Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(juleta @ 2013 11 21, 23:21)
Parekomenduokite koki kamufliazini geli

Senses Universal Mix
Trend Nails
CNI Nr.7
Atsakyti
beje Mascara tu sviesu ar tamsu Trendu kamufliaza naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 22, 02:48)
beje Mascara tu sviesu ar tamsu Trendu kamufliaza naudoji?

Tamsų, bet neapsigaukit pavadinimu, jis labai išviesus smile.gif

Bėje, kss naudojat universal mix, jums nekaista nagsi nuo jo? Man be proto svilo po lempa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2013 11 20, 17:17)
beja idedu nuotrauka pasirodyti, kai sekesi per kursus, nes iki siol tai as bw susipykusi su plonomis linijomis  lotuliukas.gif

Nu fainiai mirksiukas.gif

QUOTE(mascarra @ 2013 11 22, 09:27)
Bėje, kss naudojat universal mix, jums nekaista nagsi nuo jo? Man be proto svilo po lempa  doh.gif

kai kam biski kaista, juk nemažas procentas ten skaidraus gelio dėta. Nu kad be proto, tai nepasakyčiau, nes mano nagai irgi labai jautrūs, pajaučiu šiek tiek,kur tikrai jo nemažą sluoksnį užkraunu.
Atsakyti
mergytes, jei as vietoj stiklo dengciau gelisho topa? blush2.gif na pvz. priauginu, darau daile su geliniais dazais ir tada gelisho topa... nesusipyks tos medziagos tarpusavyje ar butinai turiu naudoti tik ant ilgalaikio lako? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonalita @ 2013 11 22, 20:41)
mergytes, jei as vietoj stiklo dengciau gelisho topa?  blush2.gif na pvz. priauginu, darau daile su geliniais dazais ir tada gelisho topa... nesusipyks tos medziagos tarpusavyje ar butinai turiu naudoti tik ant ilgalaikio lako?  smile.gif

As naudoju gelish topa ir visiskai nesipyksta.Man dar geriau laiko,neatsoka krasciukai taip kaip su stiklu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 22, 02:36)
Senses Universal Mix
Trend Nails
CNI Nr.7

Surdingai dekavoju biggrin.gif

O su kineckt gal teko kuriai Dirbti?
Atsakyti
QUOTE(Jonalita @ 2013 11 22, 21:41)
mergytes, jei as vietoj stiklo dengciau gelisho topa? 

Laisvai gali naudot. Būtų blogai jei darytum atvirkščiai
Papildyta:
QUOTE(juleta @ 2013 11 22, 23:00)
O su kineckt gal teko kuriai Dirbti?

Apie kamufliažą klausi? Kurį laiką dirbau, nu neblogas iš tikrųjų,bet yra ir geresnių,kuriuos jau paminėjo Sunta
Atsakyti
Viena meistre jau keli metai pati maisosi kamufliaza.. ir as dabar galvoju, kaip tai butu imanoma? Kazkoks pigmentas su skaidriu turbut.. norejau pas ja i seminara nueit, tai turbut eisiu, kad vien ta paslapti suzinoti ir siaip pasitobulinti piesime.
https://www.facebook...anicure?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 11 22, 23:45)
Papildyta:

Apie kamufliažą klausi? Kurį laiką dirbau, nu neblogas iš tikrųjų,bet yra ir geresnių,kuriuos jau paminėjo Sunta

Niu dar aiskiau.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 22, 21:58)
Viena meistre jau keli metai pati maisosi kamufliaza.. ir as dabar galvoju, kaip tai butu imanoma? Kazkoks pigmentas su skaidriu turbut.. norejau pas ja i seminara nueit, tai turbut eisiu, kad vien ta paslapti suzinoti ir siaip pasitobulinti piesime.
https://www.facebook...anicure?fref=ts

O geras... norėčiau ir aš išmokt tokio dalyko blush2.gif
Atsakyti
[quote=rogrinta,2013 11 22, 21:45]
Papildyta:

O tai dekui, jau senai knietejo bet vis neprisiruosiau ant saves pabandyti, o ant mergaiciu nesinori eksperimentuoti.
Pvz pabandziau ant mosaic balto harmonio hard gel stikla, iskart pageltonavo doh.gif
Atsakyti