Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Kokius drekinancius kremus,fluidus naudojate?pavargau nuo paiesku,visi bandyti kemsa poras...kartais galvoju gal man visai ir nereikia drekinancio kremo,kad oda taip priesinasi.bandziau naturalius,nenaturalius-nieko gero.oda mano misri,T zona riebi.nusiprausus vos tempia,po poros valandu skiriasi sebumas,blizga T kaip blynas,kaip sureguliuot nebesugalvoju
Valau poras mechaniskai,kad neatsirastu spuogeliai,bet tai kiek galima,kai jau seniai nebe niolika,reiketu naudoti anti age priemones,kurios kaip zinau turi savyje daugiau maitinanciu komponentu ir pvz Rasos serumas kuris kaip ir nekemsa poru,man jas labai graziai uzkemsa.vienu zodziu,pasimetus visiskai.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 02 15, 22:09)
Kokius drekinancius kremus,fluidus naudojate?pavargau nuo paiesku,visi bandyti kemsa poras...kartais galvoju gal man visai ir nereikia drekinancio kremo,kad oda taip priesinasi.bandziau naturalius,nenaturalius-nieko gero.oda mano misri,T zona riebi.nusiprausus vos tempia,po poros valandu skiriasi sebumas,blizga T kaip blynas,kaip sureguliuot nebesugalvoju
Valau poras mechaniskai,kad neatsirastu spuogeliai,bet tai kiek galima,kai jau seniai nebe niolika,reiketu naudoti anti age priemones,kurios kaip zinau turi savyje daugiau maitinanciu komponentu ir pvz Rasos serumas kuris kaip ir nekemsa poru,man jas labai graziai uzkemsa.vienu zodziu,pasimetus visiskai.

as tepu hialuronu, man neblogai padrekina. Dar bandziau meginuka Iwostin hydratyn, irgi padrekino, neuzkimso. Taip pat luleme specialiai riebiai odai skirtas kremukas su arktiniu vandeniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 02 16, 11:22)
as tepu hialuronu, man neblogai padrekina. Dar bandziau meginuka Iwostin hydratyn, irgi padrekino, neuzkimso. Taip pat luleme specialiai riebiai odai skirtas kremukas su arktiniu vandeniu  4u.gif

jus cia kalbat apie lumene artic aqua 24h?
Koki hialurona naudojat?
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 02 15, 23:09)

Gal pabandyk Yves Rocher probleminei odai krema? Man irgi visi kimsdavo, kad ir ka ant ju berasydavo, kokie naturalus, nekemsantys ir pan. Sitas vienintelis man prilipo ir jau pora metu kitokio net nebandau, nes tikrai oda pagrazejus. Aisku, paberia pries mm, kaip visada.
Atrodo taip : http://static.beaute...od/img54610.jpg
Lietuvoj jis apie 40Lt kainuoja, bet uzsieny pigiau (su akcija apie 5-7 EUR) , tai as po kelis parsivezu, kai kur vaziuoju.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 02 16, 12:55)
jus cia kalbat apie lumene artic aqua 24h?
Koki hialurona naudojat?

sitas 4u.gif o hialurona dabar pirkau vaistinej sita http://www.medisana-...gsties-gelis-30
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2014 02 16, 15:29)
Gal pabandyk Yves Rocher probleminei odai krema? Man irgi visi kimsdavo, kad ir ka ant ju berasydavo, kokie naturalus, nekemsantys ir pan. Sitas vienintelis man prilipo ir jau pora metu kitokio net nebandau, nes tikrai oda pagrazejus. Aisku, paberia pries mm, kaip visada.
Atrodo taip : http://static.beaute...od/img54610.jpg
Lietuvoj jis apie 40Lt kainuoja, bet uzsieny pigiau (su akcija apie 5-7 EUR) , tai as po kelis parsivezu, kai kur vaziuoju.

gal zinote kur LT yra jo pirkti,t.y.kokiose parduotuvese?
Atsakyti
N metu naudoju emulsija nuo spuogeliu ACNE BP5, man ji labai tinka ir patinka, tepu ir pavienius spuogelius ir jei reikia visa veida, po paspaudinejimu poru pravalymo kai oda pagrazinau kaip reikiant biggrin.gif vakare su vatos diskeliu pravalau visa veida ryte atsikeliu kaip niekur nieko, oda be raudonumu spuogeliu ir tt. Girdejau kad jau nepardavineja jos vaistinej, ka vietoj jos perkate arba gal zinote alternatyva smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 02 15, 22:09)
Kokius drekinancius kremus,fluidus naudojat?

Aš kaip varna kartojuos. Pabandykite Sebamed gelį.
Venkite silikonų. Rinkitės lengvesnės konsistencijos priemones. Aloe vera, alijošius, drėkina. Reiktų rinktis su kuo mažiau sudedami dalių, bus natūralesnis, tikrai neturėtų kimšt
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 02 16, 20:22)
Aš kaip varna kartojuos. Pabandykite Sebamed gelį.
Venkite silikonų. Rinkitės lengvesnės konsistencijos priemones. Aloe vera, alijošius, drėkina. Reiktų rinktis su kuo mažiau sudedami dalių, bus natūralesnis, tikrai neturėtų kimšt

aciu tau Vitulka uz kartojima,tavo deka perejau ant fluidu,serumu,vat iki sebamedo dar nedaejau...nusipirkau Lumenes balansuojanti fluida,pasiskaiciau visa rusiu foruma,nu tipo nekemsa,bandau:)
Is paskutiniu Laveros fluidas su meta,traukia man jo oda tai jezusmarija,drekina mazai,tik tiek kad paskaistina oda,nu ir kemsa,galiu naudot kaip taskine ant kokiu paraudimu Ir po poros triju valandu atrodo kad ant veido sprogo aliejaus bomba,po nakties riebaluotas visas veidas.
Rasos anti age serumas,drekina per mazai jeigu naidoji viena,jeigu plius koks fluidas,uzkimstos poros,ko pasekoje spuogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 16 vasario 2014 - 19:38
QUOTE(LoveIt @ 2014 02 16, 20:09)
N metu naudoju emulsija nuo spuogeliu ACNE BP5, man ji labai tinka ir patinka, tepu ir pavienius spuogelius ir jei reikia visa veida, po paspaudinejimu poru pravalymo kai oda pagrazinau kaip reikiant biggrin.gif vakare su vatos diskeliu pravalau visa veida ryte atsikeliu kaip niekur nieko, oda be raudonumu spuogeliu ir tt. Girdejau kad jau nepardavineja jos vaistinej, ka vietoj jos perkate arba gal zinote alternatyva smile.gif?

As irgi sia emulsija pastoviai naudojau, buvo apmaudu, kad baige pardavineti. Domejausi alternatyvom, tai radau tiktai DUAC. Jis irgi su ta pacia veikliaja medziaga, bet dar ir su antibiotikais. Kainuoja zymiai brangiau (nedidele tubele ~40lt), bet man jis tikrai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2014 02 17, 10:39)
As irgi sia emulsija pastoviai naudojau, buvo apmaudu, kad baige pardavineti. Domejausi alternatyvom, tai radau tiktai DUAC. Jis irgi su ta pacia veikliaja medziaga, bet dar ir su antibiotikais. Kainuoja zymiai brangiau (nedidele tubele ~40lt), bet man jis tikrai padeda.

as mokejau apie 50lt. bet su juo reikia labai atsargiai!!!! norejau kazkada veiksmingumo didesnio-uztepiau storesni sluoksni blush2.gif bet po to man taip niezteli pradejo, kad siaubas kaip oda nusikasiau doh.gif nuejau pas gydytoja, sako, tai dziaukis kad nenudeginai odos blink.gif sako ateina pas mane su raudonu veidu-su juo lengva nudegint...reikia LABAI PLONAI TEPTI rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2014 02 17, 10:39)

O kur galima įsigyti? rolleyes.gif
Atsakyti