Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje (II)

QUOTE(anetaa89 @ 2014 01 20, 20:29)
Sveikos, kaip jus Jadvyga is Gelezinio vilko gatves? siandien buvau pas ja. Labai miela moteriske, aplinka tai nlb miela, bet siaip prieme jaukiai ir papasakojo nezinau ar taikliai, dabarti kaip ir pataike, bet daugiau apie ateiti pasakojo, tai bus matyt ar pataike ar ne smile.gif

Kiek uztrukot ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 20, 23:37)
Kiek uztrukot ir kokia kaina?

Uztrukau apie 40minuciu, kaina 50lt
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 01 20, 11:51)
Kaip įdomu  g.gif  ką tik užsiregistravęs žmogus išsiduoda, kad jau seniai dalyvauja diskusijoje biggrin.gif Ko jūs čia registruojatės skirtingais nikais, regium ir kaip ten dar? Tai jūsų reklama čia neskani. Jūs čia vienintelė Elenos gerbėja ir vertintoja. Niekas jos nežino, tik jūs ir dar kelios jūsų suvedžiotos avelės. Ir jokių eilių, pasirodo, nėra. Jūs pati ir esat Elena? (galit neatsakyti) 4u.gif

Kodel taip piktai ir netiksliai?Esme ir yra tame kad Elena dirba su tais zmonemis,kuriems reikia pagalbos sunkiose gyvenimo situacijose .Nereiketu ju laikyti avelemis,jei jie nesedi forumuose ir neskleidzia tokio negatyvo.Patikekit,gerai dirbantiems zmonems reklamos nereikia,nereikia jos ir Elenai.O as tiesiog ja pasirinkau kaip geriausia,o del komentavimo manau kad cia pilnas teises turi tiek ...AVELES... tiek...LIUTES... Sekmes
Atsakyti
Buvau ir as pas Stanislova, tai tikrai jis nera iskripelis biggrin.gif numeralogaji jo paliko ispudi, pasakojo apie mane ir artima zmogu lik ilgai mus pazinotu. Kas liecia burima tai atejusi pirma karta mane pramete, nes po gimtadienio turejo praeiti tam tikras laikas, atejusi antra karta kaip cia jau ir minejo buvo parukymo ritualas ir liepe istraukti viena korta, istraukia kazkoki velnia, tuomet pasake kad esu keistas zmogus nes jam neleidzia man burti antra karta is eiles, bet kadangi atejau jau tai pabandys. Burimas taip praejo idomiai kadangi pati ejau noredama isiaiskinti tik viena klausima tai viskas kazkaip ir rutuliavusi aplink ji su kelias papildimais. Atsake i klausimus, nors jau buriant pasake kad viska ka jis pasakys man praeis pro ausis tada kazkaip nesupratau, bet nors atsakyma ir gavau, ta kuti jau buvau apgalvojusi ir pati pries tai bet vykdymo klausimu nieko nesiemiau gal tai jis ir turejo omeni smile.gif bet siaip jau kelios smulkmenos kurios jis minejo ivyko jau po keli dienu
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2014 01 13, 12:07)
Jau ketinau eiti pas ta giriama Stanislova, bet pakvipo savireklama  g.gif

tai cia visas sis skyrius yra reklama:)... deja geresnio budo dalintis informacija kol kas nera g.gif ... abejoju, kad eitumeme burtis is reklamos televizijoje biggrin.gif ... su tarologu Stasu esu susidurusi pries 4 metus visai atsitiktinai... pries tai teko pasiburti pas kelias burejas, bet nei pas viena is ju net nekilo noras sugrizti... o Stasas patiko del visai nestandartinio poziurio i burejo darba... jis ne tik papasakoja kurlink veda jusu poelgiai, bet ir kaip galima pakeisti situacija, kur ieskoti sprendimo keliu... vienintelis jo minusas (kaip ir minejo viena mergina)- prastas darbo laiko valdymas biggrin.gif ... daznai veluoja i susitikimus arba visai jie neivyksta:)... siuo atveju galiu duoti patarima/vaista- pries vykdamos pas ji, pasiskambinkite ir isitikinkite, kad jis neuzmirso ir kad tikrai bus... kaip tarologa tikrai rekomenduoju, nes mano akimis jis yra vienas rimtesniu ir stipresniu tarologu Lietuvoje. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms ateinančioms pasidalinti apie Stanislovą, labai įdomu skaityti smile.gif
Daiva74 - ar jums kas nors išsipildė, ką jis pasakojo prieš 4 m.? Ar jis tik patarimus dalino, kaip pasielgti? Nes žiūriu, daug kas būrimu vadina pasikalbėjimą, patarimų išklausymą, prieš tai išdėsčius savo problemą rolleyes.gif Mane labiau domina, kaip jis nuspėja ateitį 4u.gif Kad teisingai apibūdina žmones, jau supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Buria tai taip pat kaip ir visi kiti ivardyja kokia padetis yra dabar ir kas gali nutikti, pasikalbejimas buna daugiau tuomet kai pasako ka galetum pakeisti ar padaryti, pasielgti kitaip kad to isvengti arba pabandyt pakeisti kita linkme
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 01 21, 23:06)
Ačiū visoms ateinančioms pasidalinti apie Stanislovą, labai įdomu skaityti smile.gif
Daiva74 - ar jums kas nors išsipildė, ką jis pasakojo prieš 4 m.? Ar jis tik patarimus dalino, kaip pasielgti? Nes žiūriu, daug kas būrimu vadina pasikalbėjimą, patarimų išklausymą, prieš tai išdėsčius savo problemą  rolleyes.gif Mane labiau domina, kaip jis nuspėja ateitį  4u.gif Kad teisingai apibūdina žmones, jau supratau  mirksiukas.gif

manau, kad geras burejas tau duos tai, ko tau reikia:)... jei tau reikia tik ivykiu ir nieko keisti nenori savo gyvenime- tai ir gausi tik buvusiu/busimu ivykiu suvestine:)... jei i gyvenima ziuri siek tiek kitaip, nei didzioji dauguma- gausi patarimu... reikia suvokti viena tiesa: tai, kas vyksta musu gyvenime- yra pasekmes... o ivykiu priezastys yra mumyse paciuose... is to isteka, kad savo likima galima keisti (isskyrus stiprius karmos nulemtus ivykius, kuriu neimanoma isvengti... bet ju realiai buna nedaug)... todel as labiau orjentuota i patarimu gavima:)... kalbant apie Staso ateities pranasavimus, galiu pasakyti, kad manes jis nenuvyle... bet kaip ir sakiau- kiekvienam pagal poreikius 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

ar skaitėt šį straipsnį apie būrėjas Cosmopolitane? Pirma būrėja aiškiai Sveta iš Pašilaičių, antroji - Elena iš Baltupių, o kas trečioji? Kad tik nepataikius pas ją biggrin.gif

http://www.cosmopoli...s.d?id=63263178
Atsakyti
QUOTE(r.rasaite @ 2014 01 25, 17:21)
Sveiki,

ar skaitėt šį straipsnį apie būrėjas Cosmopolitane? Pirma būrėja aiškiai Sveta iš Pašilaičių, antroji - Elena iš Baltupių, o kas trečioji? Kad tik nepataikius pas ją biggrin.gif

http://www.cosmopoli...s.d?id=63263178

Idomu buvo paskaityti...as buvau pas kelias burejas per savo gyvenima, ir zinot ka, nei viena nieko nepasake, kas issipildytu 100 proc....jos tik geros psichologes....geriau gyventi savo gyvenima ir elgtis taip, kaip atrodo geriausia, o ne pasikliauti burejomis smile.gifsmile.gifsmile.gif bet cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lialondra: 25 sausio 2014 - 17:47
QUOTE(r.rasaite @ 2014 01 25, 19:21)
Sveiki,

Trečioji Silvija smile.gif
Kad tik nepataikius pas visas tris mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! smile.gif

Kas buvo ir kokia nuomonė apie Neringą Saladžę? smile.gif
Atsakyti