremus. Staigaus stebuklo nepadare, bet oda nuo lapkricio menesio vis taisosi, o tai, kad zmones paklausia, ka darau, kad dabar daug geriau atrodau man komplimentas wub.gif Is viso netikejau, kad kazkokia kosmetika gali padeti, todel malonu, kad padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui bio.
Ir dar aciu narei pagal kurios patarima naudoju lumenes arctic aqua balancing kremuka,tiko.drekina labai gerai,po nakties oda sviezesne,nekemsa poru.naudoju gana agresyvu prausikli,tai drekiklis man butinas,o sis vischynormaderm prausiklis,nors ir sausina,ne baisiai,patvarko man oda,nes kiek naudojus kitu prausikliu jokio rezultato,is pradziu labai nepatiko tas vischy ir oda trauke ir atrode niekalas,bet dabar patinka,bandziau dar naudoti hymalaja putas su nimbamedziu,laabai sausina po poros kartu man veidas buvo persausintas ir visas pasisiauses pleiskanytese,o su naturos siberikos putom atrodo kad svariai nenusiprausiu.
Gal kas naudojate Lumenes natural code clear up prausikli,domina kaip jis.ant lumenes patrauke:)vishy man ir gana brangus,ir manau kad jis agresyvus,sausina visgi.damusiu,bet nekartosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 24 vasario 2014 - 12:15
Mergaites, gal patarsit ka nors efektyvaus nedideliu randeliu profilaktikai? Arba gal kokia zinote tikrai veiksminga priemone poru mazinimui?

Pas mane oda nera riebi, ziema kaip tik atvirksciai i sausuma, o T zona misri, bet su besikemsanciomis poromis ir inkstirais kovoju labai seniai. Priejau, isvada kad kuo labiau stengiuosi to isvengti, tuo labiau vargstu. Mechaninis valymas isvis netinka, nes vietoje isspausto spuogelio atsiranda trys, arba vienas skaudus ir ilgai gijantis. O dar ir randeliais kakta nuejo, nedideli, tad gal kokia priemone pralygintu oda?

Beje, turiu drauge, pas ja riebi oda ir ant veido buvo labai dideli, giluminiai spuogai, o ant nugaros isvis spuogas ant spuogo ir tokio didumo... fear.gif Net pliaze bijodavo nusirengti. Tai ji vaziavo, berods, i zveryno centra ir ten jai nustate dieta pagal kraujo gupe. Is tiesu, oda akyse pastebimai pradejo tvarkytis. Tai pirmas dalykas, ka reikejo isbraukti is raciono saldumynus ir net kai kuriuos vaisius, nes jie turi daug kazkokio cukraus. Ir siaip pasak jos, viskas kas skanu ir prie ko tave traukia, yra tau netinkama. Po kurio laiko, laikantis sios dietos, neistvere ir suvalge nedideli sokoladuka, tai taip ismete jau besitvarkancia oda, kad i saldumynu puse net mirdama turbut neziures.
Tai gal is tiesu mityba itin itakoja musu isvaizda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 02 24, 12:37)
Dekui bio.
Ir dar aciu narei pagal kurios patarima naudoju lumenes arctic aqua balancing kremuka,manau kad jis agresyvus,sausina visgi.damusiu,bet nekartosiu

kur pirkote? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 02 24, 20:25)
kur pirkote? kokia kaina?

pirkau hyper maximoj,kaina 34,99.tiksliai vadinasi Lumene arctic aqua 24h balancing moisture face cream, 50 ml.
cituojant gavosi kad agresyvus lumene,bet rasiau taip apie vischy prausikli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 24 vasario 2014 - 21:08