Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

aha, tau gerai. man taip nesake:( matyt manes neims i Komsmetyk zurnala..
turiu randu po spuogu tai labai noriu dar po saliciliO tca darytis pas juos..

QUOTE(Amatevi @ 2014 12 18, 23:36)
taip, sake su 30 dare. Man tai Jazukevicius spaude, tik ant galo truputi dar moteris paspaude ir pilinga dejo. Sake greit bus oda kaip is zurnalo virselio pas mane  biggrin.gif sake reiks det gal ant Kosmetik zurnalo  biggrin.gif

Atsakyti
Seikutes. Nueikit i Gydomosios Kosmetologijos centra 2 kab. Vilniuje, Jogailos g.13 Ir ne daug kainuoja ir mano oda pagyde su israsytais vaistukais, kremais ir azotu. Pas Janina Leonyte.
Atsakyti
QUOTE(SquezeeHRD @ 2014 12 19, 06:46)
Mano situacija buvo identiška kaip pas jus. Neturėjau spuogų kitose vietose, tik nuolatiniai guzai ant smakro ir be jokių pertraukų jie man buvo kokius 3 metus. Skaudėdavo net prasižioti, randai likdavo, emocionaliai jau buvau palūžus. Jokios priemonės nė trupučio nepadėjo. Mano išsigelbėjimas buvo pieno produktų visiškas atsisakymas, nuo tos dienos nuėmė kaip ranka, neprisimenu kada kažką tokio ir beturėjus. Jau absoliučiai pieno produktų nevartoju beveik 2 metus. Spuogelių mažiukų dar būna kai hormonai svyruoja, prieš mm ar dėl streso. Nenaudoju jokių kremų nuo spuogų, visi tik erzindavo oda, radau paprastą gerą drėkinantį kremą ir viskas. Tikrai nesakau, kad toks būdas padės visiems, tiesiog tai mano istorija ir prieš bėgant veidus pult rūgštim siūlau pabandyti, nieko neikainuos, reikės tik labai daug valios. Jeik ką parašykit į pm, numesiu paskaityti info.
Atsakyti
[quote=Sinceraaa,2014 12 19, 13:12]
Tai va kad pieno ir nevartoju ir jo produktu lb mazai, nes nemegstu.

visgi manau daug kas susije su mityba, anksciau tikrai normalesne budavo tai neberdavo, o dbr seslus darbas ir uzkandziai, greitas maistas.. verysad.gif
esu bandzius tepala su ichtiolu tai visai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SquezeeHRD @ 2014 12 19, 15:25)

Tai va, kad man užtekdavo vieno sumuštinio su sūriu ir būdavo guzas po 2d. Todėl dabar nė kasnelio, visas etiketes skaitau, jokių išrūgų milteių ir pan, jokių nukrypimų. Čia reikia labai griežtai, jokių truputį tik to ar ano, jei norisi tikrai įsitikinti rezultatu. rolleyes.gif Bet čia kaip minėjau jau valios reikalas, ir viskas priklauso ar problema jau tikrai paveikė emociškai tiek smarkiai. Kadangi jūsų nusakytą situacija buvo identiška manąjai tai pasidalinau savo patirtimi smile.gif .
Atsakyti
Man dermatologe pasake kad tam jog pasijaustu skirtumas ar beria nuo kokiu maisto produktu ar ne, reikia bent puses metu smile.gif
Atsakyti
Bet to reiškinio su pienu aš nepavadinčiau alergija, čia manau joms tas laiktorpis tiktų, nes tai nėra nuo laktozės, ar jos netoleravimas. Man iš patirties tai labai greit pasimatė skirtumas, gal dėl to, kad problema buvo labai įsisiautėjus g.gif .
Atsakyti
as pritariu del pieno. jis tikrai guzus kelia. pakanka jogurto arba truputi surio. nebutina plempt gryna piena litrais... bet man ziaurei gaila:((( nes as kava su pienu labai megstu, vsius tuos jogurtus, varske, surius - pats skaniausias dalykas:(((((( beje, salia pieno kiti du dalykai kuriu reikia atsisakyt jei turi problemine odai - kvieicu produktus ir cukru. bet kokiuose pavidaluose ir preiduose. pvz. kad ir kopustu salotos - IKI su cukrumi buna.

bet mane beria ne tik guzais, paprastais spuogais, inkstirais - o ir randu pieno nevartojimas tai nebeisnaikins....

man Gydomosios kosmetolog.centre nepatiko ziaurei - konvejeris, spaudzia ta veida taip, kad sunku iskentet, mesos gabalas esi kazkoks. ir labai nustekendavo - su tais visias spirtiniais dezinfekuojanciais - isvaro veida, isdziovina - kita ryta alergija prasideda man. visada budavo po ju veido valymu. nenoriu pikdzodziaut ir konkreciu vardu neminesiu.

Atsakyti
antra diena to tokio raudonumo nebera, bet kakta vistiek kaip su alergija atrodo, raudonais taskeliais nuberta. Pas mane irgi didziausia prolema ant smakro giluminiai guzai. Tai isspaude man tuos guzus, kur susileide jie jau buvo, bet jautesi kad tuno po oda. Bet vienas guzas kitoj vietoj vis delto iskilo, ten tikriausiai neispaude visko g.gif

Beje pats pilingas visai nebaisus. Bet va spuogu spaudymas tai skausmingas buvo, sugniauzus kumscius laikiausi. Sake, kad tikriausiai dar ne taip ir skauda, kiti buna rekti pradeda arba susiruosia "begti" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 19 gruodžio 2014 - 23:22
QUOTE(Amatevi @ 2014 12 19, 23:53)
ma tai kur spaude ten uzpuliavo... negerai gal ispaude. zodz 50 procentu blogai isvale..sad.gif tai dabar su pulinaiis vaikstau
nei paciai spaustis nei ka..

antra diena to tokio raudonumo nebera, bet kakta vistiek kaip su alergija atrodo, raudonais taskeliais nuberta. Pas mane irgi didziausia prolema ant smakro giluminiai guzai. Tai isspaude man tuos guzus, kur susileide jie jau buvo, bet jautesi kad tuno po oda. Bet vienas guzas kitoj vietoj vis delto iskilo, ten tikriausiai neispaude visko  g.gif

Beje pats pilingas visai nebaisus. Bet va spuogu spaudymas tai skausmingas buvo, sugniauzus kumscius laikiausi. Sake, kad tikriausiai dar ne taip ir skauda, kiti buna rekti pradeda arba susiruosia "begti"  biggrin.gif

Atsakyti
Aš tai kai paskaitau apie tuos spaudymus, baisu kur ir eiti veido valymui. Gal žinote kosmetologę Kaune, kuri užsiimtu rūgštiniais valymais be jokių spaudymų?
Atsakyti
siaip man sake. kad reikia isspausti tuos pasislepusius giluminius, nes jie butu kada vel iskile. Tai reikia isvalyti, kad nebebutu ju.
Atsakyti