Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(vejunai @ 2013 11 03, 17:37)
blink.gif  oho sioks toks skirtumas sakyciau  biggrin.gif

Na ne šioks toks, o gan didokas, dviems žmonėms tokia ekskursija 240 eurų, o jei dar su vaikais, nes jiems tokia pati kaina šiai ekskursijai... virš 800 litų dviem asmenims? Už tokią kainą galima lėktuvo bilietus nusipirkt... prabanga blink.gif
Papildyta:
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 11 03, 17:40)
ryt patikslinsiu, gal ir suklydau, neturiu dabar po ranka saraso ekskursiju kainu, kuri parsiveziau pereita penktadieni grisdama is Tenerifes. Rasiau is atminties.

patikslinkit, būtinai, gal čia mus internetas klaidina 4u.gif
Gal jūs su Tezturu vykote į la Gomerą kartais? Jei taip, tai irgi buvo rusų kalba ekskursija?
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2013 11 03, 19:52)
Tez Tour ekskursiju kainas,tai jokios uzuominos apie nemokamas ekskursijas vaikams iki 12 metu nera g.gif Gal iki 6metu reikia moket 15eur?nes jiems iejimas i Loro parka nemokamas.

tikrai, nėra jokios užuominos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korespond: 03 lapkričio 2013 - 19:10
QUOTE(rasa32 @ 2013 10 28, 11:40)
Kokiam viesbuty gyvenot?

Iberostar Torviscas Playa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 11 03, 13:26)

Neitiketina kaina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(korespond @ 2013 11 03, 16:29)
aš tai randu, kad ji kainuoja 120 euru

http://s.tez-tour.co...rifeje_2100.pdf

g.gif

QUOTE(korespond @ 2013 11 03, 19:05)
Gal jūs su Tezturu vykote į la Gomerą kartais? Jei taip, tai irgi buvo rusų kalba ekskursija?

Kazkuriame forume skaiciau, kad zmones buvo labai nusivyle, kad vaziavo i La Gomera su eksursija.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 04, 08:59)
Kazkuriame forume skaiciau, kad zmones buvo labai nusivyle, kad vaziavo i La Gomera su eksursija.

Todėl ir klausinėju, kad išsiaiškinčiau su kuo geriausia vykti, nes apsisprendėme, kad patys greičiausiai nesikelsime. Su Tezturu suviliotų nebent lietuvių kalba, bet iš vietinių analogiška ekskursiją galima daug pigiau nusipirkti. Bet kiek tenka girdėti, net agentai yra rusakalbiai. sad.gif
Ar tai perskaitei rusų forumuose? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korespond: 04 lapkričio 2013 - 08:38
QUOTE(korespond @ 2013 11 04, 08:36)
Bet kiek tenka girdėti, net agentai yra rusakalbiai.  sad.gif
Ar tai perskaitei rusų forumuose?  unsure.gif

schmoll.gif , rase, kad labai mazai laiko leidzia pabuti Garajonay nacionaliniame parke. Daugiausia laiko praleidziama uzvezant i kokia nors suvenyru parduotuve ir restorane, kuriame ale galima paklausyti svilpiku kalbos. Bet rase, kad tai nieko panasaus i tikraja svilpiku kalba g.gif
Kaip supratau tikrojo La Gomeros grozio, keliajant su eksursija, nepamatysi g.gif
O gal tik jiems taip nepasiseke...
Atsakyti
Sveikos merginos,

Jungiuosi į keliautojų būrelį.
Jau turime bilietėlius į Tenerifę 2013.11.30-2013.12.07. Bilietus pirkau tarpininkus. Viso 4 asmenims pirmyn atgal gavosi 3220 lt. (Perėdimas bus į priekį Lutone, atgal Briuselyje).
Mane domintų toks dalykas, ar užteks mums tik rankinio bagažo? Ar vistik dar pasiimti registruotą? Vaikai nemaži, 5m ir 9m, tai realiai reikėtų tik lengvus rūbelius pasiimti g.gif Kažkaip neapsisprendžiu aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 04, 10:05)
schmoll.gif , rase, kad labai mazai laiko leidzia pabuti Garajonay nacionaliniame parke. Daugiausia laiko praleidziama uzvezant i kokia nors suvenyru parduotuve ir restorane, kuriame ale galima paklausyti svilpiku kalbos. Bet rase, kad tai nieko panasaus i tikraja svilpiku kalba  g.gif
Kaip supratau tikrojo La Gomeros grozio, keliajant su eksursija, nepamatysi  g.gif
O gal tik jiems taip nepasiseke...

tai žinoma, kad tiek nepamatysi, kiek pats važiuodamas, bet dėl tos švilpimo kalbos, tai tie, kas taip rašo, įdomu, kaip lygina, ar jie prieš tai jau yra susipažinę su tikrąja, kad gali palyginti? g.gif
Visokių tų atsiliepimų yra, žmonės juk skirtingi, todėl dažnai reikia savo galva vadovautis ir pasirinkti pagal save. Aš irgi mielai kelčiausi ir patys važinėtume, bet nusprendėme daugiau laiko skirti pačiai Tenerifei, o La Gomera pasiliksime kelionės pabaigai.
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2013 11 04, 10:32)

Mane domintų toks dalykas, ar užteks mums tik rankinio bagažo? Ar vistik dar pasiimti registruotą? Vaikai nemaži, 5m ir 9m, tai realiai reikėtų tik lengvus rūbelius pasiimti g.gif Kažkaip neapsisprendžiu aš smile.gif

Manau,kad tikrai uzteks tik rankinio ir dar ten liks vietos knygoms ir zaislams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2013 11 04, 09:32)

Uzteks rankiniu, tikrai neimk registruoto mirksiukas.gif

QUOTE(korespond @ 2013 11 04, 09:36)
Visokių tų atsiliepimų yra, žmonės juk skirtingi, todėl dažnai reikia savo galva vadovautis ir pasirinkti pagal save.

Tai aisku, tik parasiau ka perskaiciau. Kiekvieno teise rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 04, 11:12)
Uzteks rankiniu, tikrai neimk registruoto  mirksiukas.gif
Tai aisku, tik parasiau ka perskaiciau. Kiekvieno teise rinktis.

ačiū kad pasidalinai 4u.gif . bet neparašei, kur skaitei, įdomu būtų paskaityti pačiai.
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2013 11 04, 10:15)
ačiū kad pasidalinai  4u.gif . bet neparašei, kur skaitei, įdomu būtų paskaityti pačiai.

Nuorodos tikrai neidesiu, nes skaitau begale rusu forumu, tad neatseksiu kuriame konkreciai perskaiciau.
Na, bet vienaip ar kitaip, jei nusprendete su ekskursija vaziuoti, tai perskaitymas nieko nekeis smile.gif

P.s. jei beskaitydama uztiksiudar karteli, tuomet imesiu ir cia nuorodele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 04 lapkričio 2013 - 10:22
Ačiū už atsakymus.
Dar toks klausimėlis, ar verta iš Lutono tįstis į Londono centrą jei tarp persėdimu 6h?
Ar prasitrinti oro uoste? g.gif
Atsakyti