Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš saldainių

Šią savaitę dauguma mokyklų ir darželių švęs mokslo metų pabaigą, ta proga ir šios trys nedidelės rožių puokštelės su Ferrero Rosher saldainiais padėkoti auklėtojoms už suteiktas žinias smile.gif

user posted image
Atsakyti
Braškės iš saldainių kaip niekad šiemet populiarios .Kiekvienoje - po Vilniaus pergalės saldainį su vyšnia smile.gif

user posted image
Atsakyti
Jau greitai būsiu gimnastikos priemonių ekspertė Antrasis mano gimtastikos įrenginys, net tiksliai nežinau kaip jį pavadinti, na sakykime skersiniai gimnastei. Be abejo iš saldainių smile.gif Daugiau ČIA
user posted image
Atsakyti
O viskas prasidėjo prieš 3 metus nuo tokio dizaino puokštės su saldainiais. Smagu buvo komponuoti šią puokštę ir prisiminti pirmuosius žingsnius saldaininių gėlių kūryboje smile.gif pirmoji atrodė taip

user posted image
Atsakyti
Vasara - vestuvių metas, šios trys saldainių kompozicijos greitai džiugins jaunuosius wub.gif
user posted image

Atsakyti
Gėlėmis su saldainiais viduriukuose dekoruotas tauraus gėrimo butelis su idėja jį išlaikyti iki mergaitei sukaks 18metų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kiek esu kūrusi kompozicijų vazonėliuose, kiekvieną kartą gaunasi vis kitokia, savita, su kažkokiu akcentu. Šį kartą mane įkvėpė pastebėtas vazonėlis su lapukais

user posted image
Atsakyti
Pavadinčiau šį darbą - mėnesio geriausiu, gal net ir metų. Kiekviena detalė, kiekvienas centrimetras apgalvotas iki smulkmenų. Buvo malonu sukurti tokią dovaną. Taigi gramofonas iš saldainių Jūsų dėmesiui smile.gif

user posted image
Atsakyti
Praeitą savaitę sveikinom artimą žmogų su gimtadieniu, tai progai sukūriau tokią saldainių kompoziciją ant taurės su mano mylimom levandom wub.gif

user posted image
Atsakyti
Jau mano saldžioje kolekcijoje net trys gimnastikos prietaisai . Šį kartą buomas iš juodojo šokolado gimnastei smile.gif aguonose taip pat saldainiai rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 06 16, 13:45)
Pavadinčiau šį darbą - mėnesio geriausiu, gal net ir metų. Kiekviena detalė, kiekvienas centrimetras apgalvotas iki smulkmenų. Buvo malonu sukurti tokią dovaną. Taigi gramofonas iš saldainių Jūsų dėmesiui smile.gif

user posted image

Kažkas fantastiškai pasakiškai nerealaus bigsmile.gif swoon.gif. Jau galvoju kaip mano mamos jubiliejui faina būtų wub.gif
Atsakyti
O sakykit jūsų pagaminamas dovanas kasnors įstengia sugriauti? Kaip ir norėtųsi tuos saldainius suvalgyti, bet ranka nekiltų griaut tokio grožio wub.gif
Atsakyti