Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(klumpele @ 2013 11 04, 10:32)
Sveikos merginos,

Jungiuosi į keliautojų būrelį.
Jau turime bilietėlius į Tenerifę 2013.11.30-2013.12.07. Bilietus pirkau tarpininkus. Viso 4 asmenims pirmyn atgal gavosi 3220 lt. (Perėdimas bus į priekį Lutone, atgal Briuselyje).
Mane domintų toks dalykas, ar užteks mums tik rankinio bagažo? Ar vistik dar pasiimti registruotą? Vaikai nemaži, 5m ir 9m, tai realiai reikėtų tik lengvus rūbelius pasiimti g.gif Kažkaip neapsisprendžiu aš smile.gif

Tai kad grįžtant nebepriklausys nė rankinis bagažas, tik rankinukas, kaip suprantu, įvedamas nuo gruodžio. Pasitikslinkit.
Atsakyti
QUOTE(vme @ 2013 11 04, 11:16)
Tai kad grįžtant nebepriklausys nė rankinis bagažas, tik rankinukas, kaip suprantu, įvedamas nuo gruodžio. Pasitikslinkit.

Tai, kad atvirksciai prie rankinio bagazo ivedamas antras vienetas, t.y. maiselis, rankine, fotikas ar dar kas nors... Yra nurodyti ismatavimai.

Cituoju:
"UrkisTravel.lt primena, jog viena iš puikiausių „Ryanair“ naujovių – nemokamas antras rankinis bagažas, kurio matmenys turi neviršyti 35x20x20 cm. Tokius išmatavimus atitinka nedidelė moteriška rankinė ar maišelis su duty free parduotuvėje pirktomis prekėmis."

Papildyta:
Ryanair naujoves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 04 lapkričio 2013 - 11:25
QUOTE(korespond @ 2013 11 03, 19:05)
Na ne šioks toks, o gan didokas, dviems žmonėms tokia ekskursija 240 eurų, o jei dar su vaikais, nes jiems tokia pati kaina šiai ekskursijai... virš 800 litų dviem asmenims? Už tokią kainą galima lėktuvo bilietus nusipirkt... prabanga  blink.gif
Papildyta:

patikslinkit, būtinai, gal čia mus internetas klaidina  4u.gif
Gal jūs su Tezturu vykote į la Gomerą kartais? Jei taip, tai irgi buvo rusų kalba ekskursija?
Papildyta:

tikrai, nėra jokios užuominos  rolleyes.gif

Sveiki,

Taip, patikslinu. Sušlubavo mano atmintis verysad.gif Dieninė Teidė 33 Eur, Naktinė Teidė 120 Eur. Teztour puslapyje ir matau, kad nėra informacijos, bet priešpaskutinę dieną iki išvykimo, Teztour gidė pasakė, kad vaikams iki 12 m Loro parkas, La Gomero sala ir Teidė bus nemokamai. Siamo parkas mokamas. Kiek laiko truks ta akcija, tikrai nežinau. Bet kuriuo atveju nuvykus juk galima pasitikslinti vietoje.

Į La Gomero salą ekskursija vyko lietuvių k. Ją vedė gidė Jūratė. Labai įdomiai viską pasakojo. Lietuviškai ji vyksta tik trečiadieniais.
Atsakyti
QUOTE(vme @ 2013 11 04, 10:16)

doh.gif
Papildyta:
QUOTE(klumpele @ 2013 11 04, 08:32)
Sveikos merginos,

Jungiuosi į keliautojų būrelį.
Jau turime bilietėlius į Tenerifę 2013.11.30-2013.12.07. Bilietus pirkau tarpininkus. Viso 4 asmenims pirmyn atgal gavosi 3220 lt. (Perėdimas bus į priekį Lutone, atgal Briuselyje).
Mane domintų toks dalykas, ar užteks mums tik rankinio bagažo? Ar vistik dar pasiimti registruotą? Vaikai nemaži, 5m ir 9m, tai realiai reikėtų tik lengvus rūbelius pasiimti g.gif Kažkaip neapsisprendžiu aš smile.gif

tik rankinis bagazas,ir dar vietos liks mirksiukas.gif svarbiausia neprisideti perdaug rubu.
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2013 11 04, 09:39)
Ačiū už atsakymus.
Dar toks klausimėlis, ar verta iš Lutono tįstis į Londono centrą jei tarp persėdimu 6h?
Ar prasitrinti oro uoste? g.gif

http://www.tiesiai.l...uostai/liutonas

as nevaziuociau.
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2013 11 04, 11:43)
Ei merginos negąsdinkite dėl rankinio bagažo biggrin.gif

Taigi idejau nuoroda, kad rankinis bagazas lieka, + ivedamas dar vienas rankinis bagazas su 35x20x20 ismatavimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 04 lapkričio 2013 - 11:52
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 11 04, 12:33)

Į La Gomero salą ekskursija vyko lietuvių k. Ją vedė gidė Jūratė. Labai įdomiai viską pasakojo. Lietuviškai ji vyksta tik trečiadieniais.

Gal gali plačiau papasakoti, kaip vyko ekskursija? Ar tikrai ji tokia paskubom, mažai laiko parkuose, o daugiau prie suvenyrų parduotuvių praleidžiant ir visa kita. Dėkui 4u.gif Ir kiek kainavo?
Papildyta:
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 11 04, 12:39)

Skrydis tiesioginis, su 20kg registruotu bagažu.

tikrai 20kg, ne 15kg?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 04, 12:50)
Taigi idejau nuoroda, kad rankinis bagazas lieka, + ivedamas dar vienas rankinis bagazas su 35x20x20 ismatavimais.

As ta naujiena irgi esu girdejusi, dabar galvojau kad ne taip supratau biggrin.gif
Atsakyti
As manau, kad ekskursijos sekme priklauso nuo gido, kiek jis suinteresuotas papasakoti ir parodyti zmonems.

Papildyta:
QUOTE(korespond @ 2013 11 04, 11:53)
tikrai 20kg, ne 15kg?

Mano carteriniuose bilietuose parasyta 15kg. Pries 3 metus skridom carteriu buvo 20kg, dabar sake beliko 15kg g.gif
Rankinis 5kg.
Papildyta:
QUOTE(INGirJANG @ 2013 11 04, 11:53)
As ta naujiena irgi esu girdejusi, dabar galvojau kad ne taip supratau biggrin.gif

Gerai supratot smile.gif Is tiesu naujove thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 04 lapkričio 2013 - 11:56
QUOTE(Elvita @ 2013 11 04, 12:57)
As manau, kad ekskursijos sekme priklauso nuo gido, kiek jis suinteresuotas papasakoti ir parodyti zmonems.

O taip drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 11 04, 12:57)

Mano carteriniuose bilietuose parasyta 15kg. Pries 3 metus skridom carteriu buvo 20kg, dabar sake beliko 15kg  g.gif
Rankinis 5kg.

na jei su rankiniu, tada 20kg, bet registruoto tai 15kg
Atsakyti
Jūs visi šaunuoliai thumbup.gif , patys puikiai viską gerai žinote mirksiukas.gif Registruotas 15kg, parašiau standartiškai kaip kitų krypčių. Skubėjimas blink.gif Nors kaip pati skridau, rodė 18 kg, bet nieko nesakė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 11 04, 13:04)
Jūs visi šaunuoliai  thumbup.gif , patys puikiai viską gerai žinote  mirksiukas.gif  Registruotas 15kg, parašiau standartiškai kaip kitų krypčių. Skubėjimas  blink.gif Nors kaip pati skridau, rodė 18 kg, bet nieko nesakė  rolleyes.gif

čia kai pirmyn skridote ar atgal? g.gif
Atsakyti