Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(dairina @ 2013 10 20, 18:31)
O kas kokios informacijos turite apie kondecitinius dujinius pecius, ka galite patarti, kas kokius naudojat?

g.gif cia kokie? Kondensaciniai gal? Dujiniai? Pas mama lyg malkinis kondensacinis... O dujiniai tai net nezinau kokie nei jos nei musu. Zinau tik momentinis vandens paruosimas pas mus, o pas mama momentinis bet dar ir kazkoki boileriuka turi viduje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 19, 12:48)
Dabar reikia apsispresti noriu dvieju praustuviu (viena salia kitos) ar uztenka vienos. Reikia bide ar nebutina (as jos kaip ir noriu)? Ka jus dejot?

Vietoje 2 praustuviu mes pasirinkome viena didele apie 90cm- puikiausiai telpama praustis dviese, jei toks noras kyla smile.gif O del bide, tai kol bute jos neturejau, tai ir apseidavau kazkaip, bet dabar ja isbandziusi- neatsisakyciau uz jokius pinigus! schmoll.gif Be to tas prietaisas ne tik moterims, bet ir vyrams puikiai pasitarnauja! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2013 10 19, 20:57)
Kur nusipirkti grazu gera karnyza uzuolaidom? Ar tie kur prekybcentriuose metaliniai kazkokie su visokiais antgaliais verti demesio? Ar reik ziuret kazkur prie uzuolaidu salonuose?

Jei nori kazkokio ypac grazaus, tada jau reikia salonuose is katalogu rinktis. Mes pirkone bauhofe per 35% nuolaidas, tai kaina gavosi superine thumbup.gif Galima rinktis ir storesni ir plonesni vamzdi, o ir rastai tu vamzdziu skiriasi. Zodziu visai normalus ekonomines klases karnizai.
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 10 20, 13:05)
Sakykim, tokia nesamone, kaip juoda kaitlente, niekad nebekartociau . 'Silpnumo' minute buvo grazu, o dabar zinau, kad name nedesiu juodu pavirsiu. Nemegstu, kai dulkes akis bado, o valyt, ne visad turiu upo lotuliukas.gif .

Na jei megstate daznai gaminti, tai kada jums speja ta kaitlente dulkemis pasidengti? g.gif Riebalais kad apsitasko, tai suprantu, bet su skudureliu perbraukei ir problemos nebera. Po dujines, kuria turejau bute, indukcine atrodo kaip Dievo dovana, prieziura jos minimali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2013 10 20, 22:54)

Na jei megstate daznai gaminti, tai kada jums speja ta kaitlente dulkemis pasidengti?  g.gif  Riebalais kad apsitasko, tai suprantu, bet su skudureliu perbraukei ir problemos nebera. Po dujines, kuria turejau bute, indukcine atrodo kaip Dievo dovana, prieziura jos minimali  thumbup.gif

Ant tamsaus pavirsiaus ypac matosi smile.gif Kai namai pilni zmoniu, labai greit priskaupia mirksiukas.gif
Su valymu man taip paprasta nepasirode schmoll.gif Visu pirma, vienintelis pavirsiaus valiklis, kuris graziai nuvalo-tai stiklu ir veidrodziu valiklis, plius tam skirta sluoste. O jei nuvalau su bet kokiu kitu - slapiu skudureliu, priemone nuo riebalu ar pan.- akis bado dryzes smile.gif
Sakote, indukcine geris g.gif Mielai isgirsciau daugiau privalumu . Turiu laiko apsisprendimui, ka reiks rinktis dujas ar elektra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 10 19, 18:23)
Nebent vaikai dviese prausis,bet suauge.. Save matote tokioje roleje?  Vienas pazastis plaunas,kitas dantis valosi,kaip smaqgu  lotuliukas.gif

Čia dar ne pats blogiausias variantas lotuliukas.gif
O jei rimtai, nerealiai dziaugiuosi sia diskusija thumbup.gif Aciu visiems, nežinau ar būčiau dėjusi 2 kriaukles, bet dabar manau užteks ir vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 10 20, 22:10)
Ant tamsaus pavirsiaus ypac matosi smile.gif Kai namai pilni zmoniu, labai greit priskaupia mirksiukas.gif
Su valymu man taip paprasta nepasirode schmoll.gif Visu pirma, vienintelis pavirsiaus valiklis, kuris graziai nuvalo-tai stiklu ir veidrodziu valiklis, plius tam skirta sluoste. O jei nuvalau su bet kokiu kitu - slapiu skudureliu, priemone nuo riebalu ar pan.- akis bado dryzes smile.gif
Sakote, indukcine geris g.gif Mielai isgirsciau  daugiau privalumu . Turiu laiko apsisprendimui, ka reiks rinktis dujas ar elektra mirksiukas.gif

Stiklo keraminio pavirsiaus valymas yra vieni juokai. Papurski valikli (naudoju stiklo ar stiklo keramikos valikli) ir nusluostai su popierine virtuves servetele.
Indukcines privalumai manau yra tai kad neisskiriama siluma pavirsiuje, kaista tik puodo dugnas, neprikepa tai kas prisitasko (nes kaitlente ikaista tik iki 90, kai tuo tarpu elektrine siekia gal net kelis simtus , aisku nesu tame gera zinove ax.gif ), vadinasi po to nereikia grandyti visokiom priemones ir nagais, net vidury gaminimo tiesiog nuvalau tai kas isbega ir toliau viskas verda. Dar man privalumas kad reguliuojasi karstis kaip dujines, kai prisuki tai iskart ir mazeja virimas. Ir dar tai kad greitai uzverda vanduo, tik spek nusisukt o jau verda. Ko gero naudingumo koeficientas yra didesnis.
Vienintelis minusas kad reikia pirkti naujus puodus nes tie kuriuos naudojom ant kitu virykliu netinka indukcinei. Bet mes perziurejom savo puodus tai du radom tinkamus ir sekmingai naudojam toliau. Nes dabar beveik visi gamintojai gamina viskam tinkamus puodus. Ir greitpuodi turim tai su juo ir su indukcine gamyba trunka minutemis.
Esu turejusi visokiu tipu virykles tai man sita yra niekuo nepakeiciama.

Tiesa, Biesai dosnios tau savaites 4u.gif Viska suspeji. Saunuolis. Beliks medi pasodint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2013 10 20, 18:31)
O kas kokios informacijos turite apie kondecitinius dujinius pecius, ka galite patarti, kas kokius naudojat?

pas mane kondensacinis dujinis turbo Vaillantas stovi. kaminiukas per siena iseina.viena karta buvom dar tik ijunge isbandymui. Viesman irgi geri. pigesni proterm, bet mums erekomendavo musu meistrai. o kiti butu siule. cai kas su kuo dirba.

Cia mes ir susirenkam ,kad pasidalint meistrais ,patarimais, negerai,kad norit sau tik pasilikt savo meistra, o is musu noresit gaut. cia naujokam,kas ateina ir nenori dalintis .
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2013 10 21, 09:00)
Stiklo keraminio pavirsiaus valymas yra vieni juokai. Papurski valikli (naudoju stiklo ar stiklo keramikos valikli) ir nusluostai su popierine virtuves servetele.
Indukcines privalumai manau yra tai kad neisskiriama siluma pavirsiuje, kaista tik puodo dugnas, neprikepa tai kas prisitasko (nes kaitlente ikaista tik iki 90, kai tuo tarpu elektrine siekia gal net kelis simtus , aisku nesu tame gera zinove  ax.gif ), vadinasi po to nereikia grandyti visokiom priemones ir nagais, net vidury gaminimo tiesiog nuvalau tai kas isbega ir toliau viskas verda. Dar man privalumas kad reguliuojasi karstis kaip dujines, kai prisuki tai iskart ir mazeja virimas. Ir dar tai kad greitai uzverda vanduo, tik spek nusisukt o jau verda. Ko gero naudingumo koeficientas yra didesnis.
Vienintelis minusas kad reikia pirkti naujus puodus nes tie kuriuos naudojom ant kitu virykliu netinka indukcinei. Bet mes perziurejom savo puodus tai du radom tinkamus ir sekmingai naudojam toliau. Nes dabar beveik visi gamintojai gamina viskam tinkamus puodus. Ir greitpuodi turim tai su juo ir su indukcine gamyba trunka minutemis.
Esu turejusi visokiu tipu virykles tai man sita yra niekuo nepakeiciama.
Tiesa, Biesai dosnios tau savaites  4u.gif Viska suspeji. Saunuolis. Beliks medi pasodint  mirksiukas.gif

Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 10 21, 08:06)
pas mane kondensacinis dujinis turbo Vaillantas stovi. kaminiukas per siena iseina.viena karta buvom dar tik ijunge isbandymui. Viesman irgi geri. pigesni proterm, bet mums erekomendavo musu meistrai. o kiti butu siule. cai kas su kuo dirba.

Cia mes ir susirenkam ,kad pasidalint meistrais ,patarimais, negerai,kad norit sau tik pasilikt savo meistra, o is musu noresit gaut. cia naujokam,kas ateina ir nenori dalintis .

Tai va g.gif dar vasara konsultacijos klausiau pas meistriuką kokį dujinį katilą racionaliau rinktis, tai minėjo kažkokį lyg ir Vaillenta, o nesenai su tuo pačiu meistru aptarinėjau vėl ir jau apie Junkersa jis man porina. Tai jeigu vienas ir tas pats žmogus keičia pasiūlymą, tai ką kalbėti apie skirtingus. Teks papildomų klausimų užduoti jam smile.gif

Kai neturi indukcinės, tai ir nelygini su kitais, geriausia iš praktiškos, bet astukas apibūdino išsamiai, patraukliai smile.gif Esu pagalvojusi apie spec puodus, kad joms reikia, bet manau tai nėra problema. Bent man, kolkas dujinis arčiausiai, o ir patys geriausi virtuvės šefai, virtuoziškus patiekalus gamina virš ugnies biggrin.gif orkaitė žinoma elektrinė.
Atsakyti
Labas rytas, matau apie indukcines jau papasakojo smile.gif Pagrindinis pliusas elektros sanaudos butent todel, kad viskas vyksta super greit. Greit temperatura pakyla, greit ir nukrenta jei reikia. Pavirsius neikaista. Uzverda viskas super greit, gal net greiciau nei ant dujines... Sako kad syla tik ta vieta kur stovipuodas. Na ta prasme gali deti maza puodeli ant dideles skyles ir kais tik puodas taip taupydamas elektros sanaudas wink.gif Tik jo puodu reikia nauju... O ir su naujais kartais loterija. Pastebejau tik viena minusa indukcines. Ne duok D koks nesvarumas prikibes prie puodo dugno (dazniausiai prie keptuviu buna) arba siaip koks pabegimas ant pacio pavirsio tai vsio tada puodas nebeuzvirs smile.gif Nepagauna matyt to magneto...

Del praustuviu tai mane jau irgi ikalbejot viena darytis - aciu smile.gif Pigiau kainuos biggrin.gif Siandien jau ir dizaineriui pasakiau, kad renkuosi is tu variantu kur vienas praustuvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 20, 20:19)
g.gif  cia kokie? Kondensaciniai gal? Dujiniai? Pas mama lyg malkinis kondensacinis... O dujiniai tai net nezinau kokie nei jos nei musu. Zinau tik momentinis vandens paruosimas pas mus, o pas mama momentinis bet dar ir kazkoki boileriuka turi viduje  ax.gif

Kokios firmos?

QUOTE(poeme @ 2013 10 21, 07:02)
Čia dar ne pats blogiausias variantas  lotuliukas.gif
O jei rimtai, nerealiai dziaugiuosi sia diskusija  thumbup.gif Aciu visiems, nežinau ar būčiau dėjusi 2 kriaukles, bet dabar manau užteks ir vienos  biggrin.gif

Na kai du vonios kambariai, tai aisku, kad nera prasmes, deti po dvi kriaukles kiekviename is ju.

QUOTE(airise @ 2013 10 21, 08:06)

Na tai va ir renkames is Junkeriu, Vissmanu, o trecio ir nepamenu, bet neissirenkam, kas kokiu minusu, pliusu turi?
Stogas jau apsildytas thumbup.gif ir jau net plyteles katilineje pradetos klijuoti, sirdis dziaugiasi, kad jau matosi vaizdelis ir viduje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2013 10 21, 12:47)
Kokios firmos?
Na kai du vonios kambariai, tai aisku, kad nera prasmes, deti po dvi kriaukles kiekviename is ju.
Na tai va ir renkames is Junkeriu, Vissmanu, o trecio ir nepamenu, bet neissirenkam, kas kokiu minusu, pliusu turi?
Stogas jau apsildytas  thumbup.gif ir jau net plyteles katilineje pradetos klijuoti, sirdis dziaugiasi, kad jau matosi vaizdelis ir viduje  wub.gif

Eeee,prasome placiau apie stogo siltinima:) kas,kur po kiek,uzka.. biggrin.gif

Tiesa,man parupo,kiek Lietuvoje kainuoja plyteliu klijavimas? Kvadratinio metro.
Atsakyti
Pusbrolis apdailininkas parase, kad labai paskutiniu metu kainos nepastovios. Plyteles parase, kad apie 25-35 uz kv.m.

Mane dar labai domina gipso sukimo ir gipsiniu pertvaru darymo kaina uz kv.m. To kazkaip neparase matyt mazai susidures. nes pusbrolis pagrinde dazo kiek zinau...
Atsakyti