Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

QUOTE(karosimi @ 2014 01 18, 09:38)
O maniskes visas parazitai uzpuole mazi balti musiukai. galvoju gal mesti lauk jas reike ar kokios chemijos pirkti nes ukisko muilo tai nebijo
Papildyta:
Ai dar pamirsau paklausti ,mano kilmingosios labai istyso gal reikia pjautiir saknydinti kaip manot g.gif

Cia tikriausiai baltasparniai, lyg tai su kokakola merginos trucija, as nebandziau, nes parazitu iki siol neturejau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Reik pajudinti temą, o tai jau labai toli ji nustumta doh.gif

Man sunkiausiai šiemet žiemoja svyrančios- bijau, kad Harlequine Rosy'o'Day gali ir nebeatželti unsure.gif Ir tuo pačiu galvoju, kad reiks tų svyrančių nepasilikti kitai žiemai, daug vietos užima, vargsta unsure.gif

Visos kitos laikosi puikiai. Appleblossom Rosebud vieną viršūnę sausio pradžioj nulaužiau, išleido šaknis vandeny thumbup.gif Ta proga vakar aplaužiau Wedding Royale rolleyes.gif

Taip smagu, kad diena jau pastebimai pailgėjo, o saulė daug kaitresnė, nors lauke ir šalta.
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 01 24, 18:31)

Man sunkiausiai šiemet žiemoja svyrančios- bijau, kad Harlequine Rosy'o'Day gali ir nebeatželti unsure.gif Ir tuo pačiu galvoju, kad reiks tų svyrančių nepasilikti kitai žiemai, daug vietos užima, vargsta unsure.gif

Štai todėl aš jų ir nelaikau žiemą rolleyes.gif Dar miršta Happy Appleblossom, bet jos nelabai ir gaila, nes lepi, o žiedų būdavo mažai....
Atsakyti
man svyrančios irgi labai suvargo,nuskurdo,jei neatsigaus,tai irgi nepasiliksiu schmoll.gif
Atsakyti
Mano svyrancios irgi nedziugina, pavasario kazin ar sulauks, bet kad aplink kiek pasiklausau tai svyrancios sunkiai ziemoja unsure.gif
Gerai kad jau saulytes daugiau, augaliukams linksmiau thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau galvojau išmėtyti savo pelargonijas blush2.gif vietos nėra, nustybusios...o dar iš rūsio reiks parsitempti...bet peržiūrėjau pernai metų nuotraukas, pagalvojau jūs rodysitės, džiaugsitės žiedais, o ką aš... g.gif
Tai taip kol kas ir liko visos lotuliukas.gif

Iš svyrančių liko dvi žalialapės, tokios nuosprogos. O margalapė pradėjo augti, leidžia naujus lapukus, kai padėjau ant palangės. Kaip gaila, kad nėra visoms ten vietos verysad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 01 25, 15:35)
Aš jau galvojau išmėtyti savo pelargonijas blush2.gif vietos nėra, nustybusios...o dar iš rūsio reiks parsitempti...bet peržiūrėjau pernai metų  nuotraukas, pagalvojau jūs rodysitės, džiaugsitės žiedais, o ką aš... g.gif
Tai taip kol kas ir  liko visos  lotuliukas.gif

Iš svyrančių liko dvi žalialapės, tokios nuosprogos. O margalapė pradėjo augti, leidžia naujus lapukus, kai padėjau ant palangės. Kaip gaila, kad nėra visoms ten vietos verysad.gif

Kokia grazuole margalape wub.gif thumbup.gif kaip roziaziede bornholm. O kokios spalvos ziedai?
Vidam ar negaila butu ismest tas varguoles?
Pasiilgau ziedu unsure.gif siandien irgi perziurejau foto praejusiu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 25 sausio 2014 - 16:02
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 01 25, 16:01)
Vidam ar negaila butu ismest tas varguoles?

Jei nebūtų gaila, jau būtų išneštos į laiptinę biggrin.gif o pradingimas iš ten, dienų klausimas biggrin.gif

Ta margalapė svyranti žydi šv.ružavais žiedais. Aš niekada neauginau svyrančių, tik pernai, kai prisiskaičiau čia forume, kad jų žiedai nebijo lietaus, tai susigundžiau parsinešti atžalų. Matysim, kaip čia mums šiemet seksis.

Atsakyti
Vidam, labai graži margalapė, tokią vien dėl lapų verta auginti wub.gif

Labai norėčiau iš svyrančių šios PAC Viva Carolina (nuotrauka iš rusiško forumo):

user posted image

Ir būtinai pirksiu svyrančių pelargonijų daigelių pavasarį, man jos visos gražios, tik jau žiemą tai nedraugausim.

Kai pagalvoji, dar už mėnesio jau turėtų atsirasti prekyboje daigiukai wub.gif Man žiema labai patinka dėl dviejų įvykių- kelionė slidinėti ir daigų pirkimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 01 25, 18:23)

Labai norėčiau iš svyrančių šios PAC Viva Carolina (nuotrauka iš rusiško forumo):

Šia buvau susidomėjusi, bet dėl žiemojimo iš savo norų sąrašo išbraukiau, kad džiaugtis tik vasarą, truputį per brangiai kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 01 25, 17:29)
Šia buvau susidomėjusi, bet dėl žiemojimo iš savo norų sąrašo išbraukiau, kad džiaugtis tik vasarą, truputį per brangiai kainuoja  rolleyes.gif

Galvoju, kad gal vienai svyrančiai ir galėčiau sukurti normalias žiemojimo sąlygas g.gif Bet žinoma, pirma dar ją gauti reikia :-)
Atsakyti
Man tai gaila Bauxof parduotuvės. Pas mus Alytuje pagrindinė parduotuvė buvo ,kas liečia daigelių ir šiaip gėlių asortimentą. Jei bus noras, tai gal palėksim iki Punios pažiūrėti...nors ir taip jau per daug tų gėlių. Būtų galima kasmet naujas nusipirkti ir nereikėtų per žiemą vargti, bet man antrametės ar trečiametės gražesnės. Pirmais metais neužauga didelės.
PAC Viva Carolina graži, ypač patinka didžiažiedės. Kažin kaip mano taškė išsilaikė rytoj jau ją parsinešiu.

Atsakyti