Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

Sveikos mergaites biggrin.gif Sakot PN geliai nelaiko, na kurgi ne, as sau vienos rankos kokius du menesius neprisiverciu susitvarkyti biggrin.gif Ir viskas vietoj dar.. bet jau siandien imsiuosi saves... kiek galima gasdinti zmones biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 19 spalio 2013 - 09:58
Labai gera albumiuka radau, va del ko mes tokios piktos ant savamoksliu. Nagu priauginimas tikrai nera lengvas. Nesvarbu kam darote.
https://www.facebook...6...e=3
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 19, 10:09)

fui, kokios baisybes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 19, 11:09)
Labai gera albumiuka radau, va del ko mes tokios piktos ant savamoksliu. Nagu priauginimas tikrai nera lengvas. Nesvarbu kam darote.
https://www.facebook...6...e=3

suraskit toki lietuviu savamoksliu albuma visu pirma ax.gif pas uzsenietes visai kitoks supratimas apie nagu grozi 4u.gif
Atsakyti
pilna ir lietuvoj tu tokiu..pati esu apturejus dar pries man pradedant dirbti. Taip nuzulino nagus, kad savaitem priliest negalejau. Tresnia jus su priauginimais nedirbat, tad nelabai manau, kad zinot, kas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 19, 13:01)
suraskit toki lietuviu savamoksliu albuma visu pirma  ax.gif pas uzsenietes visai kitoks supratimas apie nagu grozi  4u.gif

Taip kitoks, jos ir nesigėdi tokius "grožius" dėt į internetą. Bet kiek perverčiau foto, tai ten daugiausia ne dizainas ir jų demonstuojamas grožis, o sudėta pasekmės po nemokšiško priauginimo, grybeliai,pelėsiai ir t.t. Norima įspėti žmones, kas gali nutikt vaikštant pas savamoksles.
O lietuvaičių albumų su baisiais nagais pilna, jei jau kalbėt apie dizainus. Nereikia ilgai ieškot, užtenka vien FB atsiverst, ir įvest "nagų priauginimas". Tik nesinori afišuot čia "kolegių", netaktiška būtų. Be to galėčiau prifotkint tokių "grožybių" , prisižiūriu gyvai doh.gif Bet ai.. nenoriu kažkam pagalių į ratus kaišiot.
Atsakyti
Nu ir baisenybių prisižiūrėjau tam fb puslapy, brr gun_bandana.gif
Tai įkeliu kažką gražesnio biggrin.gif Labai patiko spalva, geliniai dažai Mosaic "Magic metal" (M7) smile.gif Tik kad reali spalva taip ir neatsiskleidė fotkėj g.gif realiai ji ne tokia mėlyna, greičiau tokia žalia chameleonas, su aksiniu žėručiu, tačiau ir mėlyno atspalvio yra biggrin.gif Nu gyvai labai gražiai žiūrisi smile.gif O su štampuku nepasisekė, nevykusiai atspaudžiau, bet ech, mokytis reik biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
gal kas patarsit ka..turiu akrilinius nagucius, vienas buvo kiek atsokes,uzsirasiau jau korekcijai antradieni,o va sian bedarant masinos dureles kazkaip uzkliuvo ir nusilupo visas nagas,vietom net iki mesos ohmy.gif ka man dabar daryti su tuo nabageliu,skauda baisiai,atrodo tragiskai...kas tokiu atveju daroma? reikia laukti kol sugis ir nagas ataugs? ar visus lupti teks dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 10 19, 17:35)
Nu ir baisenybių prisižiūrėjau tam fb puslapy, brr  gun_bandana.gif
Tai įkeliu kažką gražesnio biggrin.gif Labai patiko spalva, geliniai dažai Mosaic "Magic metal" (M7) smile.gif Tik kad reali spalva taip ir neatsiskleidė fotkėj  g.gif  realiai ji ne tokia mėlyna, greičiau tokia žalia chameleonas, su aksiniu žėručiu, tačiau ir mėlyno atspalvio yra biggrin.gif Nu gyvai labai gražiai žiūrisi smile.gif O su štampuku nepasisekė, nevykusiai atspaudžiau, bet ech, mokytis reik  biggrin.gif

user posted image

S
Grazu mergyte smile.gif niekam nesakyk apie nepasisekima, daug kas ir nesuzinos bigsmile.gif As pati ilgai rinkausi kokios firmos spalvota geli uzsisakyti, ir po ilgu svarstymu uzsisakiau Mosaic ge thumbup.gif l paint 18 spalvu, super patenkinta esu, spalvos visos superines.

Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2013 10 19, 21:27)
Sveikos,
gal kas patarsit ka..turiu akrilinius nagucius, vienas buvo kiek atsokes,uzsirasiau jau korekcijai antradieni,o va sian bedarant masinos dureles kazkaip uzkliuvo ir nusilupo visas nagas,vietom net iki mesos  ohmy.gif ka man dabar daryti su tuo nabageliu,skauda baisiai,atrodo tragiskai...kas tokiu atveju daroma? reikia laukti kol sugis ir nagas ataugs? ar visus lupti teks dabar  verysad.gif

Man rods visos patartu, ji issigydyti visu pirma. Jei kazkokiam baliui reikia tai gali prisiauginti ant jo, bet skaudes, o ir manikiurininke gal nesutiks. As nesutikciau, jei labai pazeistas nagutis.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 19, 12:32)
pilna ir lietuvoj tu tokiu..pati esu apturejus dar pries man pradedant dirbti. Taip nuzulino nagus, kad savaitem priliest negalejau.  Tresnia jus su priauginimais nedirbat, tad nelabai manau, kad zinot, kas vyksta.

nereik but genijum kad nerastum informacijos naudingos apie tai ir suprast bent puse visko mirksiukas.gif jai nedaugiau, na bet dingstu toliau juodinkit kitas merginas, jus gi genijai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2013 10 19, 23:27)
Sveikos,
gal kas patarsit ka..turiu akrilinius nagucius, vienas buvo kiek atsokes,uzsirasiau jau korekcijai antradieni,o va sian bedarant masinos dureles kazkaip uzkliuvo ir nusilupo visas nagas,vietom net iki mesos  ohmy.gif ka man dabar daryti su tuo nabageliu,skauda baisiai,atrodo tragiskai...kas tokiu atveju daroma? reikia laukti kol sugis ir nagas ataugs? ar visus lupti teks dabar  verysad.gif

Jeigu manikiūrininke tvarkingai sudes visos mesos atgal ir gerai išdezinfekuos, tai galesit toliau džiaugtis nagučiais lotuliukas.gif O jeigu rimtai, tai net patartina greičiau uždeti nauja akrilą, nulužus nagui, kad nago lože ne pažeisti dar daugiau. Aišku, jeigu mesos ne kaba ir kraujai ne bega. 4u.gif
Atsakyti