Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(rogrinta @ 2013 12 10, 18:13)
Žinok aš to cover spalvos net nežinau, nesvarbu, kad tiek laiko praleidžiu prie Senses produkcijos, su kuo nedirbu, tais dalykais ir nesidomiu, tiesiog man jų nereik, visos koleges dirba tik su mixu. Pas juos ir begalė visokių skaidrių gelių, tų irgi nelabai žinau, nes tik vieną sculptingą naudoju galiukams, kai priauginimą darau. Ai pati dar namams nusipirkus skaidrų superior, geras daiktas, bet vienintelis gelis kuris smirda  doh.gif tai kaži ar bepirksiu, nors labai gerai su juo vitražus visokius daryt, jis toks erdvinis, nemoku paaiškint.
Kad ant nago cover negalima aišku, tai tas pats kas sugalvotum spalvotą gelį ant nago natūralaus tept. O skaidrų tepk kokį nori, su kokiu iki šiol dirbai? Imi bet kurios firmos, kokia tau patinka skaidrų gelį, ir įtrini į nagą, o paskui viską jau gali formuot iš kamufliažo. Bet vėl gi,su juo reik būt atsargiai, nes pigmento kamufliažai turi daug, storesnis sluoksnis kartais nesustingsta,lieka košė apačioj, todėl ir nebenoriu dirbt su jais, paima koks nagutis ir padaro man siurprizą. ir žaisk ten su juo,taisyk  doh.gif

omg doh.gif nu cia prirasei biggrin.gif galva sukasi...
jauciu teks imt universal mixa ir nebesukt sau galvos biggrin.gif skaidru turiu senses crystal gel ir builder gel... tai juos iseina galima ant nat. nago? biggrin.gif imasazuot skaidriu, o tada jau galima is kamufliazo viska formuot?
noriu ta cover db pabandyt, bet neaisku koks ten atspalvis jo wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 12 10, 18:11)
3
Jau rodos aprašiau neseniai eigą, nesideda kamufliažas ant natūralaus nago, išskyrus "skiestą" kamufliažą kaip universal mixas. O kodėl užsimanei kito kamufliažo? Nes aš laukiu nesulaukiu kol mano CNI baigsis, nieko kito nebenoriu po mixo  biggrin.gif

Sveiki
Nesinori Jūsų trukdyti, bet esu savamokslė ir man Jūsų patarimai yra labai svarbūs....niekaip nerandu Rogrintos paminėto nagų priauginimo eigos aprašo...gal kuri man pasufleruos smile.gif Metus laiko dirbau su CNI produkcija, bet norėčiau išbandyti Senses gelių sistemą ir turiu klausimų:
ar šiai sistemai reikia "bonderio" ir bazinio gelio?
Dėkui už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 12 10, 20:25)
jauciu teks imt universal mixa ir nebesukt sau galvos biggrin.gif skaidru turiu senses crystal gel ir builder gel... tai juos iseina galima ant nat. nago? biggrin.gif imasazuot skaidriu, o tada jau galima is kamufliazo viska formuot?

Crystal daugiau galiukams skirtas, builderį ant nago dėk. O paskui kamufliažą

QUOTE(vida123456 @ 2013 12 10, 21:46)
....niekaip nerandu Rogrintos paminėto nagų priauginimo eigos aprašo...gal kuri man pasufleruos smile.gif Metus laiko dirbau su CNI produkcija, bet norėčiau išbandyti Senses gelių sistemą ir turiu klausimų:
ar šiai sistemai reikia "bonderio" ir bazinio gelio?

Nu smulkiai priauginimo sekos nepamenu kada kur rašiau, bet ta tema kuria dabar šnekam, tik ką Princesė pacitavo ten kur paryškintas sakinys yra mirksiukas.gif Bonderis aišku būtinas kaip ir visose sistemose, o be bazinio galima apsieit kaip ir daugelyje sistemų smile.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymą Rogrinta smile.gif
Nors šią temą seku, bet nepastebėjau, ar buvo diskutuota kuri gelio sistema yra geriausia, arba Jūsų praktikoje labiausiai patinkanti ir tinkanti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida123456: 10 gruodžio 2013 - 22:39
QUOTE(vida123456 @ 2013 12 10, 22:37)
Dėkui už atsakymą Rogrinta smile.gif
Nors šią temą seku, bet nepastebėjau, ar buvo diskutuota kuri gelio sistema yra geriausia, arba Jūsų praktikoje labiausiai patinkanti ir tinkanti? smile.gif

maisyta sistema yra geriausia biggrin.gif
Pas manes keliu kompaniju mixas, turi atrast su kuo tau patogiausia dirbti, geriausiai laikosi ir kainos atzvilgiu ar nesikandzioja.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 12 11, 01:48)
maisyta sistema yra geriausia biggrin.gif

drinks_cheers.gif Būtent. Vieną sistemą dažniausiai propaguoja tik tos,kurios atstovauja kažkokią tai firmą, kažkam dirba. O meistrai dirbantys sau, atsirenka per praktiką kas labiausiai tinka ir patinka. Ir ka patinka vienam, nebūtinai turi tikt kitam. Negaliu girt ar peikt nei vienos firmos, nes pas kiekvieną yra ir kažkas blogo, t.y. kas asmeniškai man visiškai nepatinka, ir kažkas gero, be ko negaliu apsieit. Pas mane stalčiuose yra visko, BaHa, Trendnails, Senses, CNI, Kinetics, LeChat, Nailselection, Perfect nails produktų ir viskas naudojama mirksiukas.gif Ką išskirčiau tai jau apkalbėtas Senses universal mix'as, nebeįsivaizduoju darbo be jo, iš skaidrių man tinka pagal kainos ir kokybės santykį BaHa ir Senses, o iš spalvotų aišku Perfect Nails pigmentiniai dažai
Atsakyti
sveiki esu naujoke tad visko dar tik mokinuosi blush2.gif norejau uztuoti klausima.bandziau sau prisiauginti naga su geliu, su tom formelem.nu nors nusisauk man nesigauna verysad.gif kur baigiasi naturalus nagas ir turi but jau gelinis priaugintas gaunasi tokia kuprele.nu niekaip nesuprantu kame reikalas.gal nagas naturalus per trumpas.o ta formele reikia deti po nagu o gal reikia lygiai su naturaliu nagu
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 12 06, 23:12)
Šį kartą iš manęs nebus modeliuotų nagų  biggrin.gif Gelinio lakavimo temoj panos vis duoda vaizdų, o čia visos tinginės, nieks nieko nerodo, tai sakau nors ką nors paprasto įmesiu  tongue.gif Čia klientė mano nagus pakopino  biggrin.gif

as visai apleidus sita foruma 4u.gif imetu i fb kartas nuo karto pasirodyti, bet gal ten ne visos sedite smile.gif tai imesiu ir i cia, kad pagyvinti tema biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o cia manieji... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sagyta @ 2013 12 12, 14:54)
reikalas.gal nagas naturalus per trumpas.o ta formele reikia deti po nagu o gal reikia lygiai su naturaliu nagu

Aišku kad formelė dedasi po nagu, jei jūs net to nežinot.. Kaip iš vis sugalvojot imtis tokios misijos, net nepasidomėję kaip tai darosi

QUOTE(iindrutea @ 2013 12 12, 17:01)
as visai apleidus sita foruma  4u.gif  imetu i fb kartas nuo karto pasirodyti, bet gal ten ne visos sedite smile.gif tai imesiu ir i cia, kad pagyvinti tema biggrin.gif

Matau matau FB, ir mirštu iš pavydo dėl tų akmenų, gatavų prisipirkus, niekaip nepisiruošiu paeksperimentuot su skystais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 12 12, 19:09)
Aišku kad formelė dedasi po nagu, jei jūs net to nežinot.. Kaip iš vis sugalvojot imtis tokios misijos, net nepasidomėję kaip tai darosi
Matau matau FB, ir mirštu iš pavydo dėl tų akmenų, gatavų prisipirkus, niekaip nepisiruošiu paeksperimentuot su skystais  blush2.gif

kad ia nera ka esperementuoti, man graziausiai gaunasi su blizguciais ir zvyneliais. patepi gelio, pabarstai blizguciu ir ant virsaus gelis. paprasta ir grazu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
domejusi panele Roginta,ziurejau ir per youtuba ir tt. atrodo viska darau taip kaip priklauso bet kodel man neiseina kad gelinio nago laisvoji dalis buna zemiau. g.gif
Atsakyti
Iindrutea, na super, labai dailiai atrodo!!!!! thumbup.gif O as maniau, kad nauja EMI produkcija isbandei tiems akmenukams g.gif Su kokiu teptuku gelytes juodas paisei? g.gif
Atsakyti