Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(liida @ 2013 10 27, 20:07)
Aš neskrisciau daugiau su mažais vaikais,man tai ne atostogos,o seip išvyka ir labiau problematiska nei poilsis ,ir sirgo vaikas ir Pan.aisku priklauso daug ir nuo pačiu tėvu juk visi skirtingi kiti nemato jokių nepatogumų kai nuo per šilto oro ir saules vaikas klykia jie vistiek patenkinti juk Kanaruose....o ir vaikų buna visokiu kurie be perstojo sypsosi džiaugiasi viskuom,ne suserga ir Pan.zodziu cia tik jum spresti pažįstant savo šeima ...maciau karta baseine raitelį sukosi šeima su trim mažamečeis ir dar leliuku,bet kokie įsigyti patenkinti grazu žiūrėt buvo kai tuo tarpu musu panele verkė nei baseino nei jūros nei valgyti nieko neisiulem....su tokeis patenkintais vaikais gal ir i pasaulio kraštą keliauiauciau..

Taip, atostogos su vaikais turi savo prieskonį smile.gif Daug priklauso ir nuo vaikų būdo, ir nuo "šeimos charakterio" smile.gif Mūsų vaikai irgi ne iš "paprastųjų" biggrin.gif tenka dažnai taikytis prie jų, man net minčių nekyla ilgai saulėje su vaikais būti, mes pabūname pora valandų, max tris , vaikštinėjant užeinam į vaikų aikšteles, važinėdami po salą, derinam taip, kad mašinoj išpultų pamiegot, kad būtų poilsio prie vandens ar pan.
O kaprizų buvo ir bus, bet dėl to juk nesedėsi užsidaręs namuose. Ir tą šeimą, kur matėte laimingą su vaikais, tikrai visi turi ir gražių ir nelabai gražių akimirkų. Gal būt kažkurią akimirką ir jūs šypsojotės ir kiti galvojo: va su vaiku atostogauja ir laiminga smile.gif O kai suserga, tai tikrai liūdna. esam ir mes turėję tokių atostogų, tik reikia nepamiršti, kad jei susirgo per vienas atostogas, tai nereiškia, kad susirgs ir per kitas mirksiukas.gif
Niekada nebus su vaikais tokios atostogos, kokios gali būti dviese, bet man, nors ir sudėtingesnės jos, bet pilnavertės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 10 27, 21:41)
Taip, atostogos su vaikais turi savo prieskonį smile.gif

Niekada nebus su vaikais tokios atostogos, kokios gali būti dviese, bet man, nors ir sudėtingesnės jos, bet pilnavertės smile.gif

Labai pritariu jūsų išsakytai nuomonei, tik norėčiau pridėti, kad reikia atostogų ir su vaikais, ir be jų. Bet, aišku, jei nėra galimybės, reikia rinktis keliauti tik visiems kartu!
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 10 27, 19:41)
Taip, atostogos su vaikais turi savo prieskonį smile.gif Daug priklauso ir nuo vaikų būdo, ir nuo "šeimos charakterio" smile.gif Mūsų vaikai irgi ne iš "paprastųjų" biggrin.gif tenka dažnai taikytis prie jų,  man net minčių nekyla ilgai saulėje su vaikais būti, mes pabūname pora valandų, max tris , vaikštinėjant užeinam į vaikų aikšteles, važinėdami po salą, derinam taip, kad mašinoj išpultų pamiegot, kad būtų poilsio prie vandens ar pan.
O kaprizų buvo ir bus, bet dėl to juk nesedėsi užsidaręs namuose. Ir tą šeimą, kur matėte laimingą su vaikais, tikrai visi turi ir gražių ir nelabai gražių akimirkų. Gal būt kažkurią akimirką ir jūs šypsojotės ir kiti galvojo: va su vaiku atostogauja ir laiminga smile.gif O kai suserga, tai tikrai liūdna. esam ir mes turėję tokių atostogų, tik reikia nepamiršti, kad jei susirgo per vienas atostogas, tai nereiškia, kad susirgs ir per kitas  mirksiukas.gif

Mes nuo 4 mėn keliaujam beveik per visas sirgo,keliaujam ir keliausim kartu ir nekartu,bet kaip ir sakiau vaikas vaikui nelygu,jai butu tokia alimybe nesivesciau mažu i atostogas.
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2013 10 27, 21:07)
juk visi skirtingi kiti nemato jokių nepatogumų kai nuo per šilto oro ir saules vaikas klykia jie vistiek patenkinti juk Kanaruose....o ir vaikų buna visokiu kurie be perstojo sypsosi džiaugiasi viskuom

gal juos paveikia tas laimės jausmas, kuris, kaip skaičiau, aplanko Kanaruose, kad kažkaip ten ypatingai žmogus pasijaučia laimingas, atsipūtęs, ir ramus. Nors man laimės jausmas visai ne su tuo asocijuojasi, ir ne nuo to priklauso, bet vis tik gal ten yra tikrai gera... čia labiau apie suaugusius, bet jei tėvams gerai, tai ir vaikai laimingi smile.gif

QUOTE(liida @ 2013 10 28, 00:03)
Mes nuo 4 mėn keliaujam beveik per visas sirgo,keliaujam ir keliausim kartu ir nekartu,bet kaip ir sakiau vaikas vaikui nelygu,jai butu tokia alimybe nesivesciau mažu i atostogas.

na tikrai, jei jie tokie sirgaliukai, atostogos sugadintos, bet vienose atostogose mūsų draugų irgi susirgo lėlliukas, tai matėme, kaip ta šeima susivienijo, kaip pergyveno ir kiek daug išmoko gyvenimo pamokų, kokią patirtį įgijo išgyvendami dėl vaikučio, žodžiu kelionėse visada viskas kitaip, bet ir "išmatuojama" tikrosios vertybės, na manau supratote apie ką aš čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2013 10 27, 18:16)
Prieš pora dienų grįžome iš TF. Gyvenome Costa Adeje pirmoje viešbučių linijoje. Mums labai patiko  bigsmile.gif  O dėl oro, tai naktimis buvo 25-26, apie 7 ryto apie 23-24, dienomis 29-32 laipsniai, tad nė vieną vakarą nereikėjo megztukų  mirksiukas.gif

Kokiam viesbuty gyvenot?
Atsakyti
man tai turbut sirdi skaudetu jei skrisciau kur nors ilsetis ir vaiku neimciau kartu , kitu variantu net nesvarstau. Na gal ir mano vaikai ne problematiski, gali ir nevalge pabut biggrin.gif ir lektuve patupet jei reikia, bet uztai kai griztam, kaip smagu ju klausytis kai prisimena, kaip buvo ten ir ten, ka mate, kas labiausiai isimine. Ilga laika paskui kelioniu ispudziais gyvena.
Zinoma ir pazirzia ir pinigine tenka papurtyti kokiem niekam, bet tai smulkmenos biggrin.gif
uztai kelionese visa seima buna kartu , ir pabendraujam normaliai ir nuotykiu buna ir sunkumus kartu iveikiam.
Atsakyti
Sveiki smile.gif

man kirba toks klausimas dėl apartamentų: ar nėra galimybės Tenerifėj tiesiog ten nuvykus susirast išsinuomot būstą? ar būtina užsisakinėt internetu?
Atsakyti
Laba visoms ir visiems
mūsų kelionė buvo i tenerifę 20-27.10.2013
skridome su Ryanair lektuvu iš vokietijos Baden-Baden į Tenerifę.Skridome tryse,aš mano vyras ir mūsų mažylis metukų laiko
nuomojomės mašiną savaitei kainavo 85 eur "cicar"-rasite "autoreisen" firmoje orouoste nuomos punktą.
viešbutį ieškojomės per www.booking.com
viešbutis buvo Golf Plaza.mokėjome apie 300 eurų už butą.buvo miegamasis,salionas,virtuve, vonios kambarys,didelė terasa.jei nori pusryčiauti ir vakarieniauti viešbutyje,tai kainuoja pusryčiai7,5eur, vakariene13,5 eur
vandens nepatartina gerti iš krano,nes jaučiasi labai smarkus fluoro/chloro skonis
dėl maisto parduotuvių tai jų pilna visoje tenerifėje
viešbutyje yra baseinai,tai super pasimaudyt,atsipalaiduoti...
prie viešbučio man asmeniškai nebuvo normalaus paplūdimio.iki normalaus paplūdimo reiktų pavažiuoti kokius du penkis km. mes buvome paplūdimy las Tejita.ten galima gulimas kėdes įsinuomoti visai dienai thumbup.gif aplamai geriau vežtis rankšluoščius gulimoms kėdėms gabentis
dėl lėktuvų tai per dieną iki dešimties skrydžių būna.tai girdisi tas lėktuvų triukšmas iš bet kokios viešbučio pusės.aišku jei nesėdi jame kiauras dienas tai jo ir negirdi..
neviską aplankėme galima sakyti per penkias dienas,mažai laiko tokiai salai,patarčiau kokiai 10-12 dienų ten važiuoti jei norite viską pamatyti.
o taip su mažu vaiku ištikro nėra lengva keliauti vien dėl pervargimo ir poilsio. parduotuvėse vaikams yra pilna visokių košyčių,mišinukų,tai dėl to nereiktų rūpintis..
yra kur nuomoti vaikams vežimus..vaikui taip pat kėdutę išduoda autonuomoje be jokių problemų,ji mums nekainavo nieko
kas gerai tenerifėje,jog niekur nemokėjome už parkingus,kad ir bet kokiam miestukyje
dėl lankymo vietų( patarčiau visus norimus objektus ppamatyti tai važiuoti iš ankstaus ryto) ką pamatėm,tai
1.Teidės ugnikalnį,deja neužkėlė nes buvo vėjas 100 km/h
2.Santa kruz,mums asmeniškai nepatiko,nes nieko įdomaus nepamatėme,buvo kitų miestelių kur buvo įdomiau
3.Buvome tam iskirtiniam paplūdimy kur garsusis Dakaro smėlis ar kaip ten.tai nieko ypatingo,nesimaudėm nes buvo didelis vėjas ir labai nešė smėlį.
4.Loro parkas.keturi šou patiko:su delfinais,orkom,ruoniais.papūgų šou nebuvom,bet labai daug papūgų narvuose
5.Buvome Puerto de La Kruz.labai grazus miestukas,labai grazu pasivaikščioti.radome bananų kurie kainavo 0,50 euroct/kg smile.gif o tenerifėje pilna bananų plantacijų,bananai tikrai kitokie nei lt ar vok,rekomenduoju paragauti thumbup.gif (kas dėl maisto,ragavome paella(lyg toks pavadinimas) tai kaip lt plova,tik yra su kuo tik nori valgyti,dar rekomenduoju pasiimti dienos žuvį,tikrai super žuvis thumbup.gif )
6.Las Mercedes miestelis-visiškai nieko ypatingo,labai mažas miestukas ir neypatingas schmoll.gif
7.Anaga-Taganana-ir visas rojus ant kalno-labai gražuuuuu.tik kai buvome užklupo lietaus debesys,nusileidus link įžymiojo paplūdimio tai saulė švietė jokio debesėlio
8.Los gigantes-Maska- super kanjonas thumbup.gif labai daug vaikšioti kanjone,bet super.tik neįsivaizduoju kai palyja kaip ten vaikščioti,nes vaikštai pačios upės vaga tarp dviejų kalnų..džiaugsmas geras kai pamatai po tų trijų keturių valandų vandenyną thumbup.gif iki los gigantes plauki su laivu,tai parodo ir delfinų šeimynas plaukiojančas arti kranto thumbup.gif
9.Jungle park- važiavome kažkaip iš kitos pusės kalno,tai pagal lankstinuką netiksliai suradom jį.čia buvo smagu pamatytį paukščių šou thumbup.gif labai patiko ereliai ir kiti gyvūnai thumbup.gif
10.Los americos-los christianos- visiškai nepatiko schmoll.gif ypatingai saugokitės "negrų",ikliuvom kaip sakant...pina moterys kasytes,iškart klauskit kiek kainuos,nes už vieną kasytę supinus pasakė 25 eurai doh.gif žodžiu atsargiai...kaži kiek tada kainuoja kad visą galvą supintu kasytėmis????aišku yra kurie ir laikrodžius pardavinėja ir narkotikus,kam reik ir viagros gausit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2013 10 28, 14:14)
10.Los americos-los christianos- visiškai nepatiko schmoll.gif ypatingai saugokitės "negrų",ikliuvom kaip sakant...pina moterys kasytes,iškart klauskit kiek kainuos,nes už vieną kasytę supinus pasakė 25 eurai doh.gif žodžiu atsargiai...kaži kiek tada kainuoja kad visą galvą supintu kasytėmis????aišku yra kurie ir laikrodžius pardavinėja ir narkotikus,kam reik ir viagros gausit smile.gif

Su negrem reikejo deretis, va seses plaukuosena, pradejom nuo 50euru, uzsibaige tuo, kad sumokejom 10 euru uz si darba bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2013 10 28, 14:14)
ypatingai saugokitės "negrų",ikliuvom kaip sakant...pina moterys kasytes,iškart klauskit kiek kainuos,nes už vieną kasytę supinus pasakė 25 eurai doh.gif

Prisiminiau apie tas negrikes. Jos dienos metu pina kasytes, o naktimis dirba prostitutemis cool.gif
Atsakyti
O kaip paskui issipinti tas kasytes? smile.gif

mes vis del to pirksim atskirai viesb ir atskirai biluetus, paziujejom, kad pigiau gaunasi, sutaupom 200£. Viesbuciu kainos per makaliaus puslapi neblogos.
Atsakyti
Ar rekomenduotumet vaziuot i Lanzarote sausio pradzioje?
Atsakyti