Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(EmiCro @ 2014 12 05, 21:31)
Zinoma, galiu  4u.gif Esu nekart rasius, gal ne sitoj temoj, nepamenu. Acne iveikiau rugstiniais pilingais, + naudojau ir naudoju neostratos putas ir geli. Jau metai spuogu nera. Ziemai ieskau kuo pakeist rugstis, pamaitint oda, del to ir paklausiau jusu.

Man lygiai tas pats, naudojau ta patį. aš padariau pertrauką nuo šitų priemonių, nes oda lb išsausėjo... o sakykit gal žinot kur galima nusipirkti šių priemonių, nes mano putos baiginėjais, nejaugi vėl teks važiuoti į kliniką vien dėl putų (aš ne Vilniuj gyvenu).
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2014 12 09, 08:58)
Man lygiai tas pats, naudojau ta patį. aš padariau pertrauką nuo šitų priemonių, nes oda lb išsausėjo... o sakykit gal žinot kur galima nusipirkti šių priemonių, nes mano putos baiginėjais, nejaugi vėl teks važiuoti į kliniką vien dėl putų (aš ne Vilniuj gyvenu).

Jeigu jūs klausiate apie Neostrata produkciją, tai jų vaistinėse yra:
http://www.eurovaist...param=neostrata
Atsakyti
man labai idomu kas daret verkiuose - po kiek daret pilingu - po kurio laiko pagerejimas atejo???smile.gif as galvoju daryt salicili ir TCA randams - bet bijau kad dar blogiau nebutu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGAMENONA: 09 gruodžio 2014 - 09:11
As buvau pasiadriusi O.d.a rugstiniu valymu cikla tai po 1.5 metu nsutojus darytis profilaktinius valymus kas 2-3 men, oda vel isbere doh.gif ypatingai tas zandu zonas verysad.gif tai siuo metu vaiksatu pas dermatologe, tepu Treclinaca jau virs menesio ir zinot ka, padeda bigsmile.gif tikiuosi su siuo tepalu uzgesinti zidinius su visam doh.gif
Atsakyti
mano oda labai jautri, reguoja labai stipriai i visus stipresnius - duac, differinus - iskart lopais sausais nieztinciais ismeto... beje, kiek kainavo salicilio pilingas verkiu klinikoje, kas daretes pas jazukeviciu?? man labai idomu keik cia man reiktu ju pasidaryt del rezultato.. Odos ir as dariausi pries 2 metus - gal 8 ar 10 pylingu - buvo nieko, ne afigienai gerai, bet nieko.
Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2014 12 09, 09:08)
man labai idomu kas daret verkiuose - po kiek daret pilingu - po kurio laiko pagerejimas atejo???smile.gif as galvoju daryt salicili ir TCA randams - bet bijau kad dar blogiau nebutu...

Dabar net gal voju,tikrai nepasakysiu bet atlankiau visus kartus....gal kokius 5-7 ?
Pagerejimas hal po antros proceduros pasijjaute, bet atkentet reikekjo stipriai, vietom tai jau net cypdavau biggrin.gif
ACIU pasiziurinesiu vaistinese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2014 12 09, 14:21)
mano oda labai jautri, reguoja labai stipriai i visus stipresnius - duac, differinus - iskart lopais sausais nieztinciais ismeto... beje, kiek kainavo salicilio pilingas verkiu klinikoje, kas daretes pas jazukeviciu?? man labai idomu keik cia man reiktu ju pasidaryt del rezultato.. Odos ir as dariausi pries 2 metus - gal 8 ar 10 pylingu - buvo nieko, ne afigienai gerai, bet nieko.

Mano oda irgi labia jautri, iskart raudoni plemai, lupasi, niezti...bet pastebejau, kad sita laika tiesiog reikia pralaukti. Savaite, kartais dvi I zmones nelabai galiu iseiti, o po to toks jausmas, kad nusilupa visa "bloga" oda ir nebedirgina taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man nuo treclinaco irgi lb sausejo tai atradau sprendima, tepu kremuka ir tik poto ji ax.gif daktrase sake kad galima. Nzn as nebenoriu tu agresyviu gydymu, apsisarvuosiu kantrybe ir tepsiu vaistus.
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2014 12 09, 17:35)
Pagerejimas hal po antros proceduros pasijjaute, bet atkentet reikekjo stipriai, vietom tai jau net cypdavau biggrin.gif

O po proceduros veidas baisiai atrodydavo? galima zmonems rodytis ar geriau namie sedeti biggrin.gif ? Ir pries proceduras dave kazkoki kremuka naudoti , tai ten su rugstimis jis buvo?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2014 12 10, 12:13)
O po proceduros veidas baisiai atrodydavo? galima zmonems rodytis ar geriau namie sedeti  biggrin.gif ? Ir pries proceduras dave kazkoki kremuka naudoti , tai ten su rugstimis jis buvo?

Per konsultaciją jau paskyrė Neostrada produkciją -prausimosi putas ir losijoną. Jas naudoju ligi šiol.
Iš tikrųjų tikėjausi kad reiks slėptis po lapais po procedūrų, bet kažkaip visai nieko būdavo....aš procedūras visada pasiskirdavau penktadieniais paskutinę darbo valandą, kad tieisai namo o jau šeštadienį beveik nesimatydavo paraudimų.
Atsakyti
O nebuvo pablogejimo po proceduru, kad dar daugiau spuogu iskilo? as jau rytoj eisiu i konsultacija.
Atsakyti
Man darė 6. Baisiausia buvo pirmoji, po jos labiausiai ir luposi oda, po proceduros dar kita diena buvo rausva oda, trecia diena jau nieko, tik pradejo luptis. Po sekanciu minimalus lupimasis ir antra diena dar rausva oda. Po pilingų praėjo jau apie 10 men., jokių pablogejimu.
Atsakyti