QUOTE(ader @ 2013 10 28, 12:02)
man tai turbut sirdi skaudetu jei skrisciau kur nors ilsetis ir vaiku neimciau kartu , kitu variantu net nesvarstau. Na gal ir mano vaikai ne problematiski, gali ir nevalge pabut

ir lektuve patupet jei reikia, bet uztai kai griztam, kaip smagu ju klausytis kai prisimena, kaip buvo ten ir ten, ka mate, kas labiausiai isimine. Ilga laika paskui kelioniu ispudziais gyvena.
Zinoma ir pazirzia ir pinigine tenka papurtyti kokiem niekam, bet tai smulkmenos
uztai kelionese visa seima buna kartu , ir pabendraujam normaliai ir nuotykiu buna ir sunkumus kartu iveikiam.
Labai smagu taip ir turi buti

o kai vaikai serga,nevalgo,nelipa i baseiną apie jūra smely is vis patyliu,jai per karšta buna maždaug iki 4 dienos jiems pradeda jaustis gerai tik ant vakaro,jai nenori nieko veikti tik verkti ir atsigauna būdami kambaryje,ar ir su tokeis vaikais iki pilnavertes atostogos,neisivaizduoju kaip galėčiau tik viena karta i metus kažkur tik vaikam skirt laiko atostogų ar Pan daugiau buna tik kartas i metus be vaiku

aš tikiuosi irgi kad musu mažoji greitai pradės pati kautis daiktus ir nekantraus atostogų nes ten bus tokia laiminga ir kaip kad matau seimyniniuose viešbučiuose seimas,bet deja daugiau šeimų maciau su per kreiptais veidais nes vaikam tas pats ar po palme ar po azuolu ar savo kiemely baseine.kuo didyn vaikai tuo didesne tikimybe kad jie ne tik veiks bet kartais ir nusišypsos atostogų metu