Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(redusis @ 2013 12 07, 02:23)
klijus nupirkirkau naujus,bet bonderis, geliai viskas nuo seniau. dabar praso dar viena drauge padaryt nagucius, bijau (nedarau, nenoriu nuvilt, nepasitikiu savim verysad.gif ). nesuprantu viska lyg ir dariau kaip ir pries 1.5metu. bet nagai kaip sake drauge  paprasciausiai nusilupo nuo nago ploksteles.  verysad.gif nervuojuos nesuprantu kas daros  verysad.gif

gerai kazkas pries tai sake, geriau tipsus i siuksliu deze, ir dirbkit su formelem smile.gif ir apskritai, patarciau susipirkti naujas priemones
Atsakyti
QUOTE(smalsuole_as @ 2013 12 08, 12:01)
sveikos merginos, norejau paklausti ar ant gelinio lakavimo galima formuoti gelytes is akrilo miltuku?n buna ju spalvotu visokiu.net nezinau kaip teisingai issireikst.. ax.gif esu macius foto internete lb graziai tos gelytes atrodo, truputi reljefines.gal galetumete parasyti kokiu firmu galima butu nusiirkti?ir kas ten per skystis i kuri reikia mirkyti teptuka?zalia siuo klausimu esu ax.gif  ax.gif  buciau labai dekinga uz info  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

ar ARTISAN akrilo pudra gera?https://www.nailsuperstore.com/nail-supply/color-acrylic-powders
Atsakyti
https://www.nailsupe...-art-clay-canes
gal kurioms pravers smile.gif
Atsakyti
Sveikos,gal galite pasakyt kurie akriliniai dazai geri?
Atsakyti
QUOTE(ema77 @ 2013 12 09, 22:56)
Sveikos,gal galite pasakyt kurie akriliniai dazai geri?

Paprasta dailes parduotuve. "Louvre" dazai yra didelemis ir mazomis tutelemis.
Atsakyti
koki numeriuka kamufliazo is cni rekomenduotumet? kaip suprantu ju parduotuve kaune, tai realiai neturiu galimybes apziureti... o kai int. parduotuvej pamaciau pasirinkima,tai net pasimeciau kuri cia reiktu bandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 12 10, 11:02)
koki numeriuka kamufliazo is cni rekomenduotumet? kaip suprantu ju parduotuve kaune, tai realiai neturiu galimybes apziureti... o kai int. parduotuvej pamaciau pasirinkima,tai net pasimeciau kuri cia reiktu bandyti biggrin.gif

Man labiausiai tinka ir patinka 7 nr. Nors dauguma mėgsta ir 3. Tai tarp šių dviejų rinkitės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2013 12 10, 10:05)
Man labiausiai tinka ir patinka 7 nr. Nors dauguma mėgsta ir 3. Tai tarp šių dviejų rinkitės wink.gif

supratau... o jus galiuka formuojat is skaidraus builder'io, o tada ant nat. nago dedat kamufliaza? ar pries kamufliaza dar kazka det reik g.gif mane kai moke dirbti su senses universal mix'u, tai kazkaip nesigaudau kaip dirbti su kitos firmos kamufliazais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 12 10, 12:02)
koki numeriuka kamufliazo is cni rekomenduotumet?

3

QUOTE(Princesė. @ 2013 12 10, 12:15)
supratau... o jus galiuka formuojat is skaidraus builder'io, o tada ant nat. nago dedat kamufliaza? ar pries kamufliaza dar kazka det reik g.gif mane kai moke dirbti su senses universal mix'u, tai kazkaip nesigaudau kaip dirbti su kitos firmos kamufliazais g.gif

Jau rodos aprašiau neseniai eigą, nesideda kamufliažas ant natūralaus nago, išskyrus "skiestą" kamufliažą kaip universal mixas. O kodėl užsimanei kito kamufliažo? Nes aš laukiu nesulaukiu kol mano CNI baigsis, nieko kito nebenoriu po mixo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 12 10, 17:11)
3
Jau rodos aprašiau neseniai eigą, nesideda kamufliažas ant natūralaus nago, išskyrus "skiestą" kamufliažą kaip universal mixas. O kodėl užsimanei kito kamufliažo? Nes aš laukiu nesulaukiu kol mano CNI baigsis, nieko kito nebenoriu po mixo  biggrin.gif

maciau, kad aprasei bet nesupratau ka pries kamufliaza ant nat. nago reik det biggrin.gif o as noriu tiesiog siaip kazka kito isbandyt biggrin.gif sakai neverta ? g.gif
o sakyk maciau kad senses akcija paleido "excellent cover" geliui. tai gal tu zinosi ar jo spalva panasi i universal mix'a? g.gif ir speju jo irgi negalima ant nat. nago iskart? zodziu kuo gilyn i miska tuo tamsiau man doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2013 12 07, 20:20)
Dailus  smile.gif
Dirbu beveik taip pat, kaip ir su mixu, tik tiek kad jį naudoju plonesniu sluoksniu ir apačioj po juo dedu skaidrų gelį. Ant viršaus nededu clear, formuoju iš kamufliažo. O galiuką ar su mixu ar be jo daryčiau nagus,visada formuoju tik iš statybinio skaidraus ir kuo tirštesnio gelio

blondine doh.gif o koki skaidru deti po kamufliazu reikia?? doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nezinau ar i site tema papuoliau blush2.gif jei ne, bukit geros pasakykit kur kreiptis tada smile.gif
taigi as su tokiu klausimu, kur Vilniuje gerai priaugina nagus? ( man reikia korekcijos) geriausia butu, kad priaugintu su formelemis ir akd butu kazkur netoliese fabijoniskiu. Idealu butu S.Neries gatve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 12 10, 19:31)
maciau, kad aprasei bet nesupratau ka pries kamufliaza ant nat. nago reik det biggrin.gif o as noriu tiesiog siaip kazka kito isbandyt biggrin.gif sakai neverta ? g.gif
o sakyk maciau kad senses akcija paleido "excellent cover" geliui. tai gal tu zinosi ar jo spalva panasi i universal mix'a? g.gif ir speju jo irgi negalima ant nat. nago iskart? zodziu kuo gilyn i miska tuo tamsiau man doh.gif

blondine doh.gif o koki skaidru deti po kamufliazu reikia?? doh.gif

Žinok aš to cover spalvos net nežinau, nesvarbu, kad tiek laiko praleidžiu prie Senses produkcijos, su kuo nedirbu, tais dalykais ir nesidomiu, tiesiog man jų nereik, visos koleges dirba tik su mixu. Pas juos ir begalė visokių skaidrių gelių, tų irgi nelabai žinau, nes tik vieną sculptingą naudoju galiukams, kai priauginimą darau. Ai pati dar namams nusipirkus skaidrų superior, geras daiktas, bet vienintelis gelis kuris smirda doh.gif tai kaži ar bepirksiu, nors labai gerai su juo vitražus visokius daryt, jis toks erdvinis, nemoku paaiškint.
Kad ant nago cover negalima aišku, tai tas pats kas sugalvotum spalvotą gelį ant nago natūralaus tept. O skaidrų tepk kokį nori, su kokiu iki šiol dirbai? Imi bet kurios firmos, kokia tau patinka skaidrų gelį, ir įtrini į nagą, o paskui viską jau gali formuot iš kamufliažo. Bet vėl gi,su juo reik būt atsargiai, nes pigmento kamufliažai turi daug, storesnis sluoksnis kartais nesustingsta,lieka košė apačioj, todėl ir nebenoriu dirbt su jais, paima koks nagutis ir padaro man siurprizą. ir žaisk ten su juo,taisyk doh.gif
Atsakyti