Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(Tresnia @ 2013 10 20, 01:30)
nereik but genijum kad nerastum informacijos naudingos apie tai ir suprast bent puse visko  mirksiukas.gif jai nedaugiau, na bet dingstu toliau juodinkit kitas merginas, jus gi genijai  lotuliukas.gif

tai gerai, kad esi protinga ir pasiskaitai. Ne visos juk taip daro smile.gif ir veliau zaloja kitas merginas ir gadina priauginimu varda.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 20, 10:16)
tai gerai, kad esi protinga ir pasiskaitai. Ne visos juk taip daro smile.gif ir veliau zaloja kitas merginas ir gadina priauginimu varda.

su tuo sutinku 4u.gif
Atsakyti
Pakelti temukei. Dublis numeris du bandymas pasidaryti Gothic/Russian Almond (man jie abu vienodi) lotuliukas.gif , tad nezinau kas cia gavos.
Is visu pusiu Jusu teismui happy.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 19, 11:09)
Labai gera albumiuka radau, va del ko mes tokios piktos ant savamoksliu. Nagu priauginimas tikrai nera lengvas. Nesvarbu kam darote.
https://www.facebook...6...e=3

kad zinokit labai toli ir ieskot nereikia, kodel as meciau visas manikiuristes ir pati sau nusprendizau tvarkytis nagucius, sau is leto ramiai ta geliuka uzsilieju plonai ant naturalaus nago, pasilakuoju sesem mamai palakuoju ir dziaugiuos, nu as skaitos savamoksle blush2.gif bet zinokit kaip man tos nesavamoksles nagus suvare tai net nenoriu prisimint, gal ant blogu papuoliau, nu bet jau praeitis, ale rezultate nagucia tikrai isplonejo vietom taip isdrapakuoti, kad like idubos,,,pati geliu dabar koreguojus, tikiuos atisigaus su laiku, kitas nemalonus dalykas kad po vieno pildymo savaitei praejus i naga isimete pulinys nezinau as cia sutapimas ar tikrai kazka maniniuirste pazeide, dabar toj vietoj galiu pakist dantu krapstuka po nagu beveik per visa ilgi nago sone, ta prasme ten nagas atsokes nuo mesos, matyt po to puliavimo, o jau skausmas pamenu buvo, atrodo kas cia tik pirstas bet net tempa buvo sukilus, pati dejau kompresus su antibiotikais isigydziau, o va tas nagas neramina ar jis man atsistatys su laiku nuaugs ir bus normalus,,, verysad.gif ar ir liks nesuauges g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 20 spalio 2013 - 13:22
QUOTE(Elenna @ 2013 10 20, 13:20)
kad zinokit labai toli ir ieskot nereikia, kodel as meciau visas manikiuristes ir pati sau nusprendizau tvarkytis nagucius

Nu jo, smagu po tokių "meistrių"... O nagutis nuaugęs turėtų būti koks buvo, jei šaknis nago nepažeista buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunta @ 2013 10 20, 12:45)
Pakelti temukei. Dublis numeris du bandymas pasidaryti Gothic/Russian Almond (man jie abu vienodi)  lotuliukas.gif , tad nezinau kas cia gavos.
Is visu pusiu Jusu teismui  happy.gif

Niu labai gražu 4u.gif jau feisbuke mačiau, prilaikinau biggrin.gif Dėl formos nežinau kokia čia, ar tinka tuose standartuose gotikinio ar rusisko almond, tik žinau, kad labai gražiai atrodo biggrin.gif o su geliu tokį C linkį išgavai? bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=8yEr0EYnMkg << va sitas man labai padejo pazaboti formas, nes man tie Egidijos metaliukai vis tiek daugiau trugdydavo ir daug laiko su jais gaisti papildomai tekdavo.
tad formeles tokiu principu uzdejau. Ir labai labai suspaudziau, maziuka cilindriuka palikau tik, o kur busimo nagucio galas visiskai suspaudziau formeles.
Formavau galiuka is kietojo galiukams skirto gelio po 20sekundziu dar su pincetu suspaudziau. Dariau baisiai ilgai, po viena nagiuka, kad gautusi graziai.
Kazkas pavyko, as ir rezultatu patenkinta, aisku yrasiokiu tokiu trukumu, bet nepasakosiu :DDD
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 20, 14:29)

geras video.
O sitame video formele uzdeta sakyciau, neteisingai? Nuo 2.30min geriau matosi.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 20, 15:19)
geras video.
O sitame video  formele uzdeta sakyciau, neteisingai? Nuo 2.30min geriau matosi.

paprastiems saloniniams nagams tinka taip, bet jei sakykim paneles naturalus nagutis kliosuojantis tai ir gausis kastuvai/lopetos.
Man visa laika dailiau kai yra c-curve, nors ilgiau uztrunki, bet as bent kiek stengiuosi tas formeles suspausti, kad nebutu plokscia.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 20, 15:34)
paprastiems saloniniams nagams tinka taip, bet jei sakykim paneles naturalus nagutis kliosuojantis tai ir gausis kastuvai/lopetos.
Man visa laika dailiau kai yra c-curve, nors ilgiau uztrunki, bet as bent kiek stengiuosi tas formeles suspausti, kad nebutu plokscia.

Megstu panarsyti po youtube ir paziurineti kas kaip nagus priaugina. Tik beda, kad ten pilna prastu patarimu ir vaizdu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 20, 15:42)
Megstu panarsyti po youtube ir paziurineti kas kaip nagus priaugina. Tik beda, kad ten pilna prastu patarimu ir vaizdu  doh.gif

pas rusaites ieskok ^^
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 20, 14:45)
Is visu pusiu Jusu teismui  happy.gif

Gražus darbas thumbup.gif Pirma foto aišku geriausia mirksiukas.gif Kitose biski apšvietimas ne iš ten kur reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 10 20, 16:37)
Gražus darbas thumbup.gif Pirma foto aišku geriausia  mirksiukas.gif Kitose biski apšvietimas ne iš ten kur reik  biggrin.gif

as cia pabandziau pakeisti kazkokius efektus fotike, vienas su siltom kitas su saltom sviesom, tas pats apsvietimas, nes saulala sviete.
Ir pirma nuotrauka labai iskraipo visas spalvas, kur 3 likusios jas perteikiau realiausiai ^^
Atsakyti