QUOTE(iindrutea @ 2013 11 20, 15:17)
As tai officeday nusipirkus pries kokius 3 metusbw, nu nerealus turiu iki siol. as su geliu anksciau dirbdavau su juo, o vakar bw JUODA-BALTA kursuose nusinesiau kelis sepetelius, vienas bw eblogas is ebay, bet vis del to mano tas pats paciausias, net andzelika pasake, superinis

linijos pacios atrodo piesiasi

o jau tiek jis mates, ir as nedaug gal 7lt mokejau uz ji, dabar kazin ar toki kada rasiu.
Papildyta:
beja idedu nuotrauka pasirodyti, kai sekesi per kursus, nes iki siol tai as bw susipykusi su plonomis linijomis
BeprotiskAI GRAZU!!!!
O vat galetum prisiminti kur tu ta teptuka ebay pirkai (siaip pirkimo istorija/ purchase history pasitikrinti gali ir ten rasi ta pardaveja), nes ir man reiktu. As kazkokius ir is Moldovos per ebay pirkau , bet man ju plaukeliai labai greit susidroze

tai vis dar paieskose gero teptuko
Papildyta:
QUOTE(Nitrozilas @ 2013 11 20, 22:13)
Patarkit prasau, anytai darbe reikia priduoti manikiurininkes darbo vieta kad gauti higienos pasa. Kas dirbat oficialiai si darba, taip pat ir kirpejos, ar reikalingi saugos duomenu lapai cheminems priemonems dabo vietoje (lakas acetonas, gelis ir t.t) jai vien amoterele prisake kad turi tureti siuos popierius kiekvienai grozio kosmetikos priemonei...ar tai tiesa?
oj bliamba, dabar tikslaii nepasakysiu bet as kai dirbau zinau kad visiems skysciams kurie skirti dezinfekuoti sterilizuoti turi buti licenzijos.
O visi kiti produktai turi buti su lietuviska sudetimi ir tureti visus pirkimo popierius.
O ar to uztenka net nezinau.
Nes Higiena kaip ir mokesciu inspekcija, info dykai nedalina, o jie ir nenori kad tu zinotum daug, jiems mat biznis gadinas.
O vel gi nuo nezinojimo nieks neatleidzia.