Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(redusis @ 2013 12 06, 23:25)
atsiprasau mokymus baigus, tiesiog buvau pertrauka 1.5metu padarius. anksciau nebuvo tokiu problemu.pora draugiu paprase kad padaryciau nagucius, priemones turejau nuo anksciau, tad sakau kodel ne, ar man gaila. ir va kas gavos. nesuprantu kame problema, ar as visai pamirsau ka reik daryt ar kas cia pasidare sad.gif

tai gal rimtai kažką pamiršot, kažką praleidot, gal tipsų klijai kokie paseno, gal dar kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 06 gruodžio 2013 - 21:54
Šį kartą iš manęs nebus modeliuotų nagų biggrin.gif Gelinio lakavimo temoj panos vis duoda vaizdų, o čia visos tinginės, nieks nieko nerodo, tai sakau nors ką nors paprasto įmesiu tongue.gif Čia klientė mano nagus pakopino biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 06 gruodžio 2013 - 22:13
QUOTE(rogrinta @ 2013 12 06, 23:12)
Šį kartą iš manęs nebus modeliuotų nagų  biggrin.gif Gelinio lakavimo temoj panos vis duoda vaizdų, o čia visos tinginės, nieks nieko nerodo, tai sakau nors ką nors paprasto įmesiu  tongue.gif Čia klientė mano nagus pakopino  biggrin.gif
user posted image

kaip grazu bigsmile.gif o dar vadinama paprasta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 07, 00:13)
kaip grazu  bigsmile.gif  o dar vadinama paprasta  doh.gif

Ačiū biggrin.gif Paprastais vadinu visus kasdienius darbus, kurie neužima daugiau nei 1.5 val. Nepaprasta būna tai kas iš manęs atima nuo 3 iki 9 val lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(redusis @ 2013 12 06, 22:25)
atsiprasau mokymus baigus, tiesiog buvau pertrauka 1.5metu padarius. anksciau nebuvo tokiu problemu.pora draugiu paprase kad padaryciau nagucius, priemones turejau nuo anksciau, tad sakau kodel ne, ar man gaila. ir va kas gavos. nesuprantu kame problema, ar as visai pamirsau ka reik daryt ar kas cia pasidare sad.gif

tai bus pasene priemones, jei tipsai nukrito, tai bus klijai seni. Nes jei sakot, kad buvot pertrauka padarius 1.5 metu, o priemones turejot nuo anksciau, tai manau per pusantru metu tikrai galejo pasenti ir ne tik klijai
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 12 06, 22:25)
tai bus pasene priemones, jei tipsai nukrito, tai bus klijai seni. Nes jei sakot, kad buvot pertrauka padarius 1.5 metu, o priemones turejot nuo anksciau, tai manau per pusantru metu tikrai galejo pasenti ir ne tik klijai

klijus nupirkirkau naujus,bet bonderis, geliai viskas nuo seniau. dabar praso dar viena drauge padaryt nagucius, bijau (nedarau, nenoriu nuvilt, nepasitikiu savim verysad.gif ). nesuprantu viska lyg ir dariau kaip ir pries 1.5metu. bet nagai kaip sake drauge paprasciausiai nusilupo nuo nago ploksteles. verysad.gif nervuojuos nesuprantu kas daros verysad.gif
Atsakyti
Rogrintuk, superine ideja ^^
wub.gif

Cia siandienos mano darbelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 12 07, 15:22)

grazu smile.gif koks kamufliazas?
sakykit o kaip jus dirbat su kamufliazu ? biggrin.gif kvailas klausimas, bet... as kadangi su universal mix'u tai ten viskas aisku, naga formuoju tik is jo. o jei tarkim kitos firmos? noriu pabandyti trendnails ar mosaic.. tai reiktu daryt galiuka su builderiu, tepti kamufliaza, formuoti stress taska irgi is kamufliazo? ir ant galo clear geli tepti? gal per daug nenusisnekejau ir supratot ka noriu paklaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 12 07, 17:22)

Dailus smile.gif

QUOTE(Princesė. @ 2013 12 07, 18:07)
sakykit o kaip jus dirbat su kamufliazu ?

Dirbu beveik taip pat, kaip ir su mixu, tik tiek kad jį naudoju plonesniu sluoksniu ir apačioj po juo dedu skaidrų gelį. Ant viršaus nededu clear, formuoju iš kamufliažo. O galiuką ar su mixu ar be jo daryčiau nagus,visada formuoju tik iš statybinio skaidraus ir kuo tirštesnio gelio
Atsakyti
jei detum skaidru ant virsaus, seseliu atsirastu kamufliaze, nesiziuretu man rods kazkaip smile.gif
Atsakyti
Kamufliazas CNI Nr.7 Labai jau jis tamsus .. kai iseini i lauka, net i melynuma meta.
Atejo YN persikinis kamufliazas, neteko bandyt dar nes noriu isnaudoti CNI pirma. Bet is paziuros paemus lasa ant teptuko nepersimato ir jis toks skaidrus tuo paciu, man rods neprasoviau isigydama ju produkcija.
Atsakyti
sveikos merginos, norejau paklausti ar ant gelinio lakavimo galima formuoti gelytes is akrilo miltuku?n buna ju spalvotu visokiu.net nezinau kaip teisingai issireikst.. ax.gif esu macius foto internete lb graziai tos gelytes atrodo, truputi reljefines.gal galetumete parasyti kokiu firmu galima butu nusiirkti?ir kas ten per skystis i kuri reikia mirkyti teptuka?zalia siuo klausimu esu ax.gif ax.gif buciau labai dekinga uz info bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti