Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

QUOTE(Ex @ 2013 10 20, 10:10)
Štai šita svyranti man tai tikrai graži:

Tikrai labai graži wub.gif žiedai nematyti ir gražūs, tokios norėčiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 10 20, 09:26)
Tikrai labai graži wub.gif žiedai nematyti ir gražūs, tokios norėčiau smile.gif

Tik pamačius realiai,matomai,pamatytume,kad žiedai ir žiedynai smulkus ir ėsanti pas mus gražesne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 10 20, 11:28)
Tik pamačius realiai,matomai,pamatytume,kad žiedai ir žiedynai smulkus ir ėsanti pas mus gražesne  tongue.gif

Visko gali būti biggrin.gif pati esu įsitikinusi, kad nuotraukos labai apgaulingos ir dėl spalvų ir dėl žiedų dydžio. Turėtų būti aprašymas žiedų, ypač tų kurios parduodamos. Arba prieš įsigyjant kokią veislę reikia forumuose pas augintojus pažiūrėt kaip realiai atrodo, kad netektų nusivilti ( juo labiau, jei siuntiesi ir moki nemažus pinigėlius)
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 10 20, 11:28)
...ėsanti pas mus gražesne  tongue.gif

O tai būtent kuri čia tokia "pas mus" pelargonija stambiažiedė gražuolė su daug žiedynų? g.gif Smulkūs žiedai negražu? Ogi pasižiūrėkit atidžiau į nuotrauką, kiek tų žiedų daaaaaaug, kupeta! Vien žiedai..
Neatrodo, kad tie žiedukai labai jau miniatiūriniai būtų, bet jei ir tokie, vistiek aš tokios puošnios, apsipylusios žiedais norėčiau smile.gif
Atsakyti
Rusaitės tikrai labai moka džiaugtis pelargonijomis ir dėl mažo žiedelio dydžio nesielvartauja, juk tai pelergonija, o ne rožė ar gvazdikas, svarbiausia, kad tų žiedelių būtų daug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 10 20, 11:51)
O tai būtent kuri čia tokia "pas mus" pelargonija stambiažiedė gražuolė su daug žiedynų? g.gif 
Neatrodo, kad tie žiedukai labai jau miniatiūriniai būtų, bet jei ir tokie, vistiek aš tokios puošnios, apsipylusios žiedais norėčiau smile.gif

Visos norim, kad kuo daugiau būtų žiedų ir to siekiam augindamos drinks_cheers.gif čia kalba ėjo apie tai, kad kataloginės nuotraukos neatitinka realybės.
Pas rusaites radau tą gražuolę, graži nepaneigsi, bet ir jokio stebuklo nėra smile.gif

Пеларгония Mosaic Sugar Baby

user posted image

Reikia mokėti formuoti, atitaikyti trąšas, laikymo sąlygas ir t.t

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 10 20, 12:09)
čia kalba ėjo apie tai, kad kataloginės nuotraukos neatitinka realybės.

bet kad aš ten įdėjau visai ne kataloginę pelargoniją, o rusaitės augintojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 10 20, 12:15)
bet kad aš ten įdėjau visai ne kataloginę pelargoniją, o rusaitės augintojos smile.gif

Aaa, kai nuoroda, tai neįsižiūrėjau blush2.gif tai tada tikrai gražiai užauginta wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 10 20, 12:09)
Pas rusaites radau tą gražuolę, graži nepaneigsi, bet ir jokio stebuklo nėra smile.gif

Пеларгония Mosaic Sugar Baby

Betgi čia labai jaunas daigelis, šakelė vos viena, nu, gal dvi, tai nėr ko norėt, kad stebuklingo dydžio puokštė žiedų būtų, o mes iš nuostabos nuomariu griūtume smile.gif Kiek mano menka patirtis siekia, tai svyrančios pelargonijos tik antrais-trečiais metais išgražėja, sutankėja, atitinkamai ir žiedų gausa tada džiugina smile.gif
Atsakyti
Paskaičiau apie Mosaic Sugar Baby , tai tikrai gera veislė , rašo kad nedidelė auga,o žiedai dideli smile.gif aišku žiedų gausa, kaip visų gėlių, priklauso nuo augintojo.
Atsiimu žodžius, kad suabejojau jos grožiu notworthy.gif ateityje pirmiausiu išsiaiškinsiu, o tada komentuosiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 10 20, 13:14)
Paskaičiau apie Mosaic Sugar Baby ,
Atsiimu žodžius, kad suabejojau jos grožiu notworthy.gif ateityje pirmiausiu išsiaiškinsiu, o tada komentuosiu  mirksiukas.gif

Tai, kad visai smagiai paplepėjom apie šią pelargoniją drinks_cheers.gif aš ir pati nieko apie jos žiedų dydį nežinojau, man ji patiko ir tiek smile.gif

O štai, kai pamatau va šitą baltą svyrančią Ice Rose, mane iškart pykint pradeda.. nu kaip aš jos noriu.. unsure.gif
http://s019.radikal....8e1a9311ecb.jpg

Dar kartą atsiprašau už įdėtas nuorodas, nemoku paveiksliuko tiesiogiai įdėt doh.gif , ir tingiu mokytis lotuliukas.gif

p.s. tiesa, pamačius ir Jediaros Vit Rosen, man galvą ima skaudėt.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 20 spalio 2013 - 13:06
QUOTE(Ex @ 2013 10 20, 13:45)
... tiesa, pamačius ir Jediaros Vit Rosen, man galvą ima skaudėt.. biggrin.gif

Pas Jediara dar nedidelė, bet gal pavasarį jau reiks genėti g.gif tai gal kam nors teks tokia laimė įsigyti mirksiukas.gif

Atsakyti