Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vitulka @ 2014 02 16, 20:22)
Aš kaip varna kartojuos. Pabandykite Sebamed gelį.
Venkite silikonų. Rinkitės lengvesnės konsistencijos priemones. Aloe vera, alijošius, drėkina. Reiktų rinktis su kuo mažiau sudedami dalių, bus natūralesnis, tikrai neturėtų kimšt

o kaip kosmetikoje zymimi silikonai?

QUOTE(Tiara1 @ 2014 02 17, 11:39)
As irgi sia emulsija pastoviai naudojau, buvo apmaudu, kad baige pardavineti. Domejausi alternatyvom, tai radau tiktai DUAC. Jis irgi su ta pacia veikliaja medziaga, bet dar ir su antibiotikais. Kainuoja zymiai brangiau (nedidele tubele ~40lt), bet man jis tikrai padeda.

o kazin kodel iseme is prekybos ta ACNE emulsija gal kas zino g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2014 02 17, 15:26)
O kur galima įsigyti? rolleyes.gif

Bet kurioje vaistineje, oficialiai su receptu turetu pardavineti, bet laisvai ir be jo parduoda.
Atsakyti
As ziuriu paprastai.silikonu galune -one,pvz.dimethicone,giminingi silikonams dariniai -ane,isododhecane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 17 vasario 2014 - 17:33
Sveikos,
Su spuogais ir as kovoju laaaabai ilgai... Odos valymas ir priemones su rugstim visada gelbedavo, bet ne iki galo... Grazia oda galejau pasidziaugt tik pavartojus KT, kas visai ne variantas.. Bet atejau cia su tokiu klausimu, ka patartumet pabandyt besilaukianciai, kaip tvarkyt veida? Buvau pas dermatologe pries 2 menesius, isvale veida, dave kazkokio fluido prie naturalesniu pabandyt. Tai buvo trumpalaikis pagerejimas, bet jau i pabaiga ir jis, stebuklu nepadare, domiuosi ka toliau daryt, nes jau rankos svyra schmoll.gif tik ji man prigrasino tu baisiu priemoniu su rugstim nenaudot, o kad praktiskai viskas spuoguotai odai paremta rugsciu pagrindu.. Padekit.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2014 02 17, 21:12)
tik ji man prigrasino tu baisiu priemoniu su rugstim nenaudot, o kad praktiskai viskas spuoguotai odai paremta rugsciu pagrindu.. Padekit.. smile.gif

O nepaaiskino kodel ir kuo jos baisios? Nestumo laikotarpiu taip, bet kaip suprantu ji apskritai pries rugstis?
Atsakyti
Vienai nėštukei irgi kilo toks klausimas dėl rūgščių, tai ji parašė atstovams, kurių kremus naudoja, ir jai atsakė, kad namie skirti kremai, nepakenks. Rūgščių procentas pritaikytas saugiam naudojimui.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2014 02 18, 08:44)
O nepaaiskino kodel ir kuo jos baisios? Nestumo laikotarpiu taip, bet kaip suprantu ji apskritai pries rugstis?

Ne, apskritai tai ne pries, sake jei nesilaukciau, tai reiketu kursa rugsciu praeiti...

QUOTE(Vitulka @ 2014 02 18, 10:14)
Vienai nėštukei irgi kilo toks klausimas dėl rūgščių, tai ji parašė atstovams, kurių kremus naudoja, ir jai atsakė, kad namie skirti kremai, nepakenks. Rūgščių procentas pritaikytas saugiam naudojimui.

Aciu, viska perskaiciau, bet matyt neatidziai ax.gif
Atsakyti
moterys, su kuo iškrapštyt spuogą? tupi jau 4 mėnesius, 3 kartus spaustas, 3 kartus žaizda. esmė tame, jog ten buvo inkštirai 3, kuriuos po kaukės paspaudinėjau, ir susidarė jie į 3 viršūnių spuogą, kuris kaip tūno taip tūno, nežada išlįst su visam ir leist man džiaugtis veido oda doh.gif

vienintelę rūgštį kurią tepiau buvo Rasos kremas-gelis su bha rūgštim, deja, bet neiškėlė jo, ko rimtesnio griebtis? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 02 19, 01:20)
nežada išlįst su visam ir leist man džiaugtis veido oda

vienintelę rūgštį kurią tepiau buvo Rasos kremas-gelis su bha rūgštim, deja, bet neiškėlė jo, ko rimtesnio griebtis? sad.gif

Neturite galimybės apsilankyti pas kosmetologę? Priteptų rūgščių ir išvalytų mechaniniu būdu - tokius darinius reikia išvalyti, kitaip gali būti užburtas ratas. Bet nemanau, kad tai įmanoma namuose.

Rasoje BHA tik 1 proc., silpnokas.
Namudiniu būdu bandant ištraukti uždegimą į paviršių galėtų padėti tam skirti dažniau dedami kompresai - višnevskio tepalo ar /būdavo anksčiau vaistinėse toks žalias tepalas, nepamenu pavadinimo/ - žodžiu - paprašyti vaistininkės, kad duotų tokio produkto ekvivalentą.

Papildyta:
Prisiminiau, šitas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 20 vasario 2014 - 07:18
man patinka spuogams FORAHA (puiklapiu arba tamanu) aliejus, nelabai tikejau i natural.priemones o ypac aliejaus (aliejus ant spuogo?????!!!!!), bet daro mazus stebuklus. ant giluminiu padeda mazint uzdegima ir infekcija, jei tik kyla koks toks skaudulys tept pora kart (as ir 5 ir 6 kart tepdavau) per diena ant svarios odos - man pasiseka, kad taip ir neiskyla, nurimsta.. ne visi 100 proc, bet visi 100 proc rimsta bent per kelias dienas tai tikrai. bet nereiktu papildoami tepliot tada visu kitu priemoniu. ir pudra ant aliejaus virsaus negerai.
seip tai gana stiprus efektyvus dalykas, traukia, dezinfekuoja, gydo, ramina - bet ir needa odos, kas faina. tik negalima leist patekt i akis - grauzia
perku Kvapu namuose.
Atsakyti
Kokį nebrangų ir Lietuvoje esančio veido prausiklį patartumėte naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2014 02 21, 12:19)
Kokį nebrangų ir Lietuvoje esančio veido prausiklį patartumėte naudoti?

Sveika,
Naudoju šitą http://www.natinuel....nt01returnid=34 ir paskui dar naudoju fluidą http://www.natinuel....nt01returnid=45 . Kaip ir žadėjo kosmetologė, su veido oda problemų nebeturiu thumbup.gif.
Atsakyti