Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(Pythonica @ 2013 11 19, 15:37)
Sveikos merginos, gal galit rekomenduoti plona plona teptuka dailei, smulkioms linijoms, detalems. toki kuris neatsiserpetotu po savaites laiko? kiek meginus esu visus reikia papildomai karpyti, ploninti, nes nerandu tokio plonycio  smile.gif  Ir kinietiskai tapybai teptuka taippat toki kuris  neserpetotu? Aciu!  4u.gif

As tai officeday nusipirkus pries kokius 3 metusbw, nu nerealus turiu iki siol. as su geliu anksciau dirbdavau su juo, o vakar bw JUODA-BALTA kursuose nusinesiau kelis sepetelius, vienas bw eblogas is ebay, bet vis del to mano tas pats paciausias, net andzelika pasake, superinis lotuliukas.gif linijos pacios atrodo piesiasi lotuliukas.gif o jau tiek jis mates, ir as nedaug gal 7lt mokejau uz ji, dabar kazin ar toki kada rasiu. g.gif
Papildyta:
beja idedu nuotrauka pasirodyti, kai sekesi per kursus, nes iki siol tai as bw susipykusi su plonomis linijomis lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaites kuri freza geresne g.gif

http://www.a-auskara...000aps-min.html

arba

http://www.a-auskara...000aps-min.html
g.gif

Ir aplamai ar jos geros, ar geriau dairytis dar kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2013 11 20, 16:17)
As tai officeday nusipirkus pries kokius 3 metusbw, nu nerealus turiu iki siol. as su geliu anksciau dirbdavau su juo, o vakar bw JUODA-BALTA kursuose nusinesiau kelis sepetelius, vienas bw eblogas is ebay, bet vis del to mano tas pats paciausias, net andzelika pasake, superinis  lotuliukas.gif linijos pacios atrodo piesiasi  lotuliukas.gif  o jau tiek jis mates, ir as nedaug gal 7lt mokejau uz ji,  dabar kazin ar toki kada rasiu. g.gif
Papildyta:
beja idedu nuotrauka pasirodyti, kai sekesi per kursus, nes iki siol tai as bw susipykusi su plonomis linijomis  lotuliukas.gif

dailu,o pas ka cia buvai tam kurse juoda balta?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 20, 17:20)
dailu,o pas ka cia buvai tam kurse juoda balta?

pas andzelika geceviciene pirma karta buvau, tai labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
kaip lakuojant neuztepti ant sonu?amzinai priterlinu doh.gif
Atsakyti
Patarkit prasau, anytai darbe reikia priduoti manikiurininkes darbo vieta kad gauti higienos pasa. Kas dirbat oficialiai si darba, taip pat ir kirpejos, ar reikalingi saugos duomenu lapai cheminems priemonems dabo vietoje (lakas acetonas, gelis ir t.t) jai vien amoterele prisake kad turi tureti siuos popierius kiekvienai grozio kosmetikos priemonei...ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2013 11 20, 15:17)
As tai officeday nusipirkus pries kokius 3 metusbw, nu nerealus turiu iki siol. as su geliu anksciau dirbdavau su juo, o vakar bw JUODA-BALTA kursuose nusinesiau kelis sepetelius, vienas bw eblogas is ebay, bet vis del to mano tas pats paciausias, net andzelika pasake, superinis  lotuliukas.gif linijos pacios atrodo piesiasi  lotuliukas.gif  o jau tiek jis mates, ir as nedaug gal 7lt mokejau uz ji,  dabar kazin ar toki kada rasiu. g.gif
Papildyta:
beja idedu nuotrauka pasirodyti, kai sekesi per kursus, nes iki siol tai as bw susipykusi su plonomis linijomis  lotuliukas.gif

user posted image

BeprotiskAI GRAZU!!!! wub.gif wub.gif wub.gif

O vat galetum prisiminti kur tu ta teptuka ebay pirkai (siaip pirkimo istorija/ purchase history pasitikrinti gali ir ten rasi ta pardaveja), nes ir man reiktu. As kazkokius ir is Moldovos per ebay pirkau , bet man ju plaukeliai labai greit susidroze smile.gif tai vis dar paieskose gero teptuko sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Nitrozilas @ 2013 11 20, 22:13)
Patarkit prasau, anytai darbe reikia priduoti manikiurininkes darbo vieta kad gauti higienos pasa. Kas dirbat oficialiai si darba, taip pat ir kirpejos, ar reikalingi saugos duomenu lapai cheminems priemonems dabo vietoje (lakas acetonas, gelis ir t.t) jai vien amoterele prisake kad turi tureti siuos popierius kiekvienai grozio kosmetikos priemonei...ar tai tiesa?

oj bliamba, dabar tikslaii nepasakysiu bet as kai dirbau zinau kad visiems skysciams kurie skirti dezinfekuoti sterilizuoti turi buti licenzijos.
O visi kiti produktai turi buti su lietuviska sudetimi ir tureti visus pirkimo popierius.
O ar to uztenka net nezinau.
Nes Higiena kaip ir mokesciu inspekcija, info dykai nedalina, o jie ir nenori kad tu zinotum daug, jiems mat biznis gadinas.
O vel gi nuo nezinojimo nieks neatleidzia.
Atsakyti
visa informacija turi buti surasyta aktuose, istatymuose ir prieinama visems norintiems zinoti.

QUOTE(Sunta @ 2013 11 21, 01:54)
BeprotiskAI GRAZU!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O vat galetum prisiminti kur tu ta teptuka ebay pirkai (siaip pirkimo istorija/ purchase history pasitikrinti gali ir ten rasi ta pardaveja), nes ir man reiktu. As kazkokius ir is Moldovos per ebay pirkau , bet man ju plaukeliai labai greit susidroze smile.gif tai vis dar paieskose gero teptuko sad.gif
Papildyta:

oj bliamba, dabar tikslaii nepasakysiu bet as kai dirbau zinau kad visiems skysciams kurie skirti dezinfekuoti sterilizuoti turi buti licenzijos.
O visi kiti produktai turi buti su lietuviska sudetimi ir tureti visus pirkimo popierius.
O ar to uztenka net nezinau.
Nes Higiena kaip ir mokesciu inspekcija, info dykai nedalina, o jie ir nenori kad tu zinotum daug, jiems mat biznis gadinas.
O vel gi nuo nezinojimo nieks neatleidzia.

Atsakyti
Tai vat kad skaitem ieskojom, higienos normose apie juos nenurodyta, ir nuorodose i kitus aktus ziurejom, kiti aktai irgi nereglamentuoja kokia dokumentacija turi buti darbo vietoje, o kaip zinot....
Atsakyti
Laba merginos sakykit kodel man kai kurie naguciai atsoka nagu virsunese? Noriu pastiprinti naguti ir uzdedu viena sluoksni gelio tada nulakuoju ilgalaikiu ir kai kurie nagai atsoka virsunes? ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(LOLITA-X @ 2013 11 21, 13:41)
Laba merginos sakykit kodel man kai kurie naguciai atsoka nagu virsunese? Noriu pastiprinti naguti ir uzdedu viena sluoksni gelio tada nulakuoju ilgalaikiu ir kai kurie nagai atsoka virsunes? ka ne taip darau?

man ir atsokineja ant rodomu nagu, nes 1. daug apkrovos darbe jie gauna 2.nat nagutis linkes raitaliotis/raitytis, gelis nepkalusta matyt ir atsiskiria 3. bazes didelis perteklius 4. labai riebus nagutis
Atsakyti
Parekomenduokite koki kamufliazini geli
Atsakyti