Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

Nuotraukose nelabai matosi...bet lapų kokie ilgi kotai, viršūnes vis gnaibau, o kelių pelargonijų žiedų net nematyt, nes beveik iki lango vidurio išaugę kotai biggrin.gif vasarį reikės kaip reikalas apgenėti...

Atsakyti
o pas mane lapai gelsta ir krenta, jau nekas belikę verysad.gif kur saulėėė??? tamsu jom labai pas mane, vakare kad ir įjungiu lempikę bet tikrai mažai, matosi
Atsakyti
Maniškėms lapai masiškai negeltonuoja, kadangi šilta tai laistau kaip ir visas gėles, neleidžiu perdžiūti. O kadangi virtuvėje mažai būnu, tai šviesos gauna tik tiek kiek gamta duoda.
Dar visą mėnesį dienelės trumpės, o paskui jau bus smagiau...aišku galėtų saulė pasirodyti, nors kelias dienas per savaitę ir mums smagiau būtų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 11 20, 12:08)
Parodau savo žiemotojas smile.gif visoms nuskabytos viršūnės, gal susimylės ir pristabdys augimą...

Čia žiemojančios virtuvėje, netilpo visos į kadrą, bet atrodo panašiai

O čia mano "vaikų darželis"  smile.gif

Dar reikės įamžint kaip rūsyje žiemojančios atrodo, nes paskui pačiai bus įdomu pažiūrėt kaip nugenėsiu, kaip atžels,aišku, jei išliks gyvos...nes 17 šilumos, aklina tamsa ir drėgna  verysad.gif

Pas Jus visiskai dar rudeniu nekvepia, bujoja, zaliuoja bigsmile.gif thumbup.gif
blush2.gif blush2.gif blush2.gif uoj uoj tai man tai neat geeeda rodytis su foto blush2.gif irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2013 11 20, 17:04)
o pas mane lapai gelsta ir krenta, jau nekas belikę  verysad.gif  kur saulėėė??? tamsu jom labai pas mane, vakare kad ir įjungiu lempikę bet tikrai mažai, matosi

drinks_cheers.gif pas mane tokia pat beda, saules truksta ir man ir lepunelems doh.gif
Atsakyti
Vidam, Jūsų gėlės puikiai atrodo, nematau nei vienos išstypusios lens.gif
Daug turit bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū...jei jau jums taip atrodo, tai gal normalu tokiu laiku tokios retokos...

Aš lepūnių neturiu, o tos vardinės kur turiu,tai matyt ne lepūnės, nes nei kiek neatsilieka nuo kitų, o dar greičiau auga .
Ir esančios pas mane bus didžiulės, nes spėju iš lapų. Tai jau ne kambaryje auginti. Na matysim, kokie žiedynai bus, ar bus proporcija su lapais g.gif

Parodau Appleblossom Rosebud lapą

user posted image

O kurios yra lepiausios, sunkiai auginamos ir mūsų sąlygomis blogai žiemoja?
Noriu žinot, atsižymėsiu, kad tokių neįsigyti. Daug kas ne pirmus metus auginat, tai jau žinot mirksiukas.gif
Būkit geros, pasidalinkit patirtimi ir įspūdžiais ax.gif

Atsakyti
ale vidam tik augink tas lepiausias biggrin.gif turesi ka niancit,o tai neidomu,kai niekas nevyksta biggrin.gif o tada ir mums papasakosi apie tas lepuneles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2013 11 21, 09:38)
ale vidam tik augink tas lepiausias biggrin.gif  turesi ka niancit,o tai neidomu,kai niekas nevyksta biggrin.gif o tada ir mums papasakosi apie tas lepuneles rolleyes.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 11 20, 20:09)
O kurios yra lepiausios, sunkiai auginamos ir mūsų sąlygomis blogai žiemoja?
Noriu žinot, atsižymėsiu, kad tokių neįsigyti. Daug kas ne pirmus metus auginat, tai jau žinot mirksiukas.gif
Būkit geros, pasidalinkit patirtimi ir įspūdžiais  ax.gif

iš mano turimų nepastebėjau,kad kuri sunkiai augtų,nebent su žiedais bus sunkiau,matysiu pavasarį,vasarą kai prasidės žydėjimai
Atsakyti
Man tai rankos niežti, kaip nugenėti noriu. Bet turbūt geriau pavasario sulaukt, ane? Auga tos rožiažiedės kaip pasiutusios, milžinai tokie. Galėtų ir žiedynai tokie būti.
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2013 11 21, 08:38)
ale vidam tik augink tas lepiausias biggrin.gif  turesi ka niancit,o tai neidomu,kai niekas nevyksta biggrin.gif

Nea schmoll.gif aš turiu ką niančit, užtenka strepsiukų, o jei dar būrelis šitų susidarytų, tai jau nebūtų malonumo, o vargas karsta.gif

Aš irgi žiūrėsiu, kaip žydės...kiek žiedų, kokio dydžio ir tada bus atranka... smile.gif nes laikyti tik dėl skaičiaus nėra vietos...

Atsakyti
ale tik laikyk,lai sukala kas kokiu dar lentynu,ir pirmyn su vazonais biggrin.gif o vidam sanpauliju ar auginate?laikas isigyt butu veisliniu biggrin.gif
Atsakyti