Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 26, 16:11)

ir ziedu yra smile.gif
Atsakyti
Uzniestejo man nagai, tai griebiau siandien ir persodinau kelias augintines-margalapes, bu jau taip suvarge buvo.
Laikas ar nelaikas persodinti tai nezinau, bet jau taip uzsinorejau ir vsio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 01 26, 11:05)
O aš nuėjau į rūsį ir išsigandau doh.gif  visos atsibudusios ir smarkiai auga. Esu priversta jau temptis į namus, nes negaliu ilgiau laikyti, labai išseks. Paruošiau kuo šviesesnę  vietą kur dėsiu...laukia persodinimas, genėjimas...

Įdedu parodyti, gal dar nemačiusios tokių 

Kai jas nugenesit, ikelkit nuotrauka, butu idomu pamatyt.
Atsakyti
Persodinti labai tinka vasario 15-16 dienomis ( pilnatis, mergelė, gal ir ankstoka, bet tinkamiausia kovo 14-15-16 dienomis (priešpilnis, mergelė).
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 01 26, 23:36)
Uzniestejo man nagai, tai griebiau siandien ir persodinau kelias augintines-margalapes, bu jau taip suvarge buvo.
Laikas ar nelaikas persodinti tai nezinau, bet jau taip uzsinorejau ir vsio  rolleyes.gif

aš irgi kelias persisodinau,Vankuverė kaip gražėja jau wub.gif ,o kaip paaugo wub.gif

QUOTE(Monsė @ 2014 01 27, 06:47)
Persodinti labai tinka vasario 15-16 dienomis ( pilnatis, mergelė, gal ir ankstoka, bet tinkamiausia kovo 14-15-16 dienomis (priešpilnis, mergelė).

4u.gif ačiū persodinėsim ir tomis dienomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 27, 09:20)
aš irgi kelias persisodinau,Vankuverė kaip gražėja jau  wub.gif ,o kaip paaugo  wub.gif

Labai idomu kaip dabar ji atrodo rolleyes.gif kada tai foto imeskit mirksiukas.gif jusiskes swanland pink ir swiss star sakotis po truputi pradeda. Saunuoles mano, puikiai ziemoja.
Papildyta:
QUOTE(Monsė @ 2014 01 27, 07:47)

Aciu uz informacija 4u.gif na tuomet reukes pasiplanuoti masisi persodinima. Bus garantuotas darbadienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 01 27, 08:43)
Labai idomu kaip dabar ji atrodo rolleyes.gif  kada tai foto imeskit  mirksiukas.gif jusiskes swanland pink ir swiss star sakotis po truputi pradeda. Saunuoles mano, puikiai ziemoja.

aišku žinant kokia ji turi būti tai dar toli,bet man ji graži wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monsė @ 2014 01 27, 08:47)

Jau nuo senovės laikų gėlės sodinamos per jaunatį rolleyes.gif Tačiau gerai Garbanė rašė - turiu norą ir sodinu, svarbiausia gera priežiūra thumbup.gif
Atsakyti
Mano močiūtė visada sodindavo per trečią mėnulio jaunaties dieną. O aš nepaisau, persodinėju visas gėles tada, kai reikalas prispiria, o dažniausiai , kai užeina noras biggrin.gif

Atsakyti
Bet geneti,jei prastai atrodo krumeliai,gal reiktų susgribt dabar,kol neatejo jaunas menulis.Yra juk paskyta,kad jaunam genint ir nužudyti galima,čia gal apie medžius,bet...
Atsakyti
Na matysim, užsižymėjau ant vazonų kada nugenėjau ir persodinau. Ir specialiai paliksiu porą patvarkyti per jauną, žiūrėsim kas gausis smile.gif

Atsakyti
Gerai,kad mano karališkosios sklepe,vel ,mačiau,baltasparniais apkibusios.Kai rudenį pirmą kartą purškiau,tai nepadejo,išsigandau,kad actara pasenus,bet paskui,apverus aukstyn kojom,gerai nupurskiau apačias lapų,tai buvo pranykusios,Šiaip piktoka ant tų karališkų,seni krųmai nežydi gausiai,jaunu,grozio nepatyriaiu
nes išdalinu.Senes žadu stipriai supjaustyt dauginimui ir atsikratyti blush2.gif Sakykit,kas noresit,tik ne dabar,kad galvoj kvailoj nereiketų laikyti.Gal po menesiuko kas noresit,pačios pasidauginsit,atsiųsiu dovanų.
[COLOR=deeppink]*MONAMI* karališka miegamajame,tai be tų utėliukų stovi. Kol kas nieko neprašai iš manes,nelabai ir turiu ko nuostabaus.Mano sitos neblogai žiemoja,tad gal vertos grieko deriniuse. nera labai greit augančios,tad reikia užsiauginti .Amžių jų ir pamirštu,ilgalaikes jos pas mane
http://images108.fot...lytes556-vi.jpg
čia daugiau akis paganyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 27 sausio 2014 - 10:34