Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2013 10 19, 18:23)
Kam dvi kriaukles?

Zinok gerai pagalvok. As gailiuosi,kad dvivietes nedariau. Tenka pasistumdyti prie vieno krano, o jei skubi, tai isvis blogai smile.gif
A senai mane ismetet is siu namu? lotuliukas.gif Norejau pasicekavinti kas ir kaip ziuriu, neber manes, nu tai eisiu toliau is kur atejus biggrin.gif
Atsakyti
Galiu pasidziaugti, kad nuo siandien prasideda pamatu darbai. Pagaliau pajudam is popieriniu statybu i realias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2013 10 21, 18:16)
Zinok gerai pagalvok. As gailiuosi,kad dvivietes nedariau. Tenka pasistumdyti prie vieno krano, o jei skubi, tai isvis blogai smile.gif
A senai mane ismetet is siu namu? lotuliukas.gif  Norejau pasicekavinti kas ir kaip ziuriu, neber manes, nu tai eisiu toliau is kur atejus biggrin.gif

kad man nereikia dvieju kriaukliu patalpoje tai faktas. va didele kriaukle tai pats tas butu.

Dovis,kas cia per netvarka,kodel taves nera? Nieko sau...
Papildyta:
QUOTE(S.B @ 2013 10 21, 20:02)
Galiu pasidziaugti, kad nuo siandien prasideda pamatu darbai. Pagaliau pajudam is popieriniu statybu i realias smile.gif

Sveikinimai,realiai ibridus i statybu virtuve:)
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 10 20, 21:10)
Su valymu man taip paprasta nepasirode schmoll.gif Visu pirma, vienintelis pavirsiaus valiklis, kuris graziai nuvalo-tai stiklu ir veidrodziu valiklis, plius tam skirta sluoste. O jei nuvalau su bet kokiu kitu - slapiu skudureliu, priemone nuo riebalu ar pan.- akis bado dryzes smile.gif
Sakote, indukcine geris g.gif Mielai isgirsciau  daugiau privalumu . Turiu laiko apsisprendimui, ka reiks rinktis dujas ar elektra mirksiukas.gif

Na jei sveciu nelaukiu, tai to pavirsiaus taip preciziskai ir neblizginu... blush2.gif Kas kita, kai savaitgali sveciai uzgriuna, tuomet su stiklo valikliu ir spec. sluoste perbraukiu. Tai tiek ten to valymo ir tera biggrin.gif O stai kai turejau dujine, tai tekdavo tas grotas apkepusias kas savaite nestis i vonia, grandyti su visokiais nuriebalintojais, o po visu sveitimu dar ir riebaluota vonia sveisti! doh.gif Vien prisiminus siurpas nupurto unsure.gif Net jei indukcine neturetu tu isvardintu privalumu, vien del prieziuros paprastumo as vel ja pasirinkciau! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 10 21, 10:06)
Cia mes ir susirenkam ,kad pasidalint meistrais ,patarimais, negerai,kad norit sau tik pasilikt savo meistra, o is musu noresit gaut. cia naujokam,kas ateina ir nenori dalintis .

biggrin.gif o kaip kitaip, kai zmogus n+menesi veluoja atlikti pazadus tik del to, kad negali niekam pasakyti NE ir nespeja tu pazadu teseti...Ir imasi ne vieno objekto...Ir paskui atidelioja atidelioja... Tiesiog tokia natura, pazistu, zinau, kad reikia su juo kantrybes, na kaip su mazu vaiku smile.gif
O visa kita, prasom- pasidalinsiu viskuo, ir gera, ir negera patirtim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mistika... @ 2013 10 21, 21:49)
Net jei indukcine neturetu tu isvardintu privalumu, vien del prieziuros paprastumo as vel ja pasirinkciau!  thumbup.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 21, 13:44)
Pusbrolis apdailininkas parase, kad labai paskutiniu metu kainos nepastovios. Plyteles parase, kad apie 25-35 uz kv.m.

Plyteliu klijavimas siuo metu apie 30lt/kv Kaina gali svyruoti priklausomai nuo plyteliu kokybes, kampu skaiciaus, rasto sudetingumo.

Biesai, silciausi sveikinimai! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistika...: 21 spalio 2013 - 20:35
QUOTE(Mistika... @ 2013 10 21, 21:33)
Plyteliu klijavimas siuo metu apie 30lt/kv  Kaina gali svyruoti priklausomai nuo plyteliu kokybes, kampu skaiciaus, rasto sudetingumo.
Biesai, silciausi sveikinimai!  thumbup.gif

Aciu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 10 21, 22:41)
Aciu  bigsmile.gif  4u.gif

O su data nieko nesuklydai parasydamas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2013 10 21, 20:33)

Biesai, silciausi sveikinimai!  thumbup.gif

Buciau nepastebejus, ale nu ir greitas tu Biesai thumbup.gif
o data tai i prieki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuzinas @ 2013 10 21, 23:24)
O su data nieko nesuklydai parasydamas? smile.gif

Ne tavo reikalas bigsmile.gif
Nu,gerai,gerai jau reksnys lopsyje guli..
Vis tu mano nesvarius skalbinius i svieta istrauki... bash.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 10 21, 22:34)
Ne tavo reikalas  bigsmile.gif
Nu,gerai,gerai  jau reksnys lopsyje guli..
Vis tu mano nesvarius skalbinius i svieta istrauki... bash.gif

Saunuoliai!!! Dabar tik dukrytes I kompanija ir namas gyventojais pilnai aprupintas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 10 22, 00:00)
Saunuoliai!!! Dabar tik dukrytes I kompanija ir namas gyventojais pilnai aprupintas wink.gif

nono.gif pas mane namas tik dviem maziem zmogeliukam numatytas... biggrin.gif Aciu.
Atsakyti