Patarkite prašau gerą dermatologę Vilniuje, nebėr jau jėgų su tais spuogais kovoti

QUOTE(spoily @ 2014 10 14, 10:23)
Patarkite prašau gerą dermatologę Vilniuje, nebėr jau jėgų su tais spuogais kovoti 

J. Grigaitienė
QUOTE(Siaip111 @ 2014 10 14, 13:42)
J. Grigaitienė
O kur jos kontaktus būtų galima rąsti? Gal galite parašyt, kurioj klinikoj dirba?
Skaitancioms angliskai, atmintine apie problematiska oda:
http://www.carolineh...-sheet.html?m=1
Pati sutinku su beveik kiekvienu zodziu, atsisakius pieno produktu oda zenkliai pagerejo. Taip pat aktualu toms kad gyvena svetur, nes bendrosios praktikos gydytojai nesuncia pas dermatologus, o gydo antibiotikais ir KT. Ir galiausiai del kosmetikos su rugstymis- netikejau kol pati neisbandziau ir niekada nebegrisciau prie senu kremu
http://www.carolineh...-sheet.html?m=1
Pati sutinku su beveik kiekvienu zodziu, atsisakius pieno produktu oda zenkliai pagerejo. Taip pat aktualu toms kad gyvena svetur, nes bendrosios praktikos gydytojai nesuncia pas dermatologus, o gydo antibiotikais ir KT. Ir galiausiai del kosmetikos su rugstymis- netikejau kol pati neisbandziau ir niekada nebegrisciau prie senu kremu

QUOTE(spoily @ 2014 10 14, 21:40)
O kur jos kontaktus būtų galima rąsti? Gal galite parašyt, kurioj klinikoj dirba?
GK klinika, skambinkite ten, užrašys

QUOTE(spoily @ 2014 10 14, 10:23)

Man sutvarkė problemą verkių klinikoje

nagi, papasakokit placiau - ar cheminius pylingus dare, ar gyde vaistais??? ir kokis
QUOTE(braske09 @ 2014 10 17, 11:24)
QUOTE(AGAMENONA @ 2014 10 19, 08:44)
nagi, papasakokit placiau - ar cheminius pylingus dare, ar gyde vaistais??? ir kokis
Keletą psl. anksčiau mano plačiau pasakota

Darė cheminius pylingus, važinėjau kartą į savaitę. Rezultatas nustebino. buvo plausimas del roaccutane, bet gydymas parodė kad man jo nereikia... Aišku yra randų, su jais atskira procedūra...

QUOTE(braske09 @ 2014 10 17, 11:24)
Jei ne paslaptis, kiek mokėjote už konsultaciją?
QUOTE(spoily @ 2014 10 19, 18:54)
Jei ne paslaptis, kiek mokėjote už konsultaciją?
Jei gerai pamenu 100 Lt

QUOTE(braske09 @ 2014 10 19, 21:33)
O ar darė kokius nors tyrimus? Jei taip, kokius, kiek kainavo? Ar tik patarė rūgštinius pilingus daryti, kaip vienintelį problemos sprendimą?
Atakavau jus klausimais

O su kokia kosmetika jums daro pilingus?
QUOTE(spoily @ 2014 10 20, 21:16)
O ar darė kokius nors tyrimus? Jei taip, kokius, kiek kainavo? Ar tik patarė rūgštinius pilingus daryti, kaip vienintelį problemos sprendimą?
Atakavau jus klausimais
bet niekaip neapsisprendžiu, kur tvarkytis savo veiduką. Kažkaip labai bijau, kad nepablogintų man visko
Atakavau jus klausimais

Tyrimų jokių nedarė, tik buvo nuodugnus odos apžiūrėjimas su kažkokiu aparačiuku, tada ilgas pokalbis apie viską

Tikiuosi kas kreipsis ten, tai padės kaip ir man, nes kai man padėjo, norisi ir kitam rekomenduoti

Gydytojas iškart perspėju-savotiškas.Ne iškart perpratau jo bendravimo būdą, kartais nuskambėdavo ir tokių vos ne įžeidimų