Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš saldainių

As sol - dėkui 4u.gif prašom kreiptis jei sugalvosit smile.gif
SheMe aš pati mėgstu praktiškas dovanas, kurios nekaupia vietos namuose, dėl to ir pati kuriu atitinkamus darbus kuriuos galima suvalgyti per daug nesukant galvos biggrin.gif aišku kiek žinau retai kas valgo, tačiau jei jau pradeda tai po vieną saldainį po vieną ir nebėra biggrin.gif

---

Liepa - pats vestuvių įkarštis, saldžių kompozicijų bus ne viena. Ši buvo skirta jaunavedžiams, kurie šventės temą pasirinko geltona-žalia. Žinoma kiekviename žiede yra po skanų saldainį
Gaila nepavyko padaryti geros kokybės nuotraukos dėl šviesos trūkumo...
user posted image
Atsakyti
Net 4 pasteliniai atspalviai įsipynė šiame 1,5 l šampano butelio dekore. Taip puikiai jie man susikomponavo. Akiai malonios vasariškos spalvos wub.gif Dekoras buvo skirtas moters jubiliejui smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip smagu - mano saldūs kūrinukai puoš vienos princesės saldų krikštynų stalą! Tos rožytės, kur po kaire, bus dovanėlės svečiams ir bus sustatytos ant stalų - puiki idėja nudžiuginti svečius originaliai įpakuotu saldainiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Vis ateinu seilės pavarvint ir akių 'paganyt' lotuliukas.gif
Grožis wub.gif
Prieš kiek laiko reiktų užsisakyt norima grožį? Ir kiek jis kainuoja? (mane domina vestuviu tematika). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 07 07, 15:06)
Vis ateinu seilės pavarvint ir akių 'paganyt' lotuliukas.gif
Grožis wub.gif
Prieš kiek laiko reiktų užsisakyt norima grožį? Ir kiek jis kainuoja? (mane domina vestuviu tematika). 4u.gif

Dėkui wub.gif saldumynų mėgėjai visada laukiami biggrin.gif

Dėl to laiko, tai kuo anksčiau tuo geriau. Galiu ir Kalėdoms užrašyti į eilę biggrin.gif visa kita papasakosiu asmenine žinute smile.gif
Atsakyti
Kad medaus mėnesis jauniesiems būtų dar saldesnis - "medaus" (iš tiesų tai saldainių) statinaitė dekoruota rožėmis su saldainiais viduriukuose wub.gif
user posted image
Atsakyti
Niekada nenuvysianti aguonų puokštė su Ferrero Rosher saldainiais jauniesiems. Juk nebūtinai dovanoti rožes, tiesa? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Atsimenate seną gerą filmuką "Bonifacijaus atostogos"? Šis liūtukas sukurtas būtent to filmuko motyvais .
Žinoma visas rankų darbo nuo pat pėdučių iki karčių ir žinoma su saldainiais smile.gif

user posted image
Atsakyti
Daili damutė apsuptyje spalvingų rožių ir natų su saldainiais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Vestuvinis laivas dekoruotas rankų darbo gėlėmis su saldainiais viduje

user posted image
Atsakyti
Esu kažkur girdėjusi sakant "Griežia kaip du smuikai"... t.y. puikiai vienas kitam tinka, sutaria, palaiko. Visai kaip santuokoje vyras ir žmona.... Taigi vestuvinė kompozicija "Du smuikai" .
Kiekvienas stilizuotas smuikas dekoruotas šimtai karoliukų, smuikus puošia rankų darbo gėlės su saldainių viduriukais.

user posted image
Atsakyti
Grįžtu po atostogų pasisėmusi naujų jėgų vacation4.gif . Tačiau prieš atostogas buvo nemažai darbelių, kuriuos reikia ir Jums parodyti. Štai pavyzdžiui kompozicija mažos mergytės krikštui iškeliavo į Joniškį. Prieš tai esu dariusi ir kompoziciją berniukui. Jos nuotrauka čia

user posted image
Atsakyti