QUOTE(mergyte23 @ 2014 12 30, 21:21)
Café

zinok pries pora dienu pradejau vitaminus gerti wellwoman

jeigu veidas negeres daktare man siulo Roaccutane tabletes

bijau jau
Na apie roaccutane prisiskaičiau daug neigiamų atsiliepimų, nors buvo tokių momentų, kad buvo rodos taip blogai ir galvojau imsiu ir bandysiu

džiaugiuos kad neteko, kažkaip baisu man su tokiais stipriais žaisti
Na siūlau rimtai pagalvoti apie padidintą cinko dozę, bent kokias 2 sav pagerti ( paprastai geriama 30mg, kiti būna ir 50mg bet tiek sakyciau daugoka). Dar kažkur skaičiau, kad buvo atliktas tyrimas, jog būten žmonių turinčių acne, organizme paprastai būna cinko deficitas, o be to daug kam padeda. Man neišgydė, bet skirtumą matau
Beje, jie ne tokie ir brangūs, ypač jei ne lietuvoje perki o per kokį iHerb, galima visai nedaug susimokėti
QUOTE(Eleda2 @ 2014 12 30, 22:22)
Spuoguotai odai reiktų pabandyti gryną alijošiaus gelį, girdėjau jis labai padeda.
Tokį kaip tik naudoju, aubrey organics, ne stebuklas, bet visai gerai drėkina ir ramina, ypač prieš miegą labai patinka
QUOTE(4puse @ 2014 12 31, 01:16)
Sveikos, mergaitės!!! Kovoju su veiduku nežmoniškai... po kt metimo jau du metai normaliai neišsigydau.. kažkokios priemonės trumpam laiko tarpui apramina, bet kai oda pripranta ir vėl tas pats... endokrinologas išrašė tiroksino, maždaug pusei metų spuogai buvo dingę, bet db vėl kalasi... prieš 5 dienas nusipirkau aparačiuką clarisonic užlaaaabaiii daug pinigų... žiūrėsim gal pagelbės, pranešiu rezultatus... laikykitės
Labai pažįstamas jaumas

mano problemos prasidėjo metus KT , o rodos jau beveik 5 metai praėjo, bet į tas pačias vėžias prieš KT dar negrįžau ...