Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2013 10 20, 10:57)
As iskart 10 KW pasiemiau. Jei reiks daugiau,pasididinsiu. Faktas kad jum 5 KW tikrai neuzteks,tai vietoj jusu iskart 10 imciau..

10 Kw iškarto imti neapsimoka (finansiškai),geriau imti 5,ir gavus tuos penkis-duoti paraišką-didinimui. Jei greit susisuksit,nereikės 2 kartų- varžų matavimų protokolų. Priduoti Valstybinei 2 kartus-ar taip,ar taip-reikės.
Atsakyti
Na va lyg padejot apsispresti, kad gal ir nereikia 2 praustuviu smile.gif Arba esu maciusi dar toki varianta kad viena ilga praustuve ir du kraniukai... bet manau bus viena biggrin.gif Nes is dizaino puses man viena graziau musu plote ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 10 20, 11:57)
As iskart 10 KW pasiemiau. Jei reiks daugiau,pasididinsiu. Faktas kad jum 5 KW tikrai neuzteks,tai vietoj jusu iskart 10 imciau..

5 + 5 iseina 790 lt+ 150 lt= apie 1000 telpam
10 iskart- apie 1600 iskart
tik del to taip darem.

QUOTE(JEma @ 2013 10 20, 12:48)
Na va lyg padejot apsispresti, kad gal ir nereikia 2 praustuviu smile.gif Arba esu maciusi dar toki varianta kad viena ilga praustuve ir du kraniukai... bet manau bus viena biggrin.gif Nes is dizaino puses man viena graziau musu plote ziurisi.

Is savo patirties- kai turi nauja kraniuka (maisytuva) , jis dazniausiai buna modernus, blizgus(o gal ir matinis) ir norisi, kad toks estetiskas ir isliktu. Nesamone is seiminyksciu reikalaut, kad jie jo neaptaskytu ir saugotu smile.gif O vanduo ir muilas, deja , padaro savo. Tad reikia zinot, kad kazkas ta vieta - maisytuva ir aplink ji priziures Pas mus tai darau as. Ir man per akis vieno valymo biggrin.gif per savaite. I daug ka stengiuos zvelgti praktiskai. Sakykim, tokia nesamone, kaip juoda kaitlente, niekad nebekartociau . 'Silpnumo' minute buvo grazu, o dabar zinau, kad name nedesiu juodu pavirsiu. Nemegstu, kai dulkes akis bado, o valyt, ne visad turiu upo lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 10 19, 20:57)
As irgi neisivaizduoju dvieju kriaukliu vonioj, nezadu su kazkuo kartu praustis.

Kur nusipirkti grazu gera karnyza uzuolaidom? Ar tie kur prekybcentriuose metaliniai kazkokie su visokiais antgaliais verti demesio? Ar reik ziuret kazkur prie uzuolaidu salonuose?

Uzuolaidas salonuose tie patys metaliniai Hesora wink.gif sestadieni kaip tik susikabinom uzuolaidas, kokybe karnyzu man nebloga pasirode... Vienus pirkau Ermitaze su nuolaida, kitus Tekstiles namuose - kaina tokia pat gavos.

QUOTE(geguzevasaris @ 2013 10 20, 09:01)
vakar 2 variantus aptikom rolleyes.gif , siryt vyras jau isvaziavo apziuret
as malonumamas irgi netaupau biggrin.gif daznai vakarais duse ilgai leidziu vandens srove vien tik tam, kad molonu kaip per nugara bega blush2.gif
Klausimas nuo kriaukliu prie kW  smile.gif
Kiek kW zmones turi ir kaip juos isigijo? Mes, pvz., siek tiek apsizioplinom ir issirinkom sklypa be dezutes (nors salia buvo su dezute). Tai Lesto inzinierius ilgai ikalbinejo imti 5 kW, o paskui didintis galia. Zmones eme gasdint, kad paskui neliks si kur ta galia didintis, jei kaimynai per ta laika, kol statysim pasisdidins. Inzinierius nuramino, kad galios lligi valiai ir uzteks visiems. Tai uzsisakem pradziai tuos 5 kW uz 790lt, paskui turesime galimybe  pasididint po 30lt/kw
Zinau, kad 2 kartus teks 'priduot inspekcijai'.
Kaip kiti daret ?
m

15kw pirkau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 10 20, 13:05)
I daug ka stengiuos zvelgti praktiskai.  Sakykim, tokia nesamone, kaip juoda kaitlente, niekad nebekartociau . 'Silpnumo' minute buvo grazu, o dabar zinau, kad name nedesiu juodu pavirsiu. Nemegstu, kai dulkes akis bado, o valyt, ne visad turiu upo lotuliukas.gif .

Patikekit kaitlente tik juoda mirksiukas.gif Nezinau kokiu dar buna, bet mama kai dejo tai buvo baisiai sunku gauti balta - gavo smile.gif Nu ir... grazu labai grazu paziureti is tolo ypac graziai atrodo ant balto akmens mases stalvirsio kur nera jokiu praustuviu kitokios spalvos (viskas islieta is akmens). bet... Ne duok D.. karta prisvilo puodas doh.gif Kaitlentes groziui amen, liko amziams rusvas ruozas. Ir matosi tokie ale ibrezimai mikroskopiniai. Ir siaip turi sveist vos ne po kiekvieno virimo/kepimo. Nes jei tik nepasveiti tai iskart ruduoja. Todel, kad ir kaip grazu... kad ir pas mus numatomas baltas stalvirsis rinksiuosi juoda kaitlente mirksiukas.gif Manau juoda tikrai praktiskiau...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 20, 15:42)
Patikekit kaitlente tik juoda  mirksiukas.gif  Nezinau kokiu dar buna, bet mama kai dejo tai buvo baisiai sunku gauti balta - gavo smile.gif Nu ir... grazu labai grazu paziureti is tolo ypac graziai atrodo ant balto akmens mases stalvirsio kur nera jokiu praustuviu kitokios spalvos (viskas islieta is akmens). bet... Ne duok  D.. karta prisvilo puodas  doh.gif  Kaitlentes groziui amen, liko amziams rusvas ruozas. Ir matosi tokie ale ibrezimai mikroskopiniai. Ir siaip turi sveist vos ne po kiekvieno virimo/kepimo. Nes jei tik nepasveiti tai iskart ruduoja. Todel, kad ir kaip grazu... kad ir pas mus numatomas baltas stalvirsis rinksiuosi juoda kaitlente  mirksiukas.gif Manau juoda tikrai praktiskiau...

O, idomiai g.gif
Tada ir baltos nenoriu, ir juodos nea doh.gif

Ka rinktis, kad butu praktiska g.gif ?
Ir siaip pastebejau, kad dabartiniu skyles isdestytos taip arti, jog dvieju seimyniniu pouodu salia nepasistatysi. blink.gif Sioje vietoje irgi bus ka pamastyt, kai isirenginesim... Mes gaminantys ir ziemai gerybes ruosiames patys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 10 20, 15:03)
O, idomiai g.gif
Tada ir baltos nenoriu, ir juodos nea doh.gif

Ka rinktis, kad butu praktiska g.gif ?
Ir siaip pastebejau, kad dabartiniu skyles isdestytos taip arti, jog dvieju seimyniniu pouodu salia nepasistatysi.  blink.gif Sioje vietoje irgi bus ka pamastyt, kai isirenginesim... Mes gaminantys ir ziemai gerybes ruosiames patys. g.gif

Nezinau ir as ka reikes rinktis dar baisiai nesidomejau. Tik zinau, kad tai bus indukcine arba 2 skyles indukcines 2 paprastos. Ir tikrai ne balta doh.gif
Del ziemos gerybiu tai ir sakau kad super tureti katilinej dujine virykle... O kaitlenciu speju visokiu buna didesniu ir mazesniu... g.gif Dar toli mums iki kaitlenciu... Pirma visokiu sikanu, bide ir tt reikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 20, 17:29)
Dar toli mums iki kaitlenciu... Pirma visokiu sikanu, bide ir tt reikes biggrin.gif

O mes tik metalinio garazo nusipirkimo stadijoj biggrin.gif .
del sikanu, bide ir t.t. esu rami, turiu patirties, kaip sakiau, pries metus bute pasidarem vonios ir tuoleto remonta rolleyes.gif
Zinau, kad viska pirksiu Celsyje, zinau i ka ten kreipsiuos ir ka rinksiuos. Ir del plyteliu pasirinkimo kreipsiuos ten pat, kur remontuojant- i Arsenala, kur salia Avitelos yra. Prakstiskai tie 2 taskai uzvede ant teisingo pasirinkimo ir rezultatais esu be galo patenkinta. Na , gal dar reiktu paminet 3 taska- meistra, bet jo nereklamuosiu, pasilaikysiu ta paslapti sau lotuliukas.gif , nes ir pati jau is anksto stoviu jo eileje biggrin.gif
Atsakyti
[QUOTE]5 + 5 iseina 790 lt+ 150 lt= apie 1000 telpam
10 iskart- apie 1600 iskart
tik del to taip darem.[QUOTE]

ką čia tas 5+5 reiškia su tokia kaina? g.gif Mes paprašėm iš karto 10kW tai: 10x119+PVM=1439,9.
Kažkodėl mums niekas nieko gudriau nepasiūlė smile.gif na ką padarysi, kažkur sutaupom, kažkur ne.

Pas mus dabar juoda stiklinė dujinė kaitlentė, nesu mačiusi baltos savo akimis, net internetu g.gif
Man tai irgi tik juoda, kaip tik gerai-dulkes tai brūkšt, brūkšt ir švaru ir pastebima greičiau, o va kaip rašė, kad prisvilo šviesi ir jau dėmė liko-istorija. O būna gi aplink prisitaško, dar pasikaitina, tikiu, kad ten rudos dėmelės, bet ant juodo tik dėmelės, gali palaukti valymo biggrin.gif Beje, man juoda gražu, tinka prie daugelio spalvų, tokia klasikinė smile.gif Namie turime ir juodą sekciją, patikėkit, kaip dažnai ant jos galima pamatyti nusėdusias dulkes, o rodos nesenai valyta doh.gif Bet niekada nekeikiau piktai ir nusivylimo nebuvo, man gražu, interjere džiugina mano akis. O jeigu nebenorite nei baltos, nei juodos, tada sidabrinės skardos variantas liks biggrin.gif joks -juokais

P.S. Pvz. jei norite daugiau vietos, tai yra 5 skylių dujinės thumbup.gif bute norėjau įsirengti, vietos pritrūko, nes pas mus virtuvė ne iš didelių, bet name tikrai su keturiom neapseisiu, tą žinau.
Atsakyti
QUOTE(ŽaliaMergelė @ 2013 10 20, 18:10)

Kažkodėl mums niekas nieko gudriau nepasiūlė smile.gif na ką padarysi, kažkur sutaupom, kažkur ne.

P.S. Pvz. jei norite daugiau vietos, tai yra 5 skylių dujinės  thumbup.gif bute norėjau įsirengti, vietos pritrūko, nes pas mus virtuvė ne iš didelių, bet name tikrai su keturiom neapseisiu, tą žinau.

Mums su ta elektra taip jau isejo... Parasysiu, gal kam musu zioplumas bus zenklas:

Pardavejas sako- pastatysim dezute, o gal norit patys pasistatyt?
mes: gerai, padarykit nuolaida 1000-
Pardavejas: o kodel norit tokios dideles nuoaidos? musu sklypai kiekvienas su ispirktais 10kW, taigi tik jums dezute, na kiek ji ten 300, 400 lt kainuos? Elektros 10 kW jums nebereiks issipirkt. Bet nepatenkinti padaro ta nuolaida...1000lt. Isivaizduojam, kad nusipirkom sklypa su tais 10 kW.

Nuvaziuojam i Lesto, mergaite sedinti priemime - gerai, uzsakom tik dezute, elektra atsivesit nuo kito sklypo (pardavejas tas pats). Gerai, parasom prasyma, laukiam.

Skamabina man Lesto inzinierius- ka mes cia svaigstam, koks pasijungimas, tokiu nesamoniu nedarysim. Mums reikia issikelti savo dezute, ji tekainuos 13 lt (jei neklystu, bet nedaug),o elektra prasom pirktis patys.

Reziume- vyras is principo norejo sutilpt i ta nuleista 1000Lt, nes eit aiskintis su pardaveju- turbut saukstai po pietu.
Kad mes avineliai, be jokio supratimo, tai faktas, netikim, kad jie to nezinojo .
Net as antra karta pirkdama i ta dalyka kitaip pasiziureciau.

Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 10 20, 17:45)

Skamabina man Lesto inzinierius- ka mes cia svaigstam, koks pasijungimas, tokiu nesamoniu nedarysim. Mums reikia issikelti savo dezute, ji tekainuos 13 lt (jei neklystu, bet nedaug),o elektra prasom pirktis patys.

Reziume- vyras is principo norejo sutilpt i ta nuleista 1000Lt, nes eit aiskintis su pardaveju- turbut saukstai po pietu.
Kad mes avineliai, be jokio supratimo, tai faktas, netikim, kad jie to nezinojo .
Net as antra karta pirkdama i ta dalyka kitaip pasiziureciau.

o mes tai jau melstis greit pradesim kada kazin mums bus elektra,kaimynui siaip ne taip po 1.5m atvede uz bendrus pinigus, dabar mums ves nuo jo, tai sakom gal irgi 1.5m dabar reikes laukti,mes dabar irgi imsim 5kw paskui nusipirksim daugiau, nes irgi pinigu limitas ribotas blush2.gif
Atsakyti
O kas kokios informacijos turite apie kondecitinius dujinius pecius, ka galite patarti, kas kokius naudojat?
Atsakyti