Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(Sunta @ 2013 10 18, 16:20)
As IBD naudoju stikla.. nzn man jie visi apsitrina anksciau ar veliau, tai man jokio skirtumo koki as ji naudoju.. man ta pacia diena blizgio nebebuna, nes koki tai krema uzsitepi ar siaip. Nueinu spiritu apsivalau ir vel blizga.

Naudodavau ir aš jį. Kol neužsipirkau "gero" lempoj gelst lengvai pradėdavo. O po mėnesio nagai būdavo kaip pas persirūkiusias mergas biggrin.gif dabar IBD produkcijos pilni kinų puslapiai, panašu, kad gerą sunku nusipirkti. O kaip alergijom dėl jų skųstis pradėta..
Aš naudoju SuperNail ir gelį ir stiklą.
QUOTE(Anaksunamun @ 2013 10 19, 10:57)
Sveikos mergaites biggrin.gif Sakot PN geliai nelaiko, na kurgi ne, as  sau vienos rankos kokius du menesius neprisiverciu susitvarkyti biggrin.gif Ir viskas vietoj dar.. bet jau siandien imsiuosi saves... kiek galima gasdinti zmones biggrin.gif

Laikos laikos. Skaidrų dar turiu, o komufliažą pabaigusi jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2013 10 21, 07:50)
Naudodavau ir aš jį. Kol neužsipirkau "gero" lempoj gelst lengvai pradėdavo. O po mėnesio nagai būdavo kaip pas persirūkiusias mergas biggrin.gif dabar IBD produkcijos pilni kinų puslapiai, panašu, kad gerą sunku nusipirkti. O kaip alergijom dėl jų skųstis pradėta..
Aš naudoju SuperNail ir gelį ir stiklą.

Laikos laikos. Skaidrų dar turiu, o komufliažą pabaigusi jau smile.gif

As kazkoki naujesni IBD pirkau, tai jis man nekeicia po kolkas jokiu spalvu.
O man nuo PN geliu tokia alergija buvo isimetus, pasidarydavau nagus, ir visa nakti miegant draskydavau odeles nuo niezulio, tada ryte atsikelus jau daug visokiu spuogiuku ant pirstu atsirade ir jie be galo nieztiedavo iki skausmo.
Atsakyti
as ir vel su klausimais.... blush2.gif
gal patarsit man... kadangi gyvenu ne Lietuvoje, tai niekaip negaliu rasti geliuku firmu, kurias jus giriate....
ar ka nors zinote apie tokias firmas kaip CND arba Vis Nail? arba perfectionist? mano turetos priemones jau i pabaiga ir nzn ka daryti, gal kuri esate netycia bande ir galite pasakyti ar kuri nors verta demesio... o gal kazkure esate is Norvegijos ir galit isduoti paslapti, kur isigyjate, Kinetik, IBD ar kitu jusu minetu produktu... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emi_ @ 2013 10 21, 13:35)
as ir vel su klausimais....  blush2.gif
gal patarsit man... kadangi gyvenu ne Lietuvoje, tai niekaip negaliu rasti geliuku firmu, kurias jus giriate....
ar ka nors zinote apie tokias firmas kaip CND arba Vis Nail? arba perfectionist? mano turetos priemones jau i pabaiga ir nzn ka daryti, gal kuri esate netycia bande ir galite pasakyti ar kuri nors verta demesio... o gal kazkure esate is Norvegijos ir galit isduoti paslapti, kur isigyjate, Kinetik, IBD ar kitu jusu minetu produktu... Aciu  4u.gif

Taigi paprašyk draugės kokios kad Lt nupirktų ir tau išsiųstų paštu, ir nėr problemų biggrin.gif
Atsakyti
truputy yra problemu....
pirmoji ta kad nuo lapkricio 1 dienos siuntos brangsta iki apytiskliai 100 lt....kas yra visikai nepasimoka...
antroji tad, jog norint produktus iforminti legaliai firmeliai prisideda nereikalingi mokesciai perkant is kitos salies.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emi_ @ 2013 10 21, 13:46)
truputy yra problemu....
pirmoji ta kad nuo lapkricio 1 dienos siuntos brangsta iki apytiskliai 100 lt....kas yra visikai nepasimoka...
antroji tad, jog norint produktus iforminti legaliai firmeliai prisideda nereikalingi mokesciai perkant is kitos salies....  blush2.gif

Na tada nežinau ką ir patarti. Pati į Norvegiją vežuosi visas priemones, bet aš ir nelegaliai ten, tik kolegėm, per daug nesiskelbiant ax.gif belieka tik apvaikščioti salonus dirbančius ir pasiklausinėt pačių norvegų. Bet nenustebčiau, jei jie net nežino kas yra Kinetics, IBD ar Trendnails biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 21, 14:16)
As kazkoki naujesni IBD pirkau, tai jis man nekeicia po kolkas jokiu spalvu.
O man nuo PN geliu tokia alergija buvo isimetus, pasidarydavau nagus, ir visa nakti miegant draskydavau odeles nuo niezulio, tada ryte atsikelus jau daug visokiu spuogiuku ant pirstu atsirade ir jie be galo nieztiedavo iki skausmo.

na taip, jie iš prastesnių tokių, bet man labai staigiai reikėjo skaidraus, o tą dieną kaip tik iš nailshopo vežė ir atvežė, o dabar stovi jis be darbo smile.gif
Atsakyti
13. Vėl Nuriebaliname palaukiam kol išdžius
14. Tepame bonderį kišame į lempą keliom minutėm
15. Tepame pirmą gelio sluoksnį, pradedame nuo ataugusios dalies, sukamais judesiais įmasažuojame gelį, tada link nago galiuko potėpio judesiai
16. Laikome UV lempoje
17. Tepame antrą storesnį gelio sluoksnį. Teptuką su paimtu geliu uždedame streso zonoje, Paskirstome gelį švelniais judesiais, iš pradžių link odelių, o paskui link tipso galiuko. Stengtis teptuko galiuku paskleist gelį neliečiant teptuku nago potėpio judesiais išlyginant gelio sluoksnį
18. Laikome UV lempoje
19. Nuvalome lipnumą
20. Sulyginame nago pavirsiu dildinant (tik nereikia persistengt ), o jai išeina nagą suformuot gražiai (ne duobėtas, taisyklinga arka iškeltas Stress‘o punktas...) tada tik pašiaušiame paviršiu blokeliu
21. Nuvalome dulkes nuo nago plokštelės
22. Tepame UV Top Coat (Seler, Stiklas...)

skaitau skaitau nes vis man nedasunta biggrin.gif
niekaip nerandu kurioj vietoj tada eina baze, kur ja tept biggrin.gif tai ta baze gal yra pirmas gelio sluoknis g.gif nu bet ne tada ir rasytu kad pagrindas ar baze bet raso pirmas gelio sluoksnis iskart po bonderio g.gif o po bonderio neturi eiti baze?
Atsakyti
Yra vienfaziai geliai, kuriems nereikalinga baze, bet man asmeniskai taip prasciau laiko. Ir yra trifaziai geliai, kuriems reikalinga baze.
as taip darau:
*nuriebalinu, palaukiuu kol nudzius
*bondo is vis nenaudoju priauginimuose, bet jei turi gali naudot. Palauk kol nudzius.
*Baze, labai mazas kiekis ir itrinu i nago plokstele gerai. Ir i UV lempa.
*tada visa kita statyba ir ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 21, 22:49)
Yra vienfaziai geliai, kuriems nereikalinga baze, bet man asmeniskai taip prasciau laiko. Ir yra trifaziai geliai, kuriems reikalinga baze.
as taip darau:
*nuriebalinu, palaukiuu kol nudzius
*bondo is vis nenaudoju priauginimuose, bet jei turi gali naudot. Palauk kol nudzius.
*Baze, labai mazas kiekis ir itrinu i nago plokstele gerai. Ir i UV lempa.
*tada visa kita statyba ir ir t.t

a nu va daros sviesiau, pas mane raso kad vienfazis, tai galiu ir

I variantas : 1*prepare 2*bonderis ir iskart 3*gelis gelis tas o ant jo ta kur turiu 4*baze-topas bet galiu kiek suprantu bazes topo ir nedet jei toliau lakuosiu uv laku, tad dedu uv lakas iskart po gelio ji apsiausus pries tai o jei jaulakuosiu paprastu tad reik det ta baze-topa
II 1*prepare 2*bonderis 3*baze-topas plonai kaip sakai labai labai, 4*gelis gelis(pries tai nulipnint nereik po bazes g.gif ?)
Papildyta:
sau jau dariausi be bazes iskart po bondo dejau geli nu ir laiko, gal net sakyciau man geriau nei pas tas manikiuristes nes ten pastoviai aplink sonus gan greit pasipusdavo, o dabar kaip su superiais sukibinta lotuliukas.gif gal tada taip ir daryt nedet i viduri to topo-bazes , pas mane jis 2 in 1 tas baze-topas gel , idomu kokiu pagrindu kuria tai atskirai tai kartu jei tinka ir taip ir taip naudot gi turbut viens ir tas pats tik i skirtingas butelkas supilta, nu jei maiso i 2 in 1 nzn tai nebus ta sudetis baisiai skirtinga hmmm g.gif nors aisku visa gyvenima yra geriau viskas kas astskirai nei tas kas 2 in 1 3 in 1 o tom kurios is serijos nieks nelaiko tai nieks ir nelaiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 21 spalio 2013 - 22:10
jei ant paprasto gelio, darot gelini lakavima, tai nereikia po gelio jokiu baziu.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 21, 23:41)
jei ant paprasto gelio, darot gelini lakavima, tai nereikia po gelio jokiu baziu.

o pries geli ? kaip suprantu jei mano vienfazis gelis irgi nereik bazes g.gif biggrin.gif bet jei kada sumastyciau det taip plonai ar nekenks pries geli
o po gelio jei butu uzdeta ir jei bus uv lakavimas irgi ner kad kazkas blogo delto g.gif
Atsakyti