Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(guodzik @ 2014 12 04, 10:29)
Bet koks kuris turi savyje siu vitaminu bet cia kompleksinis gydymas, vienas pats jis spuogu negydo 4u.gif

Ačiū 4u.gif Man gydymo ir nereikia, su acne šiam kartui kova baigta. O jums pavadinima, kokį konkreciai gydytoja rekomendavo, sunku parašyti?
Atsakyti
kaip issigydet? kuo gydet? gal galit pasidalinti???

QUOTE(EmiCro @ 2014 12 04, 15:30)
Ačiū  4u.gif Man gydymo ir nereikia, su acne šiam kartui kova baigta. O jums pavadinima, kokį konkreciai gydytoja rekomendavo, sunku parašyti?

Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2014 12 05, 09:44)
kaip issigydet? kuo gydet? gal galit pasidalinti???

Zinoma, galiu 4u.gif Esu nekart rasius, gal ne sitoj temoj, nepamenu. Acne iveikiau rugstiniais pilingais, + naudojau ir naudoju neostratos putas ir geli. Jau metai spuogu nera. Ziemai ieskau kuo pakeist rugstis, pamaitint oda, del to ir paklausiau jusu.
Atsakyti
o kokia pylingui naudota rugstis? kokio stiprumo ir pas ka daret?
man neostratos prausiklis gerai, bet 15 proc.glikolio gelis - labai oda ir sausina ir grauzia ir raudonos demes stovi nuo jo ir nelabai tu spuogu mazeja..

QUOTE(EmiCro @ 2014 12 05, 22:31)
Zinoma, galiu  4u.gif Esu nekart rasius, gal ne sitoj temoj, nepamenu. Acne iveikiau rugstiniais pilingais, + naudojau ir naudoju neostratos putas ir geli. Jau metai spuogu nera. Ziemai ieskau kuo pakeist rugstis, pamaitint oda, del to ir paklausiau jusu.

Atsakyti
Darė su 30 proc,. salicilo rūgštim, Verkių klinika, Vilnius. Tai va, po pilingu iki siol naudojau putas + geli, bet jau jauciu, kad odai reikia drėkinimo ir maitinimo, ieškau kuo protingu pakeist.
Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2014 12 04, 14:30)
Ačiū  4u.gif Man gydymo ir nereikia, su acne šiam kartui kova baigta. O jums pavadinima, kokį konkreciai gydytoja rekomendavo, sunku parašyti?

Parasyciau bet nieko kokretaus neisrase 4u.gif
Atsakyti
kiek salicilio pilingu darete? kaip oda - labai luposi, ilgai gijo??

QUOTE(EmiCro @ 2014 12 06, 11:28)
Darė su 30 proc,. salicilo rūgštim, Verkių klinika, Vilnius. Tai va, po pilingu iki siol naudojau putas + geli, bet jau jauciu, kad odai reikia drėkinimo ir maitinimo, ieškau kuo protingu pakeist.

Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2014 10 21, 12:27)
Beja, man nustatė, kad krempudra ir pudra sukelia uždegimus, spuogus.

Pats Juozukevicius prieme?

Atsakyti
Ir gal kas bandet Odylique spot on seruma by essential care?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2014 12 08, 14:44)
Pats Juozukevicius prieme?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2014 12 08, 19:21)

Registruojantis saket kad pas ji norit? O pas Jus buvo giluminiai spuogai ar kitokie buvo? pas mane tai giluminiai, guzai baisus.
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2014 12 08, 17:52)
Registruojantis saket kad pas ji norit? O pas Jus buvo giluminiai spuogai ar kitokie buvo? pas mane tai giluminiai, guzai baisus.

Taip.registrabausi tiesiai pas ji. Pas mane visko buvo-ir mazu ir giluminiu ir cistiniu....dabr iskyla pries mm bet tu baisiu giluminiu nera.
Atsakyti