Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

Bet mūsų lietuviškos svyrančios iš džiuvesių,kaip feniksas iš pelenų atsikelia pavasrį. tad visas reikalas toli nuo akių laikyti bigsmile.gif Pavasrį ,speigui praėjus,išsinešu lauk.kad kaltūnus išvalyti,tiek daug šiukšlių.labai arti smerčio atrodo tuščiavidurės,bet vasarą vis tiek džiugina kaskadomis.Pavyzdingai laikosi raudonos pilnavidures,jei nenušalo per pastarasias naktis doh.gif pati sergu,tai nelabai šokineju jų tikrint blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Darsė @ 2014 01 24, 16:31)
Sveikos 4u.gif

Man sunkiausiai šiemet žiemoja svyrančios- bijau, kad Harlequine Rosy'o'Day gali ir nebeatželti unsure.gif Ir tuo pačiu galvoju, kad reiks tų svyrančių nepasilikti kitai žiemai, daug vietos užima, vargsta unsure.gif

O ji tau gražesne,negu pink sibil?
Atsakyti
Kompaktinės pas mane viename darbe, ten labai karšta, bet joms kaip ir nieko. Pirmadienį įmesiu kaip atrodo svyrančios, jos žiemoja prie +14-16C. Po kol kas dar laikosi gerai.

user posted image
Atsakyti
Para, šauniai išsilaikėt thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 01 25, 18:37)
O ji tau gražesne,negu pink sibil?

Neprilygsta žiedų gausa Pink Sybil, bet įdomi, gal ne tiek graži, kiek man brangi dėl to, kad buvo mano pirmam švediškam užsakyme ax.gif

Štai čia ji matosi, dešiniam vazone arčiau sienos; akivaizdu, kad Pink Sybil daug puošnesnė:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 01 25, 22:03)
Neprilygsta žiedų gausa Pink Sybil, bet įdomi, gal ne tiek graži, kiek man brangi dėl to, kad buvo mano pirmam švediškam užsakyme ax.gif

Štai čia ji matosi, dešiniam vazone arčiau sienos; akivaizdu, kad Pink Sybil daug puošnesnė:

Labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 01 25, 20:03)

O tai čia kaip ir lengva palyginti,kuri iš trijų gyvibingesne smile.gif
Atsakyti
O aš nuėjau į rūsį ir išsigandau doh.gif visos atsibudusios ir smarkiai auga. Esu priversta jau temptis į namus, nes negaliu ilgiau laikyti, labai išseks. Paruošiau kuo šviesesnę vietą kur dėsiu...laukia persodinimas, genėjimas...

Įdedu parodyti, gal dar nemačiusios tokių biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 01 26, 12:05)
O aš nuėjau į rūsį ir išsigandau doh.gif  visos atsibudusios ir smarkiai auga. Esu priversta jau temptis į namus, nes negaliu ilgiau laikyti, labai išseks. Paruošiau kuo šviesesnę  vietą kur dėsiu...laukia persodinimas, genėjimas...

Įdedu parodyti, gal dar nemačiusios tokių  biggrin.gif

user posted image

Atrodo nekaip smile.gif bet gal suzaliuos.

Gal kas zino palankia diena pelargoniju genejimui?
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2014 01 26, 13:35)
Atrodo nekaip smile.gif bet gal suzaliuos.

lotuliukas.gif jau tos dvi kur parsinešiau apgenėtos ir persodintos. Užsirašiau ant vazonėlio datas, tai bus matyti kada sužaliuos. O kitas tai rytoj iš karto rūsyje patvarkysiu, nereikės į namus šiukšlių temptis. Sužaliuos, sužaliuos ne pirmi metai biggrin.gif šaknys gyvos, šakos irgi...

Atsakyti
dauguma taip atrodo rusiuose laikomos wink.gif nieko nuostabaus, vasara bus neatpazystamos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 01 26, 11:05)
O aš nuėjau į rūsį ir išsigandau doh.gif  visos atsibudusios ir smarkiai auga. Esu priversta jau temptis į namus, nes negaliu ilgiau laikyti, labai išseks. Paruošiau kuo šviesesnę  vietą kur dėsiu...laukia persodinimas, genėjimas...

Įdedu parodyti, gal dar nemačiusios tokių  biggrin.gif

oho kokios tysaliukės biggrin.gif

aš šiandien irgi pusdienį šokinėjau apie namie laikomas,ryt leisiuos į rusį tvarkyti ,bet ten jos laikosi mačiau neblogai,kurios ant saulės tai net nemiegojo schmoll.gif
Atsakyti
na va aptvarkiau foto čia matosi kur ir kaip kurios žiemoja smile.gif
Atsakyti