QUOTE(Lika* @ 2013 12 22, 14:06)
O galbut zinot kaip dietologes sureaguliuoja mityba? daro kazkokius tyrimus? Nes manau, tai labai individualus reikalas, nelabai tikiu, kad tai pas mane nuo pieno produktu, nes ju naudoju tikrai ne perdaugiausiai. Pudros taip pat nenaudoju. Odos prieziura sureaguliuota su kosmetologes pagalba, produktu nepavadinciau labai pigiais, o jie visi turi savo funkcijas, skirti spuoguotai odai, beveik visi naudojami tik su kosmetologes nurodymais, neparduodami prekybos centruose. Todel manau, kad visa tai nepadeda del mitybos, nes tai tikrai iena i odos sudeti. 

Tai kad jei nenaudoji pieno produktu, nemanau kad kitkas galetu is maisto tai sukelti. I pieno produktus ieina ir sviestas, grietine, suris, ne tik pats pienas. Dar ir sokoladas, pavalgau sokolado, traskuciu ir vel spuogai... O kokias priemones naudoji? Jei labai issausina jos oda tai riebalu pradeda dar daugiau skirtis, man estee lauder prausiklis labai patinka, neseniai isigijau, nesausina, valo poras, odos netempia, super. Tik galvoju gal kokio toniko reiketu riebesnems vietoms, kur yra spuogu.
Papildyta:
QUOTE(Lika* @ 2013 12 22, 01:02)
Sveikos mamytės,
Atėjau paprašyt šiokio tokio patarimo. Turiu labai problematišką veido odą, kakta, smakras, truputis ant žandų išberti pūlingais spuogeliais. Nuo spalio mėnesio lankausi pas kosmetologę, kuri patvirtino, kad odos būklė labai prasta, užsirašiau rūgštinėms veido procedūroms ir valymams, namų priežiūra be išimčių kruopščiai vykdoma. Ir, kosmetologes teigimu, man jau po pirmų trijų rugščių turėjo pradėti gerėti. Daugiau rugšties dėti nebegalima, nes veidas nusimes žaisdomis nuo pernelyg didelio nusisluoksniavimo. O rezultatas, deja, minimalus. Priedu, sužinojau, kad tai pirmas toks atvejis, kad oda šitaip nepasiduotų. Nežinau ką daryti, toliau tęsiu savo namų gydymo kursą. Mąstau, kad reiketų apsilankyti ir dietologes kabinete, kad sureaguliuotų mano mitybą iki galo, nes žinau, kad maitinuosi ne visiškai tinkamai. Pati susitvarkyt su valgiaraščiu nesugebėsiu, tikrai nežinau kokiu masito medžiagų man gali trūkt. Gal yra žinančių kaip tiksliai veikia dietologes? Kiek žinau, turėtų buti atliekami kažkokie tyrimai, kad nustatyti kaip maitintis individualiai kiekvienam, ar aš kažką maišau? Kaip elgtumėtės jūs?
Ps. Lankausi pas daugelio išgirtą kosmetologę Klaipedoje ir jos darbu nesiskundžiu. Taikomi metodai padėjo visiems per jos darbo stažą sutikrtiems klientams.
)))
Atėjau paprašyt šiokio tokio patarimo. Turiu labai problematišką veido odą, kakta, smakras, truputis ant žandų išberti pūlingais spuogeliais. Nuo spalio mėnesio lankausi pas kosmetologę, kuri patvirtino, kad odos būklė labai prasta, užsirašiau rūgštinėms veido procedūroms ir valymams, namų priežiūra be išimčių kruopščiai vykdoma. Ir, kosmetologes teigimu, man jau po pirmų trijų rugščių turėjo pradėti gerėti. Daugiau rugšties dėti nebegalima, nes veidas nusimes žaisdomis nuo pernelyg didelio nusisluoksniavimo. O rezultatas, deja, minimalus. Priedu, sužinojau, kad tai pirmas toks atvejis, kad oda šitaip nepasiduotų. Nežinau ką daryti, toliau tęsiu savo namų gydymo kursą. Mąstau, kad reiketų apsilankyti ir dietologes kabinete, kad sureaguliuotų mano mitybą iki galo, nes žinau, kad maitinuosi ne visiškai tinkamai. Pati susitvarkyt su valgiaraščiu nesugebėsiu, tikrai nežinau kokiu masito medžiagų man gali trūkt. Gal yra žinančių kaip tiksliai veikia dietologes? Kiek žinau, turėtų buti atliekami kažkokie tyrimai, kad nustatyti kaip maitintis individualiai kiekvienam, ar aš kažką maišau? Kaip elgtumėtės jūs?
Ps. Lankausi pas daugelio išgirtą kosmetologę Klaipedoje ir jos darbu nesiskundžiu. Taikomi metodai padėjo visiems per jos darbo stažą sutikrtiems klientams.

Is kur zinai kad padejo visiems? Juk nepazisti visu jos klientu. Ir spuogu atsiranda ne nuo medziagu trukumo.