Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

QUOTE(Sparaxis @ 2013 11 21, 11:12)
Man tai rankos niežti, kaip nugenėti noriu. Bet turbūt geriau pavasario sulaukt, ane? Auga tos rožiažiedės kaip pasiutusios, milžinai tokie. Galėtų ir žiedynai tokie būti.

Manau,kad po virsunelę verta ir dabar nupjauti,nugnybti ,jei ne tamsoj,tai augs naujos šakos,darys kompaktišką krūmą, neeikvos veltui energijos. Gautus jaunus daigelius nugnybiau viršuneles po centimetrą,kad susiprastų šakotis,o ne stiebtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 11 21, 19:00)
...Gautus jaunus daigelius nugnybiau viršuneles po centimetrą,kad susiprastų šakotis,o ne stiebtis  biggrin.gif

Aš irgi gnaibau, o jei norit pasidaugint, tada galit auginti kol bus tinkamos įšaknydinti smile.gif

Atsakyti
Kas turi Lady Gertrude pelargonija
Atsakyti
Jei norit įsigyti,tai mačiau temoje "Perkam, parduodam..." Krialda siūlė Lady Gertrude smile.gif

Pirmame puslapyje yra surašyta kas kokias veisles augina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 22 lapkričio 2013 - 09:37
Krialda kartais tikrų perliukų išmeta pardavimui. Tada visus nagus galima nusigraužti, kad iki Vilniaus nusigauti neišeina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 11 21, 19:00)
Manau,kad po virsunelę verta ir dabar nupjauti,nugnybti ,jei ne tamsoj,tai augs naujos šakos,darys kompaktišką krūmą, neeikvos veltui energijos. Gautus jaunus daigelius nugnybiau viršuneles po centimetrą,kad susiprastų šakotis,o ne stiebtis  biggrin.gif

Tai kad ne ten nugnybt, o gerokai nurėžt reikėtų. Matyt vieną dieną pribręsiu ir nukaposiu tuos kelmus.
Atsakyti
Mergaitės, sulauksim pavasario- bus tų perliukų smile.gif va ir dar viena forumietė galės perliukais pasidalint thumbup.gif o dabar paskutiniai perliukai- ruduo.
Jei išgyvens mano naujokėlės turėsiu ir naują tulpiažiedę.. turiu Marbacka Tulpan.. šita kol kas gerai atrodo. Ašai jau visą tulpiažiedžių temą pas rusaites "perkrimtau", pasirodo tos "tulpės" padykusios: mutuoja-sportuoja, nori tulpėm pražysta, o jei nenori paprastais žiedais šeimininkę "pradžiugina" lotuliukas.gif
Taip kad dabar jas visas popinu, lepinu- o kitamet tikiuos jau kokio žiedelio sulaukti.
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2013 11 22, 11:33)
Mergaitės, sulauksim pavasario- bus tų perliukų smile.gif va ir dar viena forumietė galės perliukais pasidalint thumbup.gif o dabar paskutiniai perliukai- ruduo.
Jei išgyvens mano naujokėlės turėsiu ir naują tulpiažiedę.. turiu Marbacka Tulpan.. šita kol kas gerai atrodo. Ašai jau visą tulpiažiedžių temą pas rusaites "perkrimtau", pasirodo tos "tulpės" padykusios: mutuoja-sportuoja, nori tulpėm pražysta, o jei nenori paprastais žiedais šeimininkę "pradžiugina" lotuliukas.gif
Taip kad dabar jas visas popinu, lepinu- o kitamet tikiuos jau kokio žiedelio sulaukti.

ir as noresiu pelargoniju. pas mane sunkiai pavyksta dauginti. Vis puva stiebas. Kai pavasari turesite augaliuku nepamirskite manes.
Atsakyti
francia, pūva stiebas? gal jos per šalta ir per šlapia.. pabandykite dauginti pavasariop- ir šilčiau ir saulutės daugiau..
Parašykite man pavasarį- tikrai turėsiu ką gražaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2013 11 22, 12:21)
francia, pūva stiebas? gal jos per šalta ir per šlapia.. pabandykite dauginti pavasariop- ir šilčiau ir saulutės daugiau..
Parašykite man pavasarį- tikrai turėsiu ką gražaus smile.gif

aciu, lauksiu pavasario
Atsakyti
Žiemą gudrauju. Įkišu šakelę,jei reikia nurežti,į vazoną kambariniu gelių. Ne taip ilgai užsilaiko dregme palaisčius Ir papildomai nereikia rūpintis atskiru vienetu..Balta karališka jau įsikibus į gyvenimą laukia jos norinčių. Dar laukia operacija ir meginimas įšaknydinti, Tik kad pavasarį teks išrauti,bet ,manau,pakes persodinimą.
Atsakyti
mano karališkos kiek nugenėjau irgi visos prigijo,tiesiai į žemę susodintos thumbup.gif
iš vis aš su jų prigijimu vargo nematau schmoll.gif
Atsakyti