Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

kas atsisakėt pieno produktų ar apmažinot jų kiekį ir pastebėjot teigiamus rezultatus- ar naudojat kažkokius pakaitalus, pvz. pieno produktus be laktozės, arba sojos pieno produktus? g.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aš tai tikrai pastebėjau, naudoju ryžių ir migdolų pieną, kartais sojos. Pienas be laktozės netiks, nes spuogai kyla nuo hormonų esančiu piene , o visi pieno produktai turi hormonų nesvarbu ar su ar be laktozės. Čia turmpai ir aiškiai parašyta supratimui: nuoroda
Atsakyti
o kas nors darotes kokius veido valymus reguliariai, kitas proceduras, ar tikites, kad nusipirkus kremuka staiga praeis spuogai?
spuogas yra zidinys kuris puliuoja smile.gif uzgydot is virsaus, atejo laikas, vel supuliavo. man pavyko isvalyti oda tik reguliariais valymais bet rugstine kosmetika kuri uzgesino zidinius.
Atsakyti
Sinceraaa, ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 02 10, 21:14)
o kas nors darotes kokius veido valymus reguliariai, kitas proceduras, ar tikites, kad nusipirkus kremuka staiga praeis spuogai?
spuogas yra zidinys kuris puliuoja smile.gif uzgydot is virsaus, atejo laikas, vel supuliavo. man pavyko isvalyti oda tik reguliariais valymais bet rugstine kosmetika kuri uzgesino zidinius.

As taip pat darausi valymus su rugstine kosmetika, naudoju prausikli ir losijona su rugstimis, tai labai esu patenkinta, rytoj eisiu treciakart i procedura ir rezultatas zymiai matosi, o gydausi 3 savaites. nebeliko gumbu viduje, kaip gydytojas ivardina tai cistos (kurios labai skauda), taip pat oda pasviesejo, paraudimai mazeja. smile.gif plius JOKIOS PUDROS biggrin.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau temą, tai pasidžiaugiau, kad nereikia taip kovoti kaip jums, merginos. Ir vis vien nenutylėsiu pasidalinsiu pastebėjimais iš savo patirties.
Stipriai pastebėjau, kad pakeitus mitybą ir joje atsiradus šviežioms daržovėms kasdien, bent po 30% ir geriant vandenį odos būklė pagerėja, nors vartoju baltymų ir nemažai. Bet jei netyčia užšoku ant paprastųjų angliavandenių kelioms dienoms, žiū ir vėl ne kažką. Supratau šitą reikalą ir tik iš įpročio ranka tiesias į priemones nuo spuogų smile.gif
+ padeda alijošiaus gelis vasarą vietoj kremo ir arbatmedžio aliejų palašint profilaktiškai į prausiklį ir ant besikeliančių spuogelių wink.gif
Atsakyti
Matau kalbat apie pieno produktus. Man pries metus zveriskai kilo giluminiai spuogai. Nusprendzau atsisakyt pieno produktu - kaip ranka nueme. Bet stai pries pusmeti darbe isigijom kavos aparata, tad kas dien pradejau gert capuccino ir nieko blink.gif situacija nepablogejo, spuogu formavimosi neitakojo. Dabar galvoju, gal visgi ne pienas, o visokiu miltiniu patiekalu vatojimas labiau itakoja tuos spuogus g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2014 02 11, 08:21)
As taip pat darausi valymus su rugstine kosmetika, naudoju prausikli ir losijona su rugstimis, tai labai esu patenkinta, rytoj eisiu treciakart i procedura ir rezultatas zymiai matosi, o gydausi 3 savaites. nebeliko gumbu viduje, kaip gydytojas ivardina tai cistos (kurios labai skauda), taip pat oda pasviesejo, paraudimai mazeja. smile.gif plius JOKIOS PUDROS biggrin.gif

Smagu girdeti, kad situacija gereja 4u.gif kaip suprantu, karta per savaite darote valymus? kaip gydytojas sako, kiek kartu reikes daryt siuos valymus?
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2014 02 10, 20:00)
kas atsisakėt pieno produktų ar apmažinot jų kiekį ir pastebėjot teigiamus rezultatus-  ar naudojat kažkokius pakaitalus, pvz. pieno produktus be laktozės, arba sojos pieno produktus? g.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(braske09 @ 2014 02 11, 08:21)

Mazinau ir pieno produktu vartojima, ir visa mityba buvau stipriai susmusi kokius du menesius - rezultatas nulinis - kai kilo taip kilo giluminiai. Taip pat pastebejau kad nei kremai, nei pudros neitakoja, nes kyla vidiniai, o jokiu inkstiru nera. Issityriau ir paaiskejo, kad turiu daug cistu. sad.gif padeda tik pylingai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emidora: 15 vasario 2014 - 15:56
QUOTE(moocho @ 2014 02 10, 20:00)
kas atsisakėt pieno produktų ar apmažinot jų kiekį ir pastebėjot teigiamus rezultatus-  ar naudojat kažkokius pakaitalus, pvz. pieno produktus be laktozės, arba sojos pieno produktus? g.gif ačiū 4u.gif

Pieno produktu beveik nevartoju 2 metus, oda zenkliai pagrazejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 15 vasario 2014 - 16:07
QUOTE(EmiCro @ 2014 02 15, 15:04)
Smagu girdeti, kad situacija gereja  4u.gif  kaip suprantu, karta per savaite darote valymus? kaip gydytojas sako, kiek kartu reikes daryt siuos valymus?

Taip, kartas per savaite, taip reikes panasiai iki penkiu kartu(priklauso nuo problemos sunkumo0,o kas toliau- net nepaklausiau gydytojo blush2.gif gal paliks ramybeje biggrin.gif bet jau po savaites vis geresni ir geresni rezultatai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Emidora @ 2014 02 15, 15:55)
Mazinau ir pieno produktu vartojima, ir visa mityba buvau stipriai susmusi kokius du menesius -  rezultatas nulinis  - kai kilo taip kilo giluminiai. Taip pat pastebejau kad nei kremai, nei pudros neitakoja, nes kyla vidiniai, o jokiu inkstiru nera. Issityriau ir paaiskejo, kad turiu daug cistu. sad.gif padeda tik pylingai

nezinau kokia jusu situacija, bet man asmeniskai infekcija veide DEL PUDROS. Gydytojas sake dar nemaciau kad sitaip spuogai butu auginami ir priziurimi lotuliukas.gif mano oda labai riebi (buvo), uzkemsu poras, tada pradeda gamintis spuogas ir as dar pudra uzmaskuodavau, iskart gaudavosi uzdegimas ir pudra kelis kart pablogindavo situacija, ir taip daugybe giluminiu (cistiniu) spuogu...
Atsakyti
O as kremukais tvarkausi ir visai neblogai, nera zaibisko rezultato, bet vis gereja. Buvau vienoje deimantineje dermabrazijoje labai patiko, noreciau pakartoti. O del grazejancios odos vis sulau kiu komplimentu 4u.gif
Atsakyti