Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

QUOTE(silvija72 @ 2013 11 21, 11:19)
ale tik laikyk,lai sukala kas kokiu dar lentynu,ir pirmyn su vazonais biggrin.gif

silvija, apsilankytum pas mane, tai taip nekalbėtum biggrin.gif sanpaulijų neauginu, nes kiek bandžiau vis nupudau...tai palikau ramybėje smile.gif
O pelargonijos man per didelės, kad rinkti kolekciją ir laikyti namuose. Jei nebūtų kur vasarą sodinti lauke tai turbūt visai neauginčiau.

Atsakyti
O man brangiausias spalio mėnesį siurprizą padarė- naujų švedukių parsiuntė- tik mūsų pašto "dėka" stagariukus gavau.. be lapų o švedai ir žydinčias ir su sukrautais žiedynai supakavo..- dabar po truputį gaivelėjas.. vat ko labiausiai gaila tai Lara Envoy- nu apsibliausiu jei neišgyvens doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krialda: 21 lapkričio 2013 - 12:02
Krialda tikėkimės, kad išgyvens 4u.gif esat prityrusi augintoja, gal kaip nors išpopinsit smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 11 21, 12:02)
Krialda tikėkimės, kad išgyvens  4u.gif esat prityrusi augintoja, gal kaip nors išpopinsit  smile.gif

Tai kad oi, nežinau- nežinau.. visų pirmą, tai visai kitokia veislė, labai skiriasi nuo mūsų įprastinių: ir augimo sąlygom ir išvaizda.. ir kaina jos kosminė per porą šimtų kronų.. vat ir sakau kad bliausiu.. nu ką teks dėl tos karalaitės jungt spec lempą, kai orchidėjos išmirė lempa ilsisi, ir žiūrėsiu kas bus.. gi graži "gyvatė" va nusiskolinau žiedų nuotrauką,
user posted image
Atsakyti
Krialda, tikrai kad gražuolė wub.gif dėl tokios ne gėda ir pabliauti biggrin.gif

Pastebėjau, kad pelargonijos labai jautrios tamsai...nes man kai siuntė tai tik vieną parą užlaikė Vilniaus paštas ir jau atkeliavo visiškai nugeltusios doh.gif bet aišku, kai toks trumpas laikas tai be vargo atsigavo ir naujus lapus išleido.

Atsakyti
Va, va- būtent, labai jautrios tamsai. Šaknys visų buvo gyvos, bet jau viršūnėlės tai atsiprašau.. o po išsodinimo, tai visiškai lapai numirė, tiesiog graudu žiūrėt, ir dabar labai jaučiasi šviesos stygius.. na, mano atveju iš tokios tolybės siųstis pelargonijas buvo tikra kvailystė.. betgi jei maniškis užsispyrė tai jau nieks jo neperkalbės.. va ir turiu apie ką šokinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei šaknys geros ir stiebeliai gyvi, tai tikrai nėra ko pergyventi dėl lapų smile.gif tausokite sveikatą, nes nervai labai kenkia 4u.gif 4u.gif džiaukitės tokiu vyru ir laukit pasirodant naujų lapelių, nusiteikit pozityviai mirksiukas.gif viskas bus gerai, pamatysit smile.gif

Atsakyti
Krialda, na jau gražumas neišpasakytas to kvietkelio. Žiedai tarsi vaškiniai, O atspalvis wub.gif wub.gif pasitelkit visą gelbėjimo armiją mirksiukas.gif
Atsakyti
Krialda, kad man tokį vyrą tongue.gif Maniškis tik burba, kad per gėles praeiti negali, o čia matai-net užsako naujų biggrin.gif Lobis, ne vyras thumbup.gif

O maniškės pelargonytės, tiek metinukės, tiek jaunimas bujoja ir vargo nemato. Aišku, gal kažkiek pastypusios, nes saulutės trūksta, nors ir stovi visos ant pietinių langų, bet lapų nebarsto, negeltonuoja ir atžaliukes leidžia.
Kai taip neblogai einasi, tai kaupiuosi pavasariniam kolekcijos didinimui topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2013 11 21, 11:55)
O man brangiausias spalio mėnesį siurprizą padarė- naujų švedukių parsiuntė- tik mūsų pašto "dėka" stagariukus gavau.. be lapų o švedai ir žydinčias ir su sukrautais žiedynai supakavo..- dabar po truputį gaivelėjas.. vat ko labiausiai gaila tai Lara Envoy- nu apsibliausiu jei neišgyvens doh.gif

kaip miela rolleyes.gif baltas pavydas apima ir dėl vyro, ir dėl gražuolių būrelio bigsmile.gif

tikėkimės, kad išgyvens, sustiprės ir pavasarį gražiai pasipuoš augintinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 11 19, 12:32)

Jediara, ačiū 4u.gif Parodykit saviškes ax.gif

Nelabai yra ką rodyti - žaliuoja ir tiek, dar vienas kitas žiedelis išlenda ax.gif Lapų geltimas jau kaip ir baigėsi, nes sunku joms buvo prisitaikyti prie radiatorių skleidžiamos šilumos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 11 19, 23:14)
Jediara tarkit viena kita zodeli apie lepuneliu prieziura.  4u.gif
Na gal as cia perdedu del savuju augintiniu, bet vistik pasidalinkit savais prieziuros receptukais mirksiukas.gif

Kad nelabai yra ką pasakoti - laistau kartą per savaitę, tuo ir baigiasi priežiūra smile.gif Svarbiausia, kad žaliuoja, tai tikiuosi, kad peržiemos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Krialda @ 2013 11 21, 14:24)
gi graži "gyvatė" va nusiskolinau žiedų nuotrauką,

Nuostabi gražuolė wub.gif , tikrai žinau, kad atgaivinsite mirksiukas.gif
Atsakyti
krialda,kas per grozis neregetas bigsmile.gif ,manau atsigaus,ir bus viskas gerai,kokiu tik pasirodo nera grozybiu,o as dziaugiuosi isigytomis is jediaros grazuolemis,visos gyvos,viena tik milfield gem buvo ant abejo,bet atsigavo,ir nauja lapuka isleido,tai labai dziaugiuos,cia pirmos mano veislines pelargonijos,pavasari ieskosiu dar kokiu cia wub.gif
Atsakyti