Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš saldainių

Artėja euro įvedimas. Mano kolekcijoje atsirado ir euro ženklas iš saldainių smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mėgstu kurti kompozicijas ant taurių. Taurės suteikia lengvumo ir atrodo, kad kompozicija kabo ore. Šį kartą spalvos labai vasariškos, žinoma gėlėse Ferrero Rosher saldainiai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 08 22, 13:43)
Mėgstu kurti kompozicijas ant taurių. Taurės suteikia lengvumo ir atrodo, kad kompozicija kabo ore. Šį kartą spalvos labai vasariškos, žinoma gėlėse Ferrero Rosher saldainiai  smile.gif

user posted image

Kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Ir kaip čia neužsuksi. Visokių mandrybių pilni nameliai thumbup.gif
Atsakyti
Vaka, Aruna, ačiū, kad užsukot ir palikot po žodį wub.gif

---
Šį pirmadienį pas mane svečiuojasi daili damutė apsuptyje levandų ir rožių su Ferrero Rosher saldainiais smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 25 rugpjūčio 2014 - 12:12
Mėgstu dekoruoti butelius, nes kartu dovanojami net trys geri dalykai: gėlės, šampanas ir aišku saldainiai - puiki trijulė thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Vasara netruko prabėgti...tačiau ruduo ne ką spalvingesnis metas. Į mano puokštes grįžta oranžiniai, geltoni tonai.
Sveikinu visus su mokslo ir žinių diena bei nors ir virtualiai siunčiu po gėlytę, jums rinktis chrizantemą ar saulėgrąžą smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kompozicija vestuvėms su balandžiukais narvelyje. Narvelis - visiškas rankų darbas, puoštas rožėmis su saldainiais. Aukštis - 50cm. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Dar vienas vestuvinis darbas - vestuvinė arka su jaunųjų statulėle, puošta rožėmis su Ferrero Rosher saldainiais wub.gif Aukštis 50cm.

user posted image
Atsakyti
kokie torciukai smile.gif balionelis smile.gif auksarankes.
Atsakyti
skridaile - na ne visai torčiukai, bet saldūs tai tikrai smile.gif

---

40 rožių, kurių viduriukuose 40 Ferrero Rosher saldainių, 4 spalvų rožės - štai tokia "sudėtis" šios vestuvinės širdutės smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šiandien saldainių kompozicija su provanso atspalviais wub.gif

user posted image
Atsakyti