QUOTE(Jonalita @ 2013 11 23, 23:50)
super naguciai, labai grazuciai. Fb uzklausiau, kiek laiko uztrukai toki grozi darydama 
Aha, jau atsakiau
QUOTE(rogrinta @ 2013 11 23, 21:46)
Sakiau lauksiu švenčių ir tik tada darysiuos naujus nagus, bet po 9 sav. buvimo su juodais nagais, nebeištvėriau ir ėmiaus darbo 
Rogrintukas kaip visa laika, NUOSTABU!!!
Kodel tavi nuotrauku sumazejo, nebeturi laiko fotkinti?
QUOTE(rogrinta @ 2013 11 23, 22:46)
Sakiau lauksiu švenčių ir tik tada darysiuos naujus nagus, bet po 9 sav. buvimo su juodais nagais, nebeištvėriau ir ėmiaus darbo
Oi gerulis plagiatas
Dėkui mergičkos
Nu ir laiko neturiu, ir šiaip, nieko įdomaus kažkaip netenka daryt, tas pats per tą patį, prancūzai arba viena spalva nulakuoti nagai
Namie aš neturiu laiko kada eksperimentuot, darbe aš turiu laiko daugiau, tačiau klientės neturi
Visos skubančios
Aha, stovi pavyzdukas mokymo auditorijoj, ir man akis badė badė, paskui dar žurnale pamačiau, vsio, nesusilaikiau
QUOTE(Sunta @ 2013 11 24, 01:55)
Kodel tavi nuotrauku sumazejo, nebeturi laiko fotkinti?
Nu ir laiko neturiu, ir šiaip, nieko įdomaus kažkaip netenka daryt, tas pats per tą patį, prancūzai arba viena spalva nulakuoti nagai
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 24, 12:48)
Aha, stovi pavyzdukas mokymo auditorijoj, ir man akis badė badė, paskui dar žurnale pamačiau, vsio, nesusilaikiau
QUOTE(rogrinta @ 2013 11 24, 13:26)
Dėkui mergičkos
Jo jo ,man jis irgi visad akis bade bliod,sakiau su lakavimu sau pasidarysiu ir as
QUOTE(rogrinta @ 2013 11 23, 22:32)
Aha, jau atsakiau
O kodėl atrašei, po mano ats. kad dabar jau ramiau? O kas neramino? 
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 24, 14:41)
Jo jo ,man jis irgi visad akis bade bliod,sakiau su lakavimu sau pasidarysiu ir as 
Tai vat kitam žurnale, tokią idėją užtikau ant trumpų, kvadratinių nagučių,lakuota per visą nagą, tik vietoj raudonos buvo mėtinė, ir aišku svarovskių spalva pritaikyta prie jos. Nu kaip fantastiškai žiūrisi
QUOTE(Jonalita @ 2013 11 24, 15:34)
Nu ne, tokio ir profės nepadarys per 1,5 val. Geriausiu atveju per 2,5 val.
QUOTE(rogrinta @ 2013 11 24, 17:51)
Tai vat kitam žurnale, tokią idėją užtikau ant trumpų, kvadratinių nagučių,lakuota per visą nagą, tik vietoj raudonos buvo mėtinė, ir aišku svarovskių spalva pritaikyta prie jos. Nu kaip fantastiškai žiūrisi
Būtinai pasidaryk
Ai tiesa, dar nagas ne tiksliai perpus perskirtas, o du trečdalius užima spalva. Gal jei rasiu pabandysiu pafotkint
Nuziebk butinai ,aciu
Rogrinta,
Labai grazu!
Labai grazu!
Turiu nuostabia kliente, kuri man visa laka leidzia ekspermentuoti
Siandieninis eksperimentas.
Siandieninis eksperimentas.