Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Lika* @ 2013 12 22, 14:06)
O galbut zinot kaip dietologes sureaguliuoja mityba? daro kazkokius tyrimus? Nes manau, tai labai individualus reikalas, nelabai tikiu, kad tai pas mane nuo pieno produktu, nes ju naudoju tikrai ne perdaugiausiai. Pudros taip pat nenaudoju. Odos prieziura sureaguliuota su kosmetologes pagalba, produktu nepavadinciau labai pigiais, o jie visi turi savo funkcijas, skirti spuoguotai odai, beveik visi naudojami tik su kosmetologes nurodymais, neparduodami prekybos centruose. Todel manau, kad visa tai nepadeda del mitybos, nes tai tikrai iena i odos sudeti. unsure.gif

Tai kad jei nenaudoji pieno produktu, nemanau kad kitkas galetu is maisto tai sukelti. I pieno produktus ieina ir sviestas, grietine, suris, ne tik pats pienas. Dar ir sokoladas, pavalgau sokolado, traskuciu ir vel spuogai... O kokias priemones naudoji? Jei labai issausina jos oda tai riebalu pradeda dar daugiau skirtis, man estee lauder prausiklis labai patinka, neseniai isigijau, nesausina, valo poras, odos netempia, super. Tik galvoju gal kokio toniko reiketu riebesnems vietoms, kur yra spuogu.
Papildyta:
QUOTE(Lika* @ 2013 12 22, 01:02)
Sveikos mamytės,
Atėjau paprašyt šiokio tokio patarimo. Turiu labai problematišką veido odą, kakta, smakras, truputis ant žandų išberti pūlingais spuogeliais. Nuo spalio mėnesio lankausi pas kosmetologę, kuri patvirtino, kad odos būklė labai prasta, užsirašiau rūgštinėms veido procedūroms ir valymams, namų priežiūra be išimčių kruopščiai vykdoma. Ir, kosmetologes teigimu, man jau po pirmų trijų rugščių turėjo pradėti gerėti. Daugiau rugšties dėti nebegalima, nes veidas nusimes žaisdomis nuo pernelyg didelio nusisluoksniavimo. O rezultatas, deja, minimalus. Priedu, sužinojau, kad tai pirmas toks atvejis, kad oda šitaip nepasiduotų. Nežinau ką daryti, toliau tęsiu savo namų gydymo kursą. Mąstau, kad reiketų apsilankyti ir dietologes kabinete, kad sureaguliuotų mano mitybą iki galo, nes žinau, kad maitinuosi ne visiškai tinkamai. Pati susitvarkyt su valgiaraščiu nesugebėsiu, tikrai nežinau kokiu masito medžiagų man gali trūkt. Gal yra žinančių kaip tiksliai veikia dietologes? Kiek žinau, turėtų buti atliekami kažkokie tyrimai, kad nustatyti kaip maitintis individualiai kiekvienam, ar aš kažką maišau? Kaip elgtumėtės jūs?

Ps. Lankausi pas daugelio išgirtą kosmetologę Klaipedoje ir jos darbu nesiskundžiu. Taikomi metodai padėjo visiems per jos darbo stažą sutikrtiems klientams. smile.gif)))

Is kur zinai kad padejo visiems? Juk nepazisti visu jos klientu. Ir spuogu atsiranda ne nuo medziagu trukumo.
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2013 12 25, 00:03)
Tai kad jei nenaudoji pieno produktu, nemanau kad kitkas galetu is maisto tai sukelti. I pieno produktus ieina ir sviestas, grietine, suris, ne tik pats pienas. Dar ir sokoladas, pavalgau sokolado, traskuciu ir vel spuogai... O kokias priemones naudoji? Jei labai issausina jos oda tai riebalu pradeda dar daugiau skirtis, man estee lauder prausiklis labai patinka, neseniai isigijau, nesausina, valo poras, odos netempia, super. Tik galvoju gal kokio toniko reiketu riebesnems vietoms, kur yra spuogu.
Papildyta:
Is kur zinai kad padejo visiems? Juk nepazisti visu jos klientu. Ir spuogu atsiranda ne nuo medziagu trukumo.

Meluociau, jeigu sakyciau, kad visiskai nenaudoju pieno produktu, bet turiu pripazinti, kad nesu labai didele suriu ir grietiniu gerbeja. Nors del sito negaliu gincytis, visko gali buti... :/ Ryte naudoju "medik8" betaCleanse prausikli, kurio sudetyje yra 2 procentai rugsties, toliau dieninis "medik8" beta moisturise balansuojantis kremas, siuo metu kas antra vakara skirtingos kaukes ( viena kosmetologes gautas meginukas, kurio pavadinimo dabar nepasakysiu, kita- paracetamolis sutrintas su citrinos rugstim, skaistint odai), tada Sebodiane DS mikroemulsija uzdegimui gydyti ir galiausiai losijonas, skirtas tik spuoguotoms vietoms, nakciai.
Visu jos klientu nepazistu, bet to tikrai ir nereikia. Atleisk, bet kosmetologe, kad ir kaip bebutu, nesakytu, kad tai pirmas atvejis, kai uzdegimas sitaip nepasiduoda, kai pati tvarko mano oda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lika* @ 2013 12 26, 15:03)
Meluociau, jeigu sakyciau, kad visiskai nenaudoju pieno produktu, bet turiu pripazinti, kad nesu labai didele suriu ir grietiniu gerbeja. Nors del sito negaliu gincytis, visko gali buti... :/ Ryte naudoju "medik8" betaCleanse prausikli, kurio sudetyje yra 2 procentai rugsties, toliau dieninis "medik8" beta moisturise balansuojantis kremas, siuo metu kas antra vakara skirtingos kaukes ( viena kosmetologes gautas meginukas, kurio pavadinimo dabar nepasakysiu, kita- paracetamolis sutrintas su citrinos rugstim, skaistint odai), tada Sebodiane DS mikroemulsija uzdegimui gydyti ir galiausiai losijonas, skirtas tik spuoguotoms vietoms, nakciai.
Visu jos klientu nepazistu, bet to tikrai ir nereikia. Atleisk, bet kosmetologe, kad ir kaip bebutu, nesakytu, kad tai pirmas atvejis, kai uzdegimas sitaip nepasiduoda, kai pati tvarko mano oda. smile.gif

o paracetamolis,tai yprastos tabletes,tepat visa veida ar tik taskuojat,taip supratau padeda nuo demiu po spuogu?kiek minuciu laikote?ar matote poveiki,blunka?
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 12 26, 18:33)
o paracetamolis,tai yprastos tabletes,tepat visa veida ar tik taskuojat,taip supratau padeda nuo demiu po spuogu?kiek minuciu laikote?ar matote poveiki,blunka?

Taip, parastos tabletės, sutrintos iki miltelių ir sumaišytos su citrinos rugštim, kad gautųsi košytė. Taškuoju tik tam tikra vietas, tas paraudimas, sudirgusi oda, kaip ir demeles, bent jau man nyksta, aišku, randų manau tai nešalina, bet paraudimas jau beveik visai išnyko. Kadangi ta kakukytę darau vakare, tai laikau kiek netingiu iki 20 minučių, turėtų užtekt ir trumpesnio laiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lika*: 27 gruodžio 2013 - 12:55
QUOTE(Lika* @ 2013 12 27, 13:54)
Taip, parastos tabletės, sutrintos iki miltelių ir sumaišytos su citrinos rugštim, kad gautųsi košytė. Taškuoju tik tam tikra vietas, tas paraudimas, sudirgusi oda, kaip ir demeles, bent jau man nyksta, aišku, randų manau tai nešalina, bet paraudimas jau beveik visai išnyko. Kadangi ta kakukytę darau vakare, tai laikau kiek netingiu iki 20 minučių, turėtų užtekt ir trumpesnio laiko

o,as net ir nezinojau kad su paracitemoliu galima issinakkinti spuogus,ryt pabandysiu
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Turiu klausimą, ar žindant leliuką galima darytis kokias nors procedūras pas kosmetologę? Turiu omeny rūgštines ar pan? g.gif

Man žandus, ir pasmakrę berti pradėjo devintą nėštumo mėnesį. Dabar dukrytei jau du mėnesiai, o mano odą tragiška. doh.gif Ar verta ko nors imtis, ar neapsimoka? unsure.gif

QUOTE(Lika* @ 2013 12 22, 00:02)
Ps. Lankausi pas daugelio išgirtą kosmetologę Klaipedoje ir jos darbu nesiskundžiu. Taikomi metodai padėjo visiems per jos darbo stažą sutikrtiems klientams. smile.gif)))

Kas čia per kosmetologė? bigsmile.gif
Atsakyti
Ar kuri esate bandziusi spuoguotai odai leliju piena? Sake jo yra pirkti tik Italijoje. Gal kas ka nors girdeje apie tai? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
esu jau ir ankciau cia rasiusi smile.gif trumpai- su spuogais ''draugauju'' apie keturiolika metu doh.gif esu isbandziusi n priemoniu.
Atsibodo ta kova, susiradau rimta specialsita (dar ir mano kosmetologe ji rekomendavo), nuvaziavau konsultacijai. Mano veidas nusetas randeliu, kyla pavieniai nauji spuogai, kaklas atrodo taip pat. Gydytojas apziurejo su kakokiu aparaciuku ir pasake kad yra viena priemone, kai galiu tureti ''nauja" veida biggrin.gif zodziu galesiu but manekene lotuliukas.gif aisku nustebau ir gydytojas papasakojo apie phenol pylinga (kam idomu paziurekit youtube), aisku tas malonumas laaaaaaaabai brangus.
Tai va israse NeoStrata prausikli ir losijona (AHA 20 ), kuriomis as patenkinta, nes mano oda labai riebaluodavosi, o cia jau po savaites matosi rezultatas. Plius Duac gelis tept ant spuogu. Ir dar - jokios pudros!!!!!!! rolleyes.gif man buvo labai sunku jos atsisakyt, bet....isgyvenau. darbe gavau komplimentu, kad graziai atrodau biggrin.gif beje, daugelis net nepastebejo kad be pudros.
antradieni vaziuoju kitai konsultacijai- stebes kaip gyja oda. 4u.gif
Atsakyti
braske09, gal verkiu klinikoj buvai? gal ka placiau pasakojo apie ta pilinga? kokia mazdaug gydymo kaina?

as jau irgi daug metu kovoju su spuogais. neseniai pagimdziau, gimdymas tik dar labiau paastrino situacia, buvau baisingais spuogais isberta, siuo metu aprimo, bet veidas baisus - demetas ir randuotas. suku galva, kaip cia juos panaikint. tas fenolis man taip baisiai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2014 01 26, 18:23)
braske09, gal verkiu klinikoj buvai? gal ka placiau pasakojo apie ta pilinga? kokia mazdaug gydymo kaina?

as jau irgi daug metu kovoju su spuogais. neseniai pagimdziau, gimdymas tik dar labiau paastrino situacia, buvau baisingais spuogais isberta, siuo metu aprimo, bet veidas baisus - demetas ir randuotas. suku galva, kaip cia juos panaikint. tas fenolis man taip baisiai atrodo...

tikrai taip biggrin.gif pasakojo placiai, tiesiog isigandau kai pasake '"uzpila rugsti ant veido ir nuslifuoja veida" o po to atauga nauja oda blink.gif aisku po proceduros seka ilgas gydymas, kaukes, kremai ir t.t. kaina dar labiau sokiravo 4000-10 000 lt pasnekejau su artimaisias - na gasdina ne tik kaina bet ir gydymas. o jei kas ka nudegins ar pan... na man uztektu apsigydit randus ir kad spuogai nebedyktu, naujo veido atsisakysiu biggrin.gif vyras myli ir tokia lotuliukas.gif
Atsakyti

maciau as laida apie odos nusluoksniavima fenoliu. ziauru…tokiu budu patariama gydyt itin gilias rauksles. kaina sieka 5000-10000lt. atliekama Verkiu klinikoj.
pasiskaitymui apie sia procedura-
http://www_bibliotek...tas_lt/node/394

vakar Kaune nuejau i vaistine prekiaujancia gydomaja kosmetika, norejau sio bei to is Neostratos produktu nusipirkt, tai pardaveja pasiule pakviest tuo metu buvusia odos gydytoja, kurios konsultacijos kainuoja 50lt, jei eini kalbet del odos. ir ateina gydytoja…mane istinka lengvas sokas, nes-gydytojos veidas visas nubertas rausvom demelem, aiskiai matosi, kad kazkokia odos liga. ant gydytojos galvos vietoj plauku tik pukai, kaip pas kudiki…moteriai gal 50-58 metai, sunku pasakyt, o gal ir jaunesne.
man sokas del to, kad ji juk odos gydytoja, o nieko negali padaryt su savo liga, reiskia medicina bejege? kaip patiket tokiu gydytoju, kuris negali issprest savo problemos? ne ne, nenoriu pasakyt, kad ji bloga gydytoja, gaila, nepamenu jos pavardes, tik kaip sakiau, medicina bejege.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 01 28, 09:14)
maciau as laida apie odos nusluoksniavima fenoliu. ziauru…tokiu budu patariama gydyt itin gilias rauksles. kaina sieka 5000-10000lt. atliekama Verkiu klinikoj.
pasiskaitymui apie sia procedura-
http://www_bibliotek...tas_lt/node/394

man irgi ziauru...kazkaip atsisakysiu as tos proceduros, neitikinamai ji man ir nepatikimai atrodo smile.gif nors ir 1000 lt kainuotu-atsisakyciau. o jei organizmas nepriims, atmes, arba po menesio paaiskes, kad dar vienos reikia, arba vistiek kaip dygo taip dygs tie spuogai ph34r.gif
Atsakyti