Įkraunama...
Įkraunama...

Mes ne kitokie, mes dar geresni!

QUOTE(Ma6a @ 2013 10 15, 20:01)
O i kokia mokykla planuojate vesti?

Spec mokkla viena ir bera klaipedoje, mazajam kaimely
Papildyta:
QUOTE(panele Morta @ 2013 10 15, 18:09)
o tai su mokykla nebus tas pats? nes vaiko buvimas kolektyve vis labiau atitolinamas.. kazkaip jam vistiek reiktu buti, gal I koki bureli, terapija nueikit, kur buna vaikuciu?

man atrodo kad jam veikla netiko ne tiek tas buvimas kolektyve. nes seip jis megsta vaikus ir kieme zaidzia, ir pasiilgsta ir aplamai jis laaabai bendraujantis vaikas. visada visus kaimynus pasnekina, pasisveikina. jis toks labai lipsnus, neimanoma jo nemegti smile.gif tik ji labai isblasko kai nera veiklos, jis nemokedavo pabuti pats su savim, jei kazkokie darbeliai tai reikia jam ir po kelis kartus parodyt kad suprastu. o va mokykloje jau yra tvarkarasti, niekas bimbineti neleidzia. ir seip jis dabar su dideliausiu uzsidegimu kalba apie mokykla, nori ismokti skaityti, rasyti. mokomes ir dabar jau raideles parasyti, lavinam smulkiaja motorika nes mums ji silpnoka yra.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2013 10 15, 18:40)
Sergu raumenų atrofija. Dėl tonuso sūnų labiausiai žiūri, nes žemas jis, bet kolkas nepasireiškia mano ligos simptomai. Jam dar darė ir kitus tyrimus, dėl atrofijos, gal dėl to tiek užtruko...sakė paskambins kai bus rezultatai, bet jei šią sav. nesulauksiu, tai kitą jau pati skambinsiu....
O magnetinis rezonansas su narkoze bus daromas?

tai gali buti, kad uztruko del to, kad tiesiog tyrimo metodika sudetinga g.gif
as pati ka tik is genetiko, del mano nestumo, tai paklausiau kodel ilgai daro tuos tyrimus, na ir del savo vaiko, kodel du menesius reiks laukt, tai sake tokia metodika 4u.gif
del magnetinio nezinau, bet kaip suprantu bus migdomas, bet ar narkoze nezinau unsure.gif siule kompiuterine tomografija darytis, bet ji kaip supratau atitinka rentgena, o magnetinis tipo geriau.

QUOTE(veiducka @ 2013 10 15, 23:04)
man atrodo kad jam veikla netiko ne tiek tas buvimas kolektyve. nes seip jis megsta vaikus ir kieme zaidzia, ir pasiilgsta ir aplamai jis laaabai bendraujantis vaikas. visada visus kaimynus pasnekina, pasisveikina. jis toks labai lipsnus, neimanoma jo nemegti  smile.gif  tik ji labai isblasko kai nera veiklos, jis nemokedavo pabuti pats su savim, jei kazkokie darbeliai tai reikia jam ir po kelis kartus parodyt kad suprastu. o va mokykloje jau yra tvarkarasti, niekas bimbineti neleidzia. ir seip jis dabar su dideliausiu uzsidegimu kalba apie mokykla, nori ismokti skaityti, rasyti. mokomes ir dabar jau raideles parasyti, lavinam smulkiaja motorika nes mums ji silpnoka yra.

na svarbiausia kad jis laukia bigsmile.gif 4u.gif viskas bus gerai manau tuomet mirksiukas.gif

o man kita savaite biopsija, taip bijau verysad.gif bet kartu suzinosiu 100 proc, ar laukiamam kudikeliui kas nors yra.. bet dabar suku mintis, o gal, o gal nesidaryt...
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 10 16, 09:01)

o man kita savaite biopsija, taip bijau verysad.gif bet kartu suzinosiu 100 proc, ar laukiamam kudikeliui kas nors yra.. bet dabar suku mintis, o gal, o gal nesidaryt...

Labas rytas Man taip patare Jai nuo to priklauso jusu apsisprendimas gymdyti ar nutraukti nestuma tai darykit. Bet jai suzinojusu kad jusu vaikas kitoks vistiek ji gymdysit tai nedarykit. Yra tikikybe persileidimo Kiek skaiciau tai 1 is 100 padarius tyrima persileidzia. As tyrima dariau Bet jai ir atsakymas butu negeras vistiek buciau gymdzius (man buvo smalsu, norejau zinoti cia ir dabar o ne su baime laukti kol pagimdysiu)
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 10 16, 09:09)
Labas rytas Man taip patare Jai nuo to priklauso jusu apsisprendimas gymdyti ar nutraukti nestuma tai darykit. Bet jai suzinojusu kad jusu vaikas kitoks vistiek ji gymdysit tai nedarykit. Yra tikikybe persileidimo Kiek skaiciau tai 1 is 100 padarius tyrima persileidzia. As tyrima dariau Bet jai ir atsakymas butu negeras vistiek buciau gymdzius (man buvo smalsu, norejau zinoti cia ir dabar o ne su baime laukti kol pagimdysiu)

na mes savo sprendima zinom.. tai del to tikrai aisku geriau butu zinoti, ar yra kas, ar ne.. persileidimo tikimybe sake 1 proc, o konkreciai kauno klinikose is 800 atveju tik 4 nepasiseke, tai gaunasi tikra tikimybe 0,5 procento.. bet visur tikimybes, uzknisa.. geriau is kraujo tiksliai pasakytu, o ne tikimybes.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 10 16, 09:12)
na mes savo sprendima zinom.. tai del to tikrai aisku geriau butu zinoti, ar yra kas, ar ne.. persileidimo tikimybe sake 1 proc, o konkreciai kauno klinikose is 800 atveju tik 4 nepasiseke, tai gaunasi tikra tikimybe 0,5 procento.. bet visur tikimybes, uzknisa.. geriau is kraujo tiksliai pasakytu, o ne tikimybes.. doh.gif

O jums is kraujo yra kazkoks itarymas
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 10 16, 09:13)
O jums is kraujo yra kazkoks itarymas

1:399, kaip ir neblogai sake, bet cia pirminis kraujo, o antrinis nelabai suprantau doh.gif turiu israsa, bet ten tiek daug skaiciu, kad visiskai nesuprantu, o ir angliskai parasyta.. jei gerai suprantu, tai 1:250.. bet jei i ten ziuriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 10 16, 09:26)
1:399, kaip ir neblogai sake, bet cia pirminis kraujo, o antrinis nelabai suprantau doh.gif turiu israsa, bet ten tiek daug skaiciu, kad visiskai nesuprantu, o ir angliskai parasyta.. jei gerai suprantu, tai 1:250.. bet jei i ten ziuriu g.gif

As paciu atsakymu nemaciau Man sudiktavo telefonu Tai man pirmas buvo 1:111 o antras 1:56 Antras visada sake tikimybe buna didesne nei pirmo. Apskritai tas kraujas man tai nesamone Pvz zinau net dvi mamas kurios tikimybe pagimdyti vaika su DS buvo apie 1:7000 toliau jokiu tyrimu nedare o gime vaikai su DS
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 10 16, 09:33)
As paciu atsakymu nemaciau Man sudiktavo telefonu Tai man pirmas buvo 1:111 o antras 1:56 Antras visada sake tikimybe buna didesne nei pirmo. Apskritai tas kraujas man tai nesamone Pvz zinau net dvi mamas kurios tikimybe pagimdyti vaika su DS buvo apie 1:7000 toliau jokiu tyrimu nedare o gime vaikai su DS

tai va, kad tas kraujas tik isskaiciuoja tikimybe. na man gal reiktu nurimti ir pasidaryti tu vandenu tyrima ir bus aisku, galu gale tikrai mums svarbu zinoti, 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 10 16, 09:35)
tai va, kad tas kraujas tik isskaiciuoja tikimybe. na man gal reiktu nurimti ir pasidaryti tu vandenu tyrima ir bus aisku, galu gale tikrai mums svarbu zinoti, 100 proc.

Bet tas tyrimas neviska parodo tai 100 nezinosit. PVZ mano sunelio apsigimimo nestumo metu nustatyti neimanoma
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 10 16, 09:58)
Bet tas tyrimas neviska parodo tai 100 nezinosit. PVZ mano sunelio apsigimimo nestumo metu nustatyti neimanoma

ne, jis parodo 100 proc nuo dauno, edvardsono ir patau sindromu.. protiniu tokiu, raidos sutrikimu aplamai niekas neparodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 10 16, 10:26)
ne, jis parodo 100 proc nuo dauno, edvardsono ir patau sindromu.. protiniu tokiu, raidos sutrikimu aplamai niekas neparodo 4u.gif

Tai del tu triju tai taip parodo 100 procentu
Atsakyti
Labas vakaras,
Uzsiregistravau vaika 11-29
O del neorologo vis dar pasimetusi esu. Pas ka Jus Vilniuje lankotes, kas jums skyre eiti pas genetikus ir kitus tyrimus?

Atsakyti