QUOTE(airv @ 2013 10 15, 13:05)
Vilniuje, telefonu paaiškinau problemas, tai į Kauną net neėmė, sakė iškarto į Vilnių važiuokite.
Pas mus kiek sudėtingiau, nes aš pati sergu genetine liga, nors ji neturi jokios įtakos raidos sutrikimams, bet gydytojai iškarto žiūri į sūnaus bėdas labai rimtai.
Mankštos poliklinikoje, bet įtariu, kad šiais metais į sanatoriją jau nespėsime. tik keli mėnesiukai liko, plius šventės gale metų, tai visi aptingsta.
o kokia tu serge genetine liga jei nepaslaptis?
siaip pats genetikas man sake, kad visus vaikus labai ypatingai tiria, kurie turi raidos sutrikimu ir mums jis dar israse siuntimus vidaus organu echo, sirdies echo ir magnetini rezonansa. jau vidaus organu pasidarem, tai viskas gerai, labiau neramu del magnetinio rezonanso.
idomu, kodel jums taip ilgai neatsako, gal bandykit skambintis?
mes buvom pirmoj mankstoj. siaubas, paskyre su dideliais vaikais, maniskis zioplinejo sake, nebent su juo visiskai uzsiimant, jis daro gerai, bet tada nukencia kiti vaikai. kineziterapeute nesupranta, kodel paskyre ne individualiai ir prie stuburo probleminiu vaiku
o siaip tai as pati noriu po nauju I sanatorija, bet cia man del darbo, dabar nedrisu prasyt atostogu, kai pati po nauju iseisiu I dekreta..
QUOTE(veiducka @ 2013 10 15, 14:22)
taremes ir su vaiko gyditoja ir psichiatre ir neurologe, patare tiesiog pertrauka daryti, bet kad ir po savaite ar dvieju keldavom i darzeli iskart vaika tampyti pradedavo, vemti pradedavo dar net neisejus is namu. aisku vietos darzely niekas nelaiko pusmeti
o tai su mokykla nebus tas pats? nes vaiko buvimas kolektyve vis labiau atitolinamas.. kazkaip jam vistiek reiktu buti, gal I koki bureli, terapija nueikit, kur buna vaikuciu?