QUOTE(veiducka @ 2013 10 18, 13:21)
siuo metu nelankom, pirmadieni eisiu pas gyditoja prasyti siuntimo logopedui. mes taip taikom iki nauju metu 10 ir po nauju metu 10 gaunam. bet namuose man labiau rezultatai matosi. ne kiekviena logopede jam patinka. darziuky isviso su logopede nepatiko jam dirbti. maniskis ir toks isteriskas labai buvo, bet va kur tik einu ji kartu veduosi ir ismoko kaip graziai elgtis isejus i viesuma. man atrodo kad labai svarbu musu vaikuciams iseiti kuo daugiau i viesuma, kinai , teatrai,cirkai, net kavines, kad moketu viesumoje kaip elgtis. buvo toks laikotarpis kai bijodavau vesti ji i lauka nes begdavo tiesiai i gatve nesizvalges, arba einant per gatve klaupdavosi...
o tai gal jums tiktu, jei i namus rastumet logopede, kuri atvaziuotu? tada namie jis geriau jaustusi, o ir pazanga darytu.. bet pvz as Kaune kiek ieskojau, nei vienos neradau, nors kitos sako randa.. bet mes dabar pries darzeli veziosim pas logopede, tai irgi man variantas..
o del ejimo, tai tikrai, kad kuo daugiau iseiti, bet kaip psichologe sako, ju toks elgesys ir yra del ju tokiu bedu.. nors mes nuo pat gimimo visur, koncertai, kavines, parkai.. tai jis kazkaip nebijo, tik ramiakas buna, nuosaly, jei vaiku yra:)
as dar del sanatorijos klausima turiu, o ten savaitgaliais galima isvaziuoti namo?

man tai butu liuks, gi ir issiskalbti grizti, ir namie pasibuti..