Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

Klausykit mergikės, gal kuri su tokiu biesu esat susidūrusios ir žinot kaip kovot - nugis kažkoks negėris jau antrą pelargoniją baigia nudaigot doh.gif Pradeda nuo kakliuko ne tai kad džiūti, bet atrodo kad stiebas viduje sudžiūna, nes lieka laisva odelė patamsėjus ir kyla aukštyn. Viena taip ir numiro, nes nesupratau kas darosi, o kitos dar spėjau viršūnėles nusiskinti pridaiginimui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 10 17, 19:36)
ant palangių paprastų tikrai neauginčiau..

vajeeee.. kaip nuvertino bevardes unsure.gif O aš tai auginu ant palangės, man vistiek gražu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 10 18, 10:53)
vajeeee.. kaip nuvertino bevardes unsure.gif O aš tai auginu ant palangės, man vistiek gražu smile.gif

grožis vardų neturi smile.gif kiekviena savaip graži ir miela akiai, o vardai tam, kad nepasimestume grožio jūroje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 10 18, 11:49)
... nugis kažkoks negėris jau antrą pelargoniją baigia nudaigot  doh.gif  Pradeda nuo kakliuko ne tai kad džiūti, bet atrodo kad stiebas viduje sudžiūna, nes lieka laisva odelė patamsėjus ir kyla aukštyn.

Pagal mane bus juodoji kojelė užpuolus. Kaip gydyti nežinau..ko gero niekaip g.gif kažką esu pelargonijų temoj skaičius pavasarį, tik nepamenu kurios buvo užpuolusi, bet atrodo lig tai Pieninės.

O gal ir ne juodoji kojelė? kas susidūrė pasakys kokia ten pradžia ir kaip atrodo g.gif Gal per šalta ir per šlapia...o pelargonijos to nemėgsta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 spalio 2013 - 13:23
QUOTE(Vidam @ 2013 10 18, 14:15)
Pagal mane bus juodoji kojelė užpuolus. Kaip gydyti nežinau..ko gero niekaip  g.gif kažką esu pelargonijų temoj skaičius pavasarį, tik nepamenu kurios buvo užpuolusi, bet atrodo lig tai Pieninės.

Ta juodoji kojelė tai tikrai pas Pieninę buvo. O ne nuo per didelio laistymo ji atsiranda? Švieoss trūkumas ir drėgmė? gal ir klystu.
Atsakyti
Gali būti pagal simptomus pasiskaičiau g.gif Tik vat, kad jos perlaistytos pas mane tikrai nėra, kaip tik vis padžiovinu, kai palaistyt pamirštu tongue.gif
O susirgo būtent iš Pieninės gauti daigeliai... Matyt persinešė sporos, nes kiek supratau grybelis kaltininkas. Reikės fungicido nusipirkus nuvaryt visas profilaktiškai.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 10 18, 11:53)

Puikios thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, labai noreciau auginti PINK SYBIL, gal kuri auginate ir galetumete pasiulyti per AZ? Buciau dekinga ir atsilyginciau.
Atsakyti
O as labai noreciau swanland pink
Atsakyti
QUOTE(*Jūros žvaigždė* @ 2013 10 18, 21:41)
Sveikos, labai noreciau auginti PINK SYBIL, gal kuri auginate ir galetumete pasiulyti per AZ? Buciau dekinga ir atsilyginciau.

jei tai svyranti, tai tada turiu 4u.gif man su pavadinimais irgi prastokai, bet kiek pamenu tai pas mane sibyl atpažino, tik internete vienur ji pink, kitur blue g.gif pagooglinau- manoji.bet kaip sakau- vienul labiau į pink, kitur į blue panaši- kaip atskirt? :ohgal labiau blue vis dėl to pas mane, ciklameno spalva arčiausiai teisybės
va radau pvz palyginimui http://www.jerseypla...bo-ready-plants , mano blue pagal čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 19 spalio 2013 - 10:29
kas baltos svyrančios ieškojo?

o geltonų gal kas auginat?bais pradėjo ta spalva traukt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 19 spalio 2013 - 11:32
Geltonos ir aš noriu, bet kad išsiaiškinom, kad nėra tokių. Yra kažkokia murzė gelsva, bet kažin ar kas nors iš mūsiškių augina g.gif

Atsakyti