Įkraunama...
Įkraunama...

Mes ne kitokie, mes dar geresni!

QUOTE(panele Morta @ 2013 10 17, 11:14)
gamintojas sveicaras

Jie kramtomus turi dvieju rusiu raudonus ir geltonus Rauduoni sveicariski jie brangiau kainuoja o geltoni man atrodo vokiski jie pigiau kainuoja Mums geltoni netinka tai reikes jiems parasyti ar cia akcija ir raudonem taikuoma ar tik geltonem
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 10 17, 11:25)
Jie kramtomus turi dvieju rusiu raudonus ir geltonus Rauduoni sveicariski jie brangiau kainuoja o geltoni man atrodo vokiski jie pigiau kainuoja Mums geltoni netinka tai reikes jiems parasyti ar cia akcija ir raudonem taikuoma ar tik geltonem

maniskiai geltoni ir sveicariski. as apie vokiskus is viso nesu girdejusi tik apie lenkiskus
Atsakyti
labas rytas, kaip gyvenat? 4u.gif
as atejau pasidziaugti, samdysim dar papildomai logopede thumbup.gif nejo susirasti del galimo musu laiko, bet su viena susitarem, kad priims kada galime, tik dar kita savaite susiderinsim tiksliai.. tai dabar visu pajegumu varom, sporto terapija, dailes ir meno terapija ir logopede thumbup.gif na ir ergo terapija thumbup.gif

Veiducka, dar taves norejau paklausti, o jus kai namie bunat, ar uzsiima papildomai vaikas kuo nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 10 18, 09:23)
labas rytas, kaip gyvenat? 4u.gif
as atejau pasidziaugti, samdysim dar papildomai logopede thumbup.gif nejo susirasti del galimo musu laiko, bet su viena susitarem, kad priims kada galime, tik dar kita savaite susiderinsim tiksliai.. tai dabar visu pajegumu varom, sporto terapija, dailes ir meno terapija ir logopede thumbup.gif na ir ergo terapija thumbup.gif

Veiducka, dar taves norejau paklausti, o jus kai namie bunat, ar uzsiima papildomai vaikas kuo nors? 4u.gif

zinoma, juk visa diena bunam kartu. turim laiko ivalias visokiem darbukam, pati vaika ismokiau spalvu, skaiciu ir istikruju visko pati ismokiau. puzles deliojam jam labai patinka, ispunktyruoju raides skiucius jis sujungineja, plesom ,klijuojam.knygeles spalvinam. dabar mokinames raideles, jam labai patinka kai skaitau, eilerasciai labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 10 18, 10:32)
zinoma, juk visa diena bunam kartu. turim laiko ivalias visokiem darbukam, pati vaika ismokiau spalvu, skaiciu ir istikruju visko pati ismokiau. puzles deliojam jam labai patinka, ispunktyruoju raides skiucius jis sujungineja, plesom ,klijuojam.knygeles spalvinam. dabar mokinames raideles, jam labai patinka kai skaitau, eilerasciai labai patinka.

o kazka lankot, logopeda?
jo, namie darbas tikrai duoda rezultatus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 10 18, 10:45)
o kazka lankot, logopeda?
jo, namie darbas tikrai duoda rezultatus 4u.gif

siuo metu nelankom, pirmadieni eisiu pas gyditoja prasyti siuntimo logopedui. mes taip taikom iki nauju metu 10 ir po nauju metu 10 gaunam. bet namuose man labiau rezultatai matosi. ne kiekviena logopede jam patinka. darziuky isviso su logopede nepatiko jam dirbti. maniskis ir toks isteriskas labai buvo, bet va kur tik einu ji kartu veduosi ir ismoko kaip graziai elgtis isejus i viesuma. man atrodo kad labai svarbu musu vaikuciams iseiti kuo daugiau i viesuma, kinai , teatrai,cirkai, net kavines, kad moketu viesumoje kaip elgtis. buvo toks laikotarpis kai bijodavau vesti ji i lauka nes begdavo tiesiai i gatve nesizvalges, arba einant per gatve klaupdavosi...
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 10 18, 13:21)
siuo metu nelankom, pirmadieni eisiu pas gyditoja prasyti siuntimo logopedui. mes taip taikom iki nauju metu 10 ir po nauju metu 10 gaunam. bet namuose man labiau rezultatai matosi.  ne kiekviena logopede jam patinka. darziuky isviso su logopede nepatiko jam dirbti.  maniskis ir toks isteriskas labai buvo, bet va kur tik einu ji kartu veduosi ir ismoko kaip graziai elgtis isejus i viesuma. man atrodo kad labai svarbu musu vaikuciams iseiti kuo daugiau i viesuma, kinai , teatrai,cirkai, net kavines, kad moketu viesumoje kaip elgtis. buvo toks laikotarpis kai bijodavau vesti ji i lauka nes begdavo tiesiai i gatve nesizvalges, arba einant per gatve klaupdavosi...

o tai gal jums tiktu, jei i namus rastumet logopede, kuri atvaziuotu? tada namie jis geriau jaustusi, o ir pazanga darytu.. bet pvz as Kaune kiek ieskojau, nei vienos neradau, nors kitos sako randa.. bet mes dabar pries darzeli veziosim pas logopede, tai irgi man variantas..
o del ejimo, tai tikrai, kad kuo daugiau iseiti, bet kaip psichologe sako, ju toks elgesys ir yra del ju tokiu bedu.. nors mes nuo pat gimimo visur, koncertai, kavines, parkai.. tai jis kazkaip nebijo, tik ramiakas buna, nuosaly, jei vaiku yra:)

as dar del sanatorijos klausima turiu, o ten savaitgaliais galima isvaziuoti namo? g.gif man tai butu liuks, gi ir issiskalbti grizti, ir namie pasibuti..
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 10 18, 13:39)
o tai gal jums tiktu, jei i namus rastumet logopede, kuri atvaziuotu? tada namie jis geriau jaustusi, o ir pazanga darytu.. bet pvz as Kaune kiek ieskojau, nei vienos neradau, nors kitos sako randa.. bet mes dabar pries darzeli veziosim pas logopede, tai irgi man variantas..
o del ejimo, tai tikrai, kad kuo daugiau iseiti, bet kaip psichologe sako, ju toks elgesys ir yra del ju tokiu bedu.. nors mes nuo pat gimimo visur, koncertai, kavines, parkai.. tai jis kazkaip nebijo, tik ramiakas buna, nuosaly, jei vaiku yra:)

as dar del sanatorijos klausima turiu, o ten savaitgaliais galima isvaziuoti namo? g.gif man tai butu liuks, gi ir issiskalbti grizti, ir namie pasibuti..

mazai ir seip klp logopedziu, o kad i namus ateitu tai is viso nerealu, bet kam man ta logopede jai as ir pati su vaiku daug dirbu. internete labai daug info, pasisemiu ir darbuojames. kai lankem logopede tai vis namu darbam kazka duodavo tai dirbdavom dar po kelias val kol ismokdavo. kam man moketi logopedei jei jinai tik kazkokias uzduotis duos kad as vaika ismokinciau.zodzius maniskis taria puikiai, kalbam sakiniais. va silpnoji musu vieta mastymas, tai laviman atminti eilerasciais, mastyma puzlem. stipriai dirbam su smulkiaja motorika. maniskiui spalvinti labai nepatinka, o labai patinka sujungineti punktyriukus, tai taip rasom raideles, skaicius. kai perkaitau kokia pasaka prasau kad savais zodziais papasakotu ka atsimena.kai kurias pasakas jau gan smulkiai atpasakoja.
Atsakyti
veiducka,kad jau jus neblogai viska darot,o tai kodel jums sunkia n skiria tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2013 10 18, 15:08)
veiducka,kad jau jus neblogai viska darot,o tai kodel jums sunkia n skiria tada  g.gif

aha, ir man keista, sunki negalia, o kalba sakiniais, sugeba atpasakoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2013 10 18, 15:08)
veiducka,kad jau jus neblogai viska darot,o tai kodel jums sunkia n skiria tada  g.gif

na ne as juk sedziu neigalumo komisijoj. 6 metu vaiko jau niekas neklausineja ar jis kalba, sakau juk kad tu testu klausimai yra gan sudetingi, nekazka atsake todel ir skyre sunku neigaluma. yra dalyku kuriu jis nedaro, tarkim nesipraso i tualeta, nors nuvedus viska padaro ir pats susitvarko, bet kad vaikas nesipraso taip iseina kad jis yra nesavarankiskas. arba socialinio skirtumo nejaucia, jam visi savi tiek savas tiek svetimas. yra daug niuansu ne tik kalba. nuo 5 metu jau net disc testo niekas nebedaro, o intelekta nustatineja, ten klausimai visai kitokie. zinau kad mano vaikas puikiai kalba, bendrauja, bet suvokimo pas ji nera tokio koks turetu buti.
Papildyta:
QUOTE(panele Morta @ 2013 10 18, 18:02)
aha, ir man keista, sunki negalia, o kalba sakiniais, sugeba atpasakoti unsure.gif

kalba jau kuo puikiausiai, teciui vakare viska papasakoja ka veike per diena, ka mama veike biggrin.gif paskambina ir seneliui pasikalbeti. na mums metu jau ne trys o greit septyni, todel kalba jau mazai ka reiskia, suvokimas musu didzioji beda. gi negalia ne tik del kalbos duodama
Atsakyti

Veiducka, na bet jis vistiek saunuolis, gi yra septynmeciu sunkiai kalbanciu.. as suprantu, kad jau nekalbejima vertina, bet kalba atsiranda ir per suvokima, gi kaip kitaip atpasakos 4u.gif
O kada kalbet pradejo? As jauciu, kad mums sunkiau bus.. sunkiai su sakiniais, nors zodzius kartoja.. ne visus istaria.. o jusu tai as negaliu patiket bigsmile.gif
O tai gal jus eikit I bendro lavinimo mokykla, mano akim, tai jam suteikta negalia visiska nesamone ir netikslinga 4u.gif as tuos testus zinau, ten tie klausimai ir normalius vaikus jei vertintu padarytu su protine negalia doh.gif
Atsakyti