kokius pylingus (kokia rugstim ir kokiu procentu darot?)
ir beje, kur dainora dirba?
quote=first,2015 01 20, 17:48]
Sveikos, bendramintės

Pasidalinsiu savo patirtimi kovojant su spuogais.. Nuo pat jaunystės labai mane bėrė, ir ypač smakro sritį, taip išberdavo, kad net negalėdavau prasižioti, o ką jau kalbėti apie depresiją ir kaip viskas baisiai atrodė, kai tiesiog spuogas ant spuogo buvo. Visa jaunystė taip ir prabėgo, kad negalėdavau žiūrėti į veidrodį, kalbant su žmogum didžiausia gėda būdavo, ir šiaip niekur net nenorėdavau eiti.. Priemonių ir įvairiausių procedurų milijoną turėjau, niekas nepadėdavo. Pirmas ėjimas gydymo link (tačiau nelabai vykęs) buvo į "BMP grožio pasaulį" daktarėlė buvo keista, nelabai žinojo kuo man padėti, tad tik išrašydavo pas kosmetologę procedūras ir viskas, tačiau jos visiškai man nepadėdavo. Šeimos daktarė pamatė mano veidą, iškart nusiuntė pas ginekologę, ginekologė išrašė KT. Gėriau, kol gėriau padėjo, nustojau gerti, ir vėl viskas grįžo į savas vietas. Tada ėjau į kliniką "sveika oda" ten daktaras išrašė antibiotikus, antibiotikų gėrimą atsimenu kaip vieną baisiausią laiko tarpą, nes nuo jų labai pykindavo. Taip pat tuo metu ir vaikščiojau į lazerio procedūras, rezultato nuo lazerio nebuvo jokio, tačiau antibiotikai padėjo. Metus gerti, tokių spuogų plantacijų jau nebebuvo. Tačiau vis tiek veidas buvo baisus, pilną randų, inkštirų ir t.t. Tačiau jau buvo atsibodę kovot su vėjo malūnais, buvo gaila pinigų, nervų, laiko išleista veltui, tad kelis metus odai visiškai nieko nedariau, ryte pasidažydavau, vakare nusiprausdavau, pasitepdavau kokiu kremu ir vsio, jei spuogas iškildavo, pasitepdavau "Duac" geliu (dar ir dabar Duac visada turiu po ranka, jei per mm atsiranda koks spuogelis) na ir ką, šį rudenį nusprendžiau, kad reikia išsigydyti randus, einu pas kosmetologę Dainora, daro rūgštines procedūras ir kiekvieną kartą veidelis vis gražyn ir gražyn, jau nebegėda be kreminės pudros net ir šiūkšles išnešt

Man tai didžiulis pasiekimas, nes kelias link to buvo labai skausmingas ir pralieta daug ašarų. Kiekvienai palinkėsiu, kuri su tuo kovoja, daug daug kantrybės, ir žinokit, kad vis tiek kažkada atrasit tokį būdą, kuris padės
[/quote]