Tai argi čia geltonos gelsvos...o antroj nuotraukoj tai smarkiai su kompu paryškinta. Gal atsilieps kas augino...ir matė realiai žydinčią. Bet daug temų perskaičiau, tai kažkuri rašė kad negražios, bet jei dėl kolekcijos įvairovės, tai kodėl gi neįsigijus. Bet aš tai norėčiau ryškiai geltonos
Mergaites turiu klausima ar galiu zieminimui laikyti pelargonijas rysyje jis siltokas eina nuo peciaus vamzdziai ir tamsusu nes ten mano vakuoti koncervai stovi ir yra staliukas joms sudeti turiu galvoje vazoneliams, lango pradengti nenoriu jis mazutis o ir nukentes mano koncervai, patarkite prasau o dabar lekiu laukan susinesti pelargoniju
...rysyje jis siltokas eina nuo peciaus vamzdziai ir tamsusu nes ten mano vakuoti koncervai stovi ir yra staliukas joms sudeti ...
Kokios geriausios sąlygos žiemojimui visos žinom. Bet,kai neturim tinkamų sąlygų, tai laikom kaip kam išeina...o kaip išsilaikys sunku pasakyti. Pas mane rūsys daugiabutyje irgi nėra vėsus ir be lango, bet išsilaiko. Pabandysit ir sužinosit
Kokios geriausios sąlygos žiemojimui visos žinom. Bet,kai neturim tinkamų sąlygų, tai laikom kaip kam išeina...o kaip išsilaikys sunku pasakyti. Pas mane rūsys daugiabutyje irgi nėra vėsus ir be lango, bet išsilaiko. Pabandysit ir sužinosit
Aciu Jums dabar nufotografavau kaip ruosiu jas i namus ryt ikelsiu nuoraukele
nes be ju dar lauke darbai begaliniai nezinau kaipkitoms bet man kiba susenau "stumk jei gali trauk" sindromas
aš kartais įjungiu tinginį ,,ką gali atlikt rytoj, niekad nedaryki tuoj, arba atvirkščiai- čia kaip įkvėpimas būna. Šiandien valdo burokėliai ir obuolienės, parėjau 3 val po darbo , nusiroviau burokėlius ir ....šveičiu stiklainukus dabar išsišiepus, bo gerklę skaudena, jaučiu ryt man bus ragučiai
Ir geltonos ieškojau, tiksliau, tik klausiau ar tokių yra. Bet gražių ryškių nėra, o nublukusių spalvų nenoriu.
Va, kokią įdomią pelargoniją apžiūrėjau
Ir geltonos ieškojau, tiksliau, tik klausiau ar tokių yra. Bet gražių ryškių nėra, o nublukusių spalvų nenoriu.
Va, kokią įdomią pelargoniją apžiūrėjau