QUOTE(airv @ 2013 10 15, 18:40)
Sergu raumenų atrofija. Dėl tonuso sūnų labiausiai žiūri, nes žemas jis, bet kolkas nepasireiškia mano ligos simptomai. Jam dar darė ir kitus tyrimus, dėl atrofijos, gal dėl to tiek užtruko...sakė paskambins kai bus rezultatai, bet jei šią sav. nesulauksiu, tai kitą jau pati skambinsiu....
O magnetinis rezonansas su narkoze bus daromas?
tai gali buti, kad uztruko del to, kad tiesiog tyrimo metodika sudetinga
as pati ka tik is genetiko, del mano nestumo, tai paklausiau kodel ilgai daro tuos tyrimus, na ir del savo vaiko, kodel du menesius reiks laukt, tai sake tokia metodika
del magnetinio nezinau, bet kaip suprantu bus migdomas, bet ar narkoze nezinau

siule kompiuterine tomografija darytis, bet ji kaip supratau atitinka rentgena, o magnetinis tipo geriau.
QUOTE(veiducka @ 2013 10 15, 23:04)
man atrodo kad jam veikla netiko ne tiek tas buvimas kolektyve. nes seip jis megsta vaikus ir kieme zaidzia, ir pasiilgsta ir aplamai jis laaabai bendraujantis vaikas. visada visus kaimynus pasnekina, pasisveikina. jis toks labai lipsnus, neimanoma jo nemegti

tik ji labai isblasko kai nera veiklos, jis nemokedavo pabuti pats su savim, jei kazkokie darbeliai tai reikia jam ir po kelis kartus parodyt kad suprastu. o va mokykloje jau yra tvarkarasti, niekas bimbineti neleidzia. ir seip jis dabar su dideliausiu uzsidegimu kalba apie mokykla, nori ismokti skaityti, rasyti. mokomes ir dabar jau raideles parasyti, lavinam smulkiaja motorika nes mums ji silpnoka yra.
na svarbiausia kad jis laukia

viskas bus gerai manau tuomet
o man kita savaite biopsija, taip bijau

bet kartu suzinosiu 100 proc, ar laukiamam kudikeliui kas nors yra.. bet dabar suku mintis, o gal, o gal nesidaryt...