QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 15, 13:46)
Duotuoju momentu kalbu apie kažkokią FarmMilk varškę grūdeliai, 5 proc. Aš jose visai neišmanau, čia gal trečias kartas mano gyvenime kai iš vis grūdėtą varškę pirkau. Tai ir įdomu - yra jų riebesnių ar ne. O 7 riebumas, sakyčiau, irgi liesa. Nes paprasta varškė būna ir 15. Gal grūdėta dėl gamybos technologijos negali būti riebesnė nei 5-7?
grūdėta varškė tai ta indeliuose, ne maišeliuose
pieno žvaigždžių berods 7 proc. Na, aš kai Panevėžyje gyvenu (Pieno žvaigždės nupirkę Panevėžio pieną), tai pas mus čia po 1.15 Lt siūlo tas varškes (tik tas su uogiene) vietoj 3,99 Lt berods, kolegės padėklais perka
Dar emailais pasiūlymų ateina
Žodžiu, geras gyvenimas tiems, kurie pieno produktus valgo.. kolkas
jei Rusija dėl blokados nepersigalvos, tai kainos kils, užtat reiktų dabar atsivalgyt
Tą grūdėtą varškę daro iš liesos varškės ir grietinėlės užpila, matyt niekas riebesnės nepirktų, nes dar neteko matyt su daugiau riebalų.
aš tai riebalus skiriu tik pagal vieną požymį - sotieji riebalai tie, kurie kieti, o visi kiti polinesotieji
Net žuvyčių riebalai polinesotieji
Haha, aišku, yra dar mononesotieji, bet neturiu supratimo, kaip juos atskirti nuo poli.