Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje (II)

QUOTE(Turtel @ 2014 01 15, 09:56)
laba, na zinokit, NEPETIKO visai, kiek man tiek mano pazistamai.  mano nuomone, ji  daugiau astrologe, bet vel gi, tikslios astologines prognozes nedaro, nes net gimino laikas turi itaka, bendrai astrologija, tokia kuria galima rasti ir internete, o taro kortos irgi, ..pasako  viska kaip skaito knyga, kiekvienos kortos paaiskinimas, ir tiek, taip kaip ji daro, galima paciai paimti kortos knyga ir skaityri reiksmes tu kortu. zinokit kiek buvau pas visokias burejas, Elena man  isvis nepatiko. cia mano muomone, ir neverta atiduoti tiek pinigu.

ir dar, taip ir negavau atsakymo kuri norejau , arba nors patarimo, zinokit geriau jau nueiti pas Svetlana is Pasilaiciau.... o ne pas senute kuriai ner ka veikti sedi skaito knygas ir ka parasyta knygoj pasakoja tau....bet vel gi pasikartosiu, cia mano nuomone, daug kas raso kad patinka, man ne
Atsakyti
QUOTE(lavoriukas @ 2014 01 12, 23:52)
Sveiki,
Buvau ir aš pas  Stanislavą (prie Ozo). Labai tiksliai papasakojo apie mane ir mano šeimą, atsakė į visus  klausimus. Buvau maloniai nustebinta, kad naudojo ne tik Taro kortas, bet ir numerologija, taip pat žiurėjo delną. thumbup.gif Atrodė, kad pažįsta mane ir mano šeimos narius, taip tiksliai visus apibūdino. Gavau atsakymus į man rūpimus klausimus, neliko abėjonių kaip pasielgti. Jo duoti patarimai pasiteisino. Likau labai patenkinta. Po manes pas jį ėjo mano sesuo, kuri netgi užsirašė į jo vedamus Taro korto kursus. Taigi dabar laukiu, kada turėsiu savo būrėją.  smile.gif Jo tel. Nr.861633111. tikrai patarčiau nueiti. Vienintelis jo minusas, kad buria tik rusų kalba.  verysad.gif

Buvau ir as pas ji smile.gif nemanau, kad tai savireklama..Tikrai apibudina viska 200 proc. apie tau rupimus asmenis ir tave pacia..o kiek pataike del ateities, paaiskes per siuos metus smile.gif Bet siaip labiausiai patiko is visu, pas ka esu buvusi..
Kol pacios nepabandysite- nesuzinosite smile.gif
Atsakyti
sveikos, ar esate buvusios pas Lobacioviene?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 01 16, 17:40)
sveikos, ar esate buvusios pas Lobacioviene?

esu bandziusi jai skambinti, burti kortom atsisake, kadangi, kaip pati teige, yra labai uzsiemusi zmoniu gydymu. Kitaip tariant, ji priima zmones su negalavimais, o ne siaip pasiburti.

P.S. jei kam pavyko pas ja patekti, butu idomu suzinoti nuomone.
Atsakyti
Kiek maždaug metų tam Stanislavui? Ar jis nėra gašlus senis kaip čia minėti kai kurie kiti vyr. lyties būrėjai? Elgiasi normaliai? (išskyrus kad žolytės patraukia) ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 01 16, 23:56)
Kiek maždaug metų tam Stanislavui? Ar jis nėra gašlus senis kaip čia minėti kai kurie kiti vyr. lyties būrėjai? Elgiasi normaliai? (išskyrus kad žolytės patraukia) ax.gif  biggrin.gif

nera senis, apie 40 m., elgiasi labai normaliai, kai buvau as zolytes netrauke
Atsakyti
O Stanislovas kalba gryna rusu kalba, ar galima susigaudyt ka sneka, jei rusu kalba man svetima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 17, 11:35)
O Stanislovas kalba gryna rusu kalba, ar galima susigaudyt ka sneka, jei rusu kalba man svetima?  g.gif

Jeigu visai nesuprantate rusiškai, tai sunkoka bus susikalbėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turtel @ 2014 01 15, 11:45)
ir dar, taip ir negavau atsakymo kuri norejau , arba nors patarimo, zinokit geriau jau nueiti pas Svetlana is Pasilaiciau.... o ne pas senute kuriai ner ka veikti sedi skaito knygas ir ka parasyta knygoj pasakoja tau....bet vel gi pasikartosiu, cia mano nuomone, daug kas raso kad patinka, man ne

Turtel,nuo kada knygos tapo jusu gyvenime neismanymo rodikliu?As Elenos paslaugomis naudojuosi jau ne vieni metai ir zinau kad ji viena is geriausiai nusimananciu tarologijos srityje ir visai ne kokia senute o pusamze issilavinusi moteris.Jusu komentaras manpasirode labai nutoles nuo tikroves,todel pagalvojau,ar neprasideda konkurencine kova bureju rinkoje.
Atsakyti
QUOTE(Turtel @ 2014 01 15, 10:45)

Nu zinote, ta diskusija darosi kazkokia neskani. Kam nepatinka skaitantys knygas, kam amzius uzkliuna. Gal tokiam zmogui reikia eiti pas kokia beraste zaliuke, gal ji bus autoritetas. O Elena tikrai labai issilavinusi, intelektuali moteris, gerai dirbanti ir kulturingai bendraujanti. Suprantu, kad kazkam kazkas gali nepatikti, bet as ja pasitikiu ir vertinu. Ir kas is mano pazistamu ejo, liko patenkinti. As rekomendavau ja ne karta.
Atsakyti
QUOTE(mickeviciute @ 2014 01 20, 02:02)
Nu zinote, ta diskusija darosi kazkokia neskani.

Kaip įdomu g.gif ką tik užsiregistravęs žmogus išsiduoda, kad jau seniai dalyvauja diskusijoje biggrin.gif Ko jūs čia registruojatės skirtingais nikais, regium ir kaip ten dar? Tai jūsų reklama čia neskani. Jūs čia vienintelė Elenos gerbėja ir vertintoja. Niekas jos nežino, tik jūs ir dar kelios jūsų suvedžiotos avelės. Ir jokių eilių, pasirodo, nėra. Jūs pati ir esat Elena? (galit neatsakyti) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip jus Jadvyga is Gelezinio vilko gatves? siandien buvau pas ja. Labai miela moteriske, aplinka tai nlb miela, bet siaip prieme jaukiai ir papasakojo nezinau ar taikliai, dabarti kaip ir pataike, bet daugiau apie ateiti pasakojo, tai bus matyt ar pataike ar ne smile.gif
Atsakyti